死後,我成為地府的牛頭馬面(999)最終章

1001 回覆
378 Like 7 Dislike
作者一開始實牙實齒話呢個係最後一個po

而家個情況好亂

而家個情況好亂

樓主又9up

而家個情況好亂

樓主又9up

快手搞掂佢

而家個情況好亂

樓主又9up

快手搞掂佢

第1000post

而家個情況好亂

樓主又9up

快手搞掂佢

第1000post

比個面,今晚夜機
死後 我成為地府牛頭馬面(1001)真。最終章
Pish
文呢
依家係咪得返閻羅王同黑白無常可信
「達俊,我有好多野想同你講,不過依家未係時候......」

「要走一齊走!」我捉著文怡雙手。

「達俊,你聽我講!我老公佢咩都做得出!我一定會黎搵你,你唔可以再留係到!同你走只會連累你。」

我情願被你連累亦不願再掉下你。

上輩子我已經失去了你一次,今輩子我不能犯上同樣錯誤。

「唔得!我一定要同你走!」我已鬆了縛。

我執起文怡給我的鋼叉,從二樓平台逃走。

可是面前又出現了兩隻鬼仔,不過他們已不是我的對手。

「讓開,否則你地會魂飛魄散,永不超生。」我狠狠地瞪著他們。

鬼仔面無表情,腦海裡似是只想著一樣事情。

用盡一切方法阻止我的離開,包括生命。

「達俊!你要小心。」文怡輕聲說道。

那種情景如同古代戰士為了保家衛國而遠赴戰場前,妻子的叮囑說話。

「我一定要帶你走,放心啦文怡。」

我都可信

我都可信

你可信?唔係你主角老母洗死?唔係你主角會拋低個老婆走去搵個公廁?

我都可信

你可信?唔係你主角老母洗死?唔係你主角會拋低個老婆走去搵個公廁?

下次我會學tbb天台大結局
或者最少都打和,super

我都可信

講笑姐
你咁做會冇乜人睇

我都可信

講笑姐
你咁做會冇乜人睇

有位老伯突然出現
哈哈哈 今日咁開心 打和啦
閻王:super

我都可信

我都可信

你可信今晚個故就完咗啦

我都可信

講笑姐
你咁做會冇乜人睇

有位老伯突然出現
哈哈哈 今日咁開心 打和啦

陰司紙,數百萬當係碎銀

我都可信

你可信今晚個故就完咗啦

夜機
Push
凌晨一點 等你個結局
Live
等 寂寞到夜深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞