[ 💳 ] 信用卡討論區(10) 繼續討論

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
wewa dbs cv 邊張好d

睇落應該wewa好d 兩張都無 無深究過

啱啱申請左wewa
但比左個冇儲蓄ge 銀行ac 佢
費時透露咁多
每個月最多簽1000-1500蚊嘅話、icard係唔係最好

啱啱申請左wewa
費時透露咁多

要比戶口佢既咩

啱啱申請左wewa
費時透露咁多

要比戶口佢既咩

Hkid
糧單
銀行戶口
住址證明

啱啱申請左wewa
費時透露咁多

要比戶口佢既咩

Hkid
糧單
銀行戶口
住址證明

我申請信用卡都未畀過銀行戶口人睇
想問中銀i card個拍卡10x同網上10x係咪同時入帳?
頭先睇ebanking先多左10000分 平時會一次過多20000分
好驚payme 唔計

有時會差一日

利申會用 Numbers 計分

唔該你 我聽日再睇睇先
有人話i card啲分好難計
如果我自己佢每個月比到至少20000分我我就算

係 你永遠唔知佢入啲分包咗邊項回贈

今日都係無果10000分喎
唔通i card收左皮
想問中銀i card個拍卡10x同網上10x係咪同時入帳?
頭先睇ebanking先多左10000分 平時會一次過多20000分
好驚payme 唔計

有時會差一日

利申會用 Numbers 計分

唔該你 我聽日再睇睇先
有人話i card啲分好難計
如果我自己佢每個月比到至少20000分我我就算

係 你永遠唔知佢入啲分包咗邊項回贈

今日都係無果10000分喎
唔通i card收左皮

打去問 cs 啦
我地又唔係做中銀

啱啱申請左wewa
費時透露咁多

要比戶口佢既咩

Hkid
糧單
銀行戶口
住址證明

交通要,我試過銀聯白金reject打上去,佢話原因文件不足,無比銀行戶口月結單佢

啱啱申請左wewa
費時透露咁多

要比戶口佢既咩

Hkid
糧單
銀行戶口
住址證明

交通要,我試過銀聯白金reject打上去,佢話原因文件不足,無比銀行戶口月結單佢

除左用資產申請信用卡之外,我唔明佢地要個銀行戶口嚟做乜
Dbs 果d 迎新積分會幾時比?
都成個月都唔見有既
好奇一問
大家的ae cx銀卡幾多信用額?
我得一萬咁搞笑

學生唔係一萬你想幾多?

但我唔係學生

我學生75k喎

你職業填咩先

我之前都有問佢,佢話都係寫學生

Scam用apple pay係咪都照正常咁計$6/里?

要用csv code申請先有
買macbook,如果唔係用教育價經Apple Education Store買,可以上asia mile經ishop入apple store買,除左信用卡消費本身有嘅里數仲有額外里數
已有
dbs black
scb asiamiles card
cathay pacific AMEX
hangseng enjoy card

黎緊會洗幾十萬
申請邊隻咭拎迎新,儲里數好?

買macbook,如果唔係用教育價經Apple Education Store買,可以上asia mile經ishop入apple store買,除左信用卡消費本身有嘅里數仲有額外里數

出張 visa infinite 都有 pp 啦

出張 visa infinite 都有 pp 啦

vi點夠cx易開

利申 開唔到vi
重有邊張卡有payme玩:p
重有邊張卡有payme玩:p

條問題
表情撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞