[ 💳 ] 信用卡討論區(10) 繼續討論

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
想問下最近邊張卡迎新禮物正?
黎緊做矯視要碌兩萬幾
(如果用eps 減500)
想問scam/ dbs black 交大學學費有冇得儲miles? 唔該曬咁多位大佬
dbs 用apply pay 100減30 果30幾時會回扣
請問我asso仔想交第一個sem錢,20k,之後等免入息補番,邊張比較好。上hongkongcard 網搵個啲資料又無講可以一次碌幾多 有無人可以比啲意見我

同學校申請延遲, 待到non mean批先交

學費唔好諗信用卡

第1個sem無得defer

唔洗諗信用卡
EPS / online banking 交咗佢啦

點解?我就係無20k,點eps

自膠
PPS先岩

不過

既然你連first semester 嘅學費都交唔到
信用卡就算借到畀你都只係害你
因為你根本還唔到
更何況學生信用卡唔會有over 10k limit嘅信用卡

總結:無信用卡幫到你,請搵學校
請問我asso仔想交第一個sem錢,20k,之後等免入息補番,邊張比較好。上hongkongcard 網搵個啲資料又無講可以一次碌幾多 有無人可以比啲意見我

有無 $10000 現金?
有就有得傾,無就當我無講過
已有
AE plat
SC AM
Citi REWARD
DBS BAXK /emin
HSBC plat
大新 BA
中銀 world master

仲有咩卡有迎新里數
就快出新iphone...想碌幾部儲miles

Ae cx , bea flyer, 再加hsbc卡一堆現有客都任食迎新

AE CX 岩岩cut 左
Flyer 唔批
HSBC 張VS 都唔批
平時點先可以善用張 black master 同compass visa???
大家跟小斯定係跟Vic玩?

兩個都係垃圾

我覺得510整個個excel幾好用

我都有用佢Excel

個Excel係幾好用
Btw Vic係邊個
想問下係外國網買野,e.g. selfriges, rakuten
用外幣埋單,係計網上定海外簽帳架

同埋如果係旅遊agent網用外幣俾錢呢
同一張信用卡可唔可以做到兩張信用卡自動增值?
同一張信用卡可唔可以做到兩張信用卡自動增值?

即係咩意思
想問下係外國網買野,e.g. selfriges, rakuten
用外幣埋單,係計網上定海外簽帳架

同埋如果係旅遊agent網用外幣俾錢呢

網上外幣簽賬
dbs 用apply pay 100減30 果30幾時會回扣

同一張信用卡可唔可以做到兩張八達通自動增值?

即係咩意思

未訓醒

6 月 30 日之後三個月內

其實自己搵有咁難
同一張信用卡可唔可以做到兩張八達通自動增值?

即係咩意思

未訓醒

可以
有冇巴打介紹我渣打 master card?

This:RoyalKo
[quote]有冇巴打介紹我渣打 master card?

Sorry 係TG:Royalko
有冇巴打介紹我渣打 master card?

https://t.me/LIHKG_ACHCHAN
下次唔該有人想搵推薦人既話唔該自己留ig 好乜鳩好 , 等人搵你啦 , 個個回一次變貼 ig post 咩
用緊星展black 想加簽帳額 學生 兼職 連續3個月5位數收入 有無可能加到比我
下次唔該有人想搵推薦人既話唔該自己留ig 好乜鳩好 , 等人搵你啦 , 個個回一次變貼 ig post 咩

好對唔住

唔緊要 , 只係唔想好似之前前幾個post 咁 , 變撚左貼 ref link post

大家都係想正常討論啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞