[ 💳 ] 信用卡討論區(10) 繼續討論

1001 回覆
3 Like 5 Dislike

入錢 再 網上申請填referal 再打hotline set urgent

CASHBACK, NOT AIR MILES. THANKS

one+

點解既? 虛心學野
但係其餘兩張卡海外係2% REBATE ONE+係1%

海外既話仲要睇佢收咩卡
同手續費
本地普通買野我個人就建議 one+

多數外幣簽賬要俾2%手續費
如果揀EMINENT / AMEX就算係抵銷左個手續費, 而ONE+就會平左1%
同埋佢好似以REBATE PERCENTAGE黎講係最低
點解大家都推ONE+既?

c兄,你依個係咩網?

就咁睇冇用 ga
佢都冇計而家 d 新 promo
大新做緊個網上消費 promo

你係咪講緊佢個E+保?

我見到啦, 買滿500$以上有3%REBATE
想問呢啲優惠係咪限港幣CHECK OUT? 定用外幣CHECK OUT都一定ENJOY到
其實我網上購物只會去海外網站, 但唔係所有WEBSITE都可以用港幣PAY 好多時要用外幣

你班友成日都唔睇 terms 就問

除特別註明外,外幣簽賬將會根據各發卡組織於本行清算交易當日所釐定的兌換率折算為港幣。有關外幣交易收費詳情,請參閱本行之大新信用卡/簽賬卡/貴賓卡服務費用一覽表。

CASHBACK, NOT AIR MILES. THANKS

one+

點解既? 虛心學野
但係其餘兩張卡海外係2% REBATE ONE+係1%

海外既話仲要睇佢收咩卡
同手續費
本地普通買野我個人就建議 one+

多數外幣簽賬要俾2%手續費
如果揀EMINENT / AMEX就算係抵銷左個手續費, 而ONE+就會平左1%
同埋佢好似以REBATE PERCENTAGE黎講係最低
點解大家都推ONE+既?

c兄,你依個係咩網?

就咁睇冇用 ga
佢都冇計而家 d 新 promo
大新做緊個網上消費 promo

你係咪講緊佢個E+保?

我見到啦, 買滿500$以上有3%REBATE
想問呢啲優惠係咪限港幣CHECK OUT? 定用外幣CHECK OUT都一定ENJOY到
其實我網上購物只會去海外網站, 但唔係所有WEBSITE都可以用港幣PAY 好多時要用外幣

你班友成日都唔睇 terms 就問

除特別註明外,外幣簽賬將會根據各發卡組織於本行清算交易當日所釐定的兌換率折算為港幣。有關外幣交易收費詳情,請參閱本行之大新信用卡/簽賬卡/貴賓卡服務費用一覽表。

btw

本推廣不可與大新ONE+信用卡之迎新優惠「高達HK$1,000現金回贈」同時享用。

冇野人原文直copy仲想放頭?痴左線?
擺link就得啦,直cooy人做咩

連登仔d智商係差唔多
係年紀成正比

冇野人原文直copy仲想放頭?痴左線?
擺link就得啦,直cooy人做咩

連登仔d智商係差唔多
係年紀成正比

入錢 再 網上申請填referal 再打hotline set urgent

即係可以唔洗搵街霸,自己搞掂都得?
想問下月入4xk,銀行有7xxk岀咩卡好 以前有dbs vs不過永不錄用

利申有ae charge plat card不過用黎用去都上唔到black,已打算放棄ae

hsbc vs 啦
唔使煩
屌你老母
( Show Blocked User - 綠茶紅豆冰 )
放link 死全家
有咩衰得過貼ref link ?

答案係仲要乞衣到連續貼兩次

屌你老母過主啦
屌 張wewa 打黎confirm左成個星期都未收到張卡
話說BEA FLYER要求降低左
而家變左240K年薪
話說BEA FLYER要求降低左
而家變左240K年薪

有無sc am 同 dbs black 咁公廁先

利申:用緊公廁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞