[音響撚]音響HIFI討論區 (13)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
謝v巴
咁輝x賣緊2980 d320一對,同而家1400 x2 差唔多

排隊入去要幾耐?
係一對1400蚊,被動喇叭唔會標一隻,不過問清楚佢最好

噚日排隊45分鐘,10點正到

正常今日1000~1900, 下午2點乜都行哂
謝謝Vic 巴
1400一對都幾抵
仲有谷津耳擴減價,但平時冇留意價錢,唔知減得多唔多?
如果好似我只係玩av amp依對做前置夠唔夠玩?
指d320
左右兩邊聲道? 得,你5.1/7.1之類有超低音,睇戲爆炸之類場面都夠「嘈」,AV最緊要夠「嘈」有氣氛
謝謝v巴咁我而家出去排隊

問多2句

1. 白痴問入面收唔收八達通或者信用卡
2. 如果我想找b&w pi7 最大機會邊幾間會有(知道依題似無線耳機居多)?
啱啱見到Kanto YU又減價,有興趣拎嚟做電腦喇叭(已有DAC有RCA/AUX lineout),或者取代平價soundbar,可以睇睇,試聲去搵YU4試就得,1樣嘅只係冇DAC輸入少
,算係lite 版

https://www.amazon.com/-/zh_TW/Kanto-YU-帶藍牙4-2-具備信號檢測和自動待機功能-霧面黑色/dp/B084YZKVTB/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=kanto+yu&qid=1628298929&sr=8-2
唔係間間收八達通或者信用咭的,入場售票處都只收cash, 帶幾千cash入去好啲,我都帶咗1皮cash㗎不過使得1嚿水買咗隻CD,記得照講價
pi7冇留意喎,耳塞耳筒去隔離post好,佢哋會留意
往年Focal實擺幾條女推廣,引哂1大班影相撚圍住影,想行埋去睇對喇叭都唔得,今年第一日冇哂影相撚
而家九點半到五樓,已經排左入去hall入面,有無咁早已經要排隊去買飛
預45分鐘,噚日我10點到,都排咗45分鐘,望錶係10:46入場,上住連登吹水先
謝v巴,如果買左飛是咪可以隨意2樓4樓5樓無限出入?

因為怕d320賣哂想去2樓先
唔搣走條手帶,80蚊飛當日無限出入
Wharfedale喺最尾房
2樓尾房?
係。大概尾房,入房門口左手邊見到
謝 入到二樓了
頂300c 都好抵玩
有冇朋友講吓今日視聽展排隊情況?
都多人排 但順有冷氣 你當大約排9個字
每去一層展廳都要排?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞