[ 💳 ] 信用卡討論區(10) 繼續討論

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
同埋邊有人會用星展自動增值咁on9
每次增得250

返工離你屋企夠近另計啦

7.2里,其實唔錯

邊張有7.2 dbs bk計八仔係12蚊一里 冇兩倍
每次增得250

返工離你屋企夠近另計啦

每日250真係唔夠咩
早午食飯搭車八仔俾 超市買野apple pay夾優惠
夜晚約人食貴啲通常用卡俾
黎緊想去澳門,訂酒店既係咪計做網上消費?
每次增得250

返工離你屋企夠近另計啦

7.2里,其實唔錯

邊張有7.2 dbs bk計八仔係12蚊一里 冇兩倍

eniment,black先12
自己用緊10klimit,想簽6皮野分期,應該點做
學生都申請到bea咩

BEA有學生卡架麻

flyer world個張黎?

你就想 係到下面呢幾種:

港大畢業生果張樣衰過 ug 好多

左面銀色果張先係alumni 啵,我覺得ok 但癟乜用,都係10k credit
同埋d credit 其實佢跟據咩批,AE 開完100k 比我渣打張AM又開100k 可以申請降低d credit
每次增得250

返工離你屋企夠近另計啦

7.2里,其實唔錯

渣打同交行都有6蚊一am
交行仲可以做到4蚊一pm
大新又可以6蚊一avios
eminent3.6一pm
但玩開aavs既話250一日係玩唔落
每次增得250

返工離你屋企夠近另計啦

7.2里,其實唔錯

交行,唔好提,合曬資格tu a都唔批
我自己本身玩緊scam,想搵多張玩
學生都申請到bea咩

BEA有學生卡架麻

flyer world個張黎?

你就想 係到下面呢幾種:

港大畢業生果張樣衰過 ug 好多

左面銀色果張先係alumni 啵,我覺得ok 但癟乜用,都係10k credit

我知呀
ug 果張彩色孔慶熒樓靚好多
我自己都 keep 起左
張 alumni 我出完張圖書證之後就 cut 左

利伸: 唔鐘意李國寶, 所有東亞野唔會用
每次增得250

返工離你屋企夠近另計啦

7.2里,其實唔錯

每次增得250

返工離你屋企夠近另計啦

7.2里,其實唔錯

Citi PM好似出左paywave 終於
dbs有eminent 仲申唔申請cv好
定係申請wewa 定兩張申晒
每次增得250

返工離你屋企夠近另計啦

7.2里,其實唔錯

每次增得250

返工離你屋企夠近另計啦

7.2里,其實唔錯

自己用緊10klimit,想簽6皮野分期,應該點做

叫屋企俾六皮野你買,自己再每個月還

睇下張卡t&c先問得唔得
申請iCard真係搞到嬲嬲地
首先無得online upload都算
我自己Check齊哂文件Fax畀佢
過咗排寄信畀我過漏咗A文件同B文件
都算,我再交過
之後呢排又寄信畀我話要我電話number
我Online application 咪畀咗你囉
又要交?
仲有,點解係一份文件一封信咁搵我
而唔係一份文件講齊你要啲咩資料
由申請到而家差唔多兩個月,嬲嬲地真係唔申請算數
申請iCard真係搞到嬲嬲地
首先無得online upload都算
我自己Check齊哂文件Fax畀佢
過咗排寄信畀我過漏咗A文件同B文件
都算,我再交過
之後呢排又寄信畀我話要我電話number
我Online application 咪畀咗你囉
又要交?
仲有,點解係一份文件一封信咁搵我
而唔係一份文件講齊你要啲咩資料
由申請到而家差唔多兩個月,嬲嬲地真係唔申請算數

落分行搞會方便啲
Fax 成日話濛左、唔清

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞