[ 💳 ] 信用卡討論區(10) 繼續討論

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
2個都有睇 vic啲野準好多
果條垃圾人妖 男人老狗成撚日講腿
條料成日錯既 根本就係靠r ref

起碼Vic唔會成日計錯數
不過兩邊啲fans都......

Ok,thank巴打
你地payme 玩緊咩卡?
未開始用 但玩dbs emient 得1% 好似好少

motion有5%
icard 10X
eye card 5X
應該呢3張最多

Motion 有5%咩

計網上簽帳4.45+基本0.55?

有人試過3月份有

icard有得刷payme
啱啱開咗

motion有5%
icard 10X
eye card 5X
應該呢3張最多

Motion 有5%咩

有人試過3月份有

啱啱開咗

講起iCard就嬲
申請咗成個月乜消息都無

motion有5%
icard 10X
eye card 5X
應該呢3張最多

Motion 有5%咩

有人試過3月份有

啱啱開咗

motion有5%
icard 10X
eye card 5X
應該呢3張最多

dbs black $dbs80

講起 Payme
HSBC 個最紅冬日 $500-800 RC 已經入賬

即上去CHECK左 又多萬2里

motion有5%
icard 10X
eye card 5X
應該呢3張最多

講起 Payme

收唔到
Wewa 卡 應該係呢期最抵屌一張卡
迎新賞 簽7000 賺 500
經人介紹登記又拎多 200+100
再計埋簽400抽一次獎 當一次 40
簽7000 約抽 8次

500+300+40*8 ->1120

唔介以可以用我link
http://www.primecredit.com/happy1m/?r=LXASBM
齊齊分錢

屌你老母
Wewa 卡 應該係呢期最抵屌一張卡
迎新賞 簽7000 賺 500
經人介紹登記又拎多 200+100
再計埋簽400抽一次獎 當一次 40
簽7000 約抽 8次

500+300+40*8 ->1120

唔介以可以用我link
http://www.primecredit.com/happy1m/?r=LXASBM
齊齊分錢

伯母唔撚識規矩?
話說,之前係胃信買電話開左張渣打八達通卡
今日寄左黎,但係張卡睇睇下又好7,仲要唔無白金,諗諗下都係唔想要,想問下如果我唔開通佢,佢會唔會照計我近新果part ?
今日寄左黎,但係張卡睇睇下又好7,仲要唔無白金,諗諗下都係唔想要,想問下如果我唔開通佢,佢會唔會照計我近新果part ?

打去cs問
出時出街食野用hsbc 最紅賞, 店鋪買野就大新1%

發覺上網訂機票, 酒台, 交電話費, 水電煤都係是但交, 想問有冇推介

年薪得240k
出時出街食野用hsbc 最紅賞, 店鋪買野就大新1%

發覺上網訂機票, 酒台, 交電話費, 水電煤都係是但交, 想問有冇推介

年薪得240k

身上有
大新1%白金
hsbc 白金
恆生 大學白金
中銀恆地
aeon JCB
今朝登入匯豐,見到收到最紅冬日果$500

渣打有八達通卡?
想問有冇方法可以轉張信用卡號碼?
想問有冇方法可以轉張信用卡號碼?

報失

motion有5%
icard 10X
eye card 5X
應該呢3張最多

講起 Payme

收唔到

無登記?

渣打有八達通卡?

係咪citi

渣打有八達通卡?

係咪citi

我都即刻上網睇,以為有新野

渣打有八達通卡?

係咪citi

對唔住大佬,我講錯

手續費大部分卡都係1-2%,匯率自己計日日唔同
計完覺得有賺咪簽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞