[ 💳 ] 信用卡討論區(10) 繼續討論

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
我想問aeon信用卡有冇得做簽帳分期?

你意思係免息分期買野定碌完先打上去話分期還?

Btw 其實應該兩樣都有

碌完打去分期還 因爲見aeon個網只係有勉息盆期果啲

正常黎講你肯俾多啲手續費既話應該係無問題,不過最好都係問清楚cs,費事fake咗你就唔好啦
日本課金 算唔算海外網上簽賬 諗諗下個個月蝕左成二千幾蚊
( Show Blocked User - 綠茶紅豆冰 )
大家跟小斯定係跟Vic玩?

兩個都係垃圾

不能認同更多
後者個tg 根本係批鬥gp
又話唔食referral 又係fb 落廣告
其身不正
請問有冇邊d信用卡 係可以係還grant loan 既同時, 又有多d回贈架?

貼撚夠link未呀
貼撚夠link未呀

一齊檢舉佢老母西
貼link 仲要9up呃鳩人 明明moneyhero係400
貼撚夠link未呀

一齊檢舉佢老母西
貼link 仲要9up呃鳩人 明明moneyhero係400

已檢

再唔制止只會越黎越多仆街貼ref link,到時真係無人再討論
貼撚夠link未呀

一齊檢舉佢老母西

已檢

再唔制止只會越黎越多仆街貼ref link,到時真係無人再討論

要貼 link 咪自己開個 post 貼飽佢囉
依加渣打個系統係咪升緊級壞柒左?
想網上銀行 開個好易比ac 佢係咁同我講 暫時未能提供服務
如果開WEW卡用我條LINK啦, 開就送300, [都可以去MONEY HERO都送300, 不過你用佢地開就唔可以推介屋企人申請...]

有興趣快D申請啦. 申請連結: http://www.primecredit.com/happy1m/?r=屌你老母全家生癌死

開卡後有300送, 之後會有SMS 比條連結你, 你可以推介屋企人申請. 每人有300蚊執.

最緊要係去旅行用, 張卡有4%回贈係旅遊項目上面....其實唔錯, 通常一星期張卡就寄到屋企了...

賺埋賺埋果幾百夠唔夠你睇醫生?
貼撚夠link未呀

一齊檢舉佢老母西

已檢

此風不可長

交易正在進行中
請稍候

交易正在進行中
請稍候

即係無事? 返屋企再試多次 唔得就打去問鳩佢

根本就係
有做sc referral 有做ae referral
根本一隻手指話人

交易正在進行中
請稍候

請取回閣下嘅提款卡

根本就係
根本一隻手指話人

今個月應該夠期CX AE綠卡年費,上年iPhone無乜肉食無簽,成年用佢簽得萬四左右,好唔好打去Cut左算?

已有齊SCAM CV+ Eminent 個堆常用卡

根本就係
根本一隻手指話人

fb 廣告

依家同老師又中無分別
今個月應該夠期CX AE綠卡年費,上年iPhone無乜肉食無簽,成年用佢簽得萬四左右,好唔好打去Cut左算?

如果唔係成日睇戲,我諗剩計食飯日常消費,你其他卡應該可以代替到

結論係cut卡過冷河

如果唔係成日睇戲,我諗剩計食飯日常消費,你其他卡應該可以代替到

結論係cut卡過冷河

謝謝
今年用到佢。都係唔小心無改Uber default,同埋買屋企人國泰機票咁大把,寄信來都要簽三五萬先$5/miles,傻的嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞