[ 💳 ] 信用卡討論區(10) 繼續討論

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
Citibank 當 WeChat pay topup係咩交易?

學生申唔申請得架?

學生應該唔得
叫父母開附屬卡比你啦

學生出到One+ titanium 喎
利申有一張
就算DBS eminent visa platinum 都有巴打出到

出到 titanium 都夠啦
同 plat 一樣都係回 1% round up

我有DBS black同eminent,cx ae
咁我試下申請one+先,thx巴打們

做咩仲要申請 One+

其實唔係好明 點解要申請 one+ m乜撚 依類得1%回贈既卡
市面上都好似唔少卡 超過1%回贈

依家申請 One+ 又食唔到 Payme 迎新
變左垃圾 4% 回賺迎新,仲要分四個月
一共簽 $25000 先得 $1000 回
motion 卡收到信話8月網購5% rebate 會轉新MODE...即刻廢左

有冇邊張替代推介?

boc icard? 4%
東亞i-titanimum? 3%

簽得少就中銀,簽超過 $1800 就 BEA

THX 巴打

$1800應該簽到, 仲有冇邊張有返咁上下回贈又唔使簽咁多

motion改左簽3000先回5% cap 100, 即係得3.33%...
motion 卡收到信話8月網購5% rebate 會轉新MODE...即刻廢左

有冇邊張替代推介?

boc icard? 4%
東亞i-titanimum? 3%

簽得少就中銀,簽超過 $1800 就 BEA

THX 巴打

$1800應該簽到, 仲有冇邊張有返咁上下回贈又唔使簽咁多

motion改左簽3000先回5% cap 100, 即係得3.33%...

學生應該唔得
叫父母開附屬卡比你啦

利申有一張
就算DBS eminent visa platinum 都有巴打出到

做咩仲要申請 One+

其實唔係好明 點解要申請 one+ m乜撚 依類得1%回贈既卡

利申有一張

做咩仲要申請 One+

利申有一張

做咩仲要申請 One+

做咩仲要申請 One+

想問下巴打們係咪有cv refer link?
打算申請cv 但上網睇好似有link大家都多1000里
有既求巴打share 小弟想申請
同埋積分係咪永久?
求ref link 就留ig whatsapp 果d 啦 , 自然一堆人搵你啦 , 屌你地而家呢度唔係貼link post 呀

做咩仲要申請 One+

求ref link 就留ig whatsapp 果d 啦 , 自然一堆人搵你啦 , 屌你地而家呢度唔係貼link post 呀

成個財經台都係ref link

成個財經台都係ref link

你地咪自己開個貼ref link post 囉 , 反正你都開左個啦

做咩仲要申請 One+

申請左eminent之後覺得無乜用, 早知食black 卡個迎新仲好

做咩仲要申請 One+

申請左eminent之後覺得無乜用, 早知食black 卡個迎新仲好

如果你話迎新就另計啦
但平時用
eminent 果個 1% 現金回贈係 promo 黎
完左就冇
但 one+ 係長期, 同埋會 round up 小數點
如果喺bea flyer同dbs black二選其一

齋玩廉航咁計嘅話:

flyer:入晒落rewards U度玩,換HK express

black:唔玩里數,等iGO rewards出promotion用dbs$換平機票

請問邊張會抵玩啲?

痴線先會換 REWARD U
1蚊=1.6分
1分=1 REWARD U
碌2萬5千蚊=4萬 REWARD U=200蚊
200/25000=0.8%回贈

碌5蚊=1AM 1AM=0.1HKD
0.1/5 =2%回贈

如果你話迎新就另計啦
但平時用
完左就冇

冇咗1%回贈咁張卡仲有咩用

如果你話迎新就另計啦
但平時用
完左就冇

冇咗1%回贈咁張卡仲有咩用

eminent睇個樣長做,同icard個d一樣,年年續落去
有興趣快D申請啦. 申請連結: [url]http://www.primecredit.com/happy1m/?r=今獲真係柒晒老母做雞
5 小時前
[/url]

用呢條連結申請先會多300 蚊免費送架, 所以唔好直接去官網申請.

學生都申請得, 用佢來消費係抵的, 但記得唔好使大左呀...

申請安信WEWA卡

申請即送 200 HKD回贈, 另外仲有1份禮品, 該份禮品至少是100 HKD現金回贈. [比同FB經其他FB達人送現金券好好多,...呢個係現金呀.而且至少 300HKD ] 獎嘗應會在11月底前入落你信用卡的戶口.

幫你推一推
想問下巴打們係咪有cv refer link?
打算申請cv 但上網睇好似有link大家都多1000里
有既求巴打share 小弟想申請
同埋積分係咪永久?

[url]http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/cards/compass-visa-platinum?Cr_Ind=True&RefCode=今獲真係柒晒老爸都係雞比人屌屎忽
5 小時前
&source=MGMEDM[/url]

佢會多100cash dollar, 唔使簽都有, 你睇自己喜歡想換咩囉, 我自己鐘意換錢多...同永唔永久無用, 因為永遠申請左簽完迎新之後夠一年就cut 卡再申請賺迎新禮品係最抵.

順手推埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞