[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
聽日去job fair行下
睇下聽朝有無時間出到

我都就快加入雙失大軍
睇下聽朝有無時間出到

咪去job fair啦
果D工好19
晒時間
睇下聽朝有無時間出到

咪去job fair啦
果D工好19
晒時間

以前搵工行過幾次
我都覺得係哂時間

幻想破滅

我印象中FF得太好

好想見下本尊

有機會既

組團去飲酒

跟隊

留個靚名
你幾時先唔信啊

幻想破滅

我印象中FF得太好

好想見下本尊

有機會既

組團去飲酒

跟隊

留個靚名

我又要

幻想破滅

我印象中FF得太好

好想見下本尊

有機會既

組團去飲酒

跟隊

留個靚名

我又要

有機會既

組團去飲酒

跟隊

留個靚名

我又要

呀妍迷失左係個job fair

有機會既

組團去飲酒

跟隊

留個靚名

我又要

我又要
Job fair 有冇咩好工

係機場既job fair
撞到幾個熟人

今日去行山
我已立定決心今日完左Ricky佢

撞到幾個熟人

今日去行山

返返黎?我去左跑步
唔洗再見到芝士腸
我懷住等Ricky既心自己一個返香港,諗返起頭先高登仔講既野,應該係暗示我唔應該等Ricky。

「如果你想我哭 憑恐嚇就能夠
而你其實不必真的要走
除非我不夠好 毋需再做朋友
而你情願孤單都不接受」

最後我都忍唔住send左條link比佢,係單春版本既不要離我太遠,當時我仲好憎自己覺得係自己唔夠好Ricky先會唔想理我。

「曾開了一半口 去問我受夠沒有
然後 卻不信還可 更難受
曾經我鬆過手 卻又毫無力氣走」

第二條link係愛一個人,我唔想再係到胡思亂想,估佢點諗,搞到最後痛苦既只係自己,但明明佢咩都無做過。

其實我好憎人已讀不回,既然佢唔想做醜人,咁就等我去講。

(張BB相佢話覺得好得意想keep,係我係以前幼稚園本手冊撕落嚟,我一直都袋係銀包)

撞到幾個熟人

今日去行山

返返黎?我去左跑步
唔洗再見到芝士腸

咁健康既
我唔想再寫芝士腸好想快啲完
我懷住等Ricky既心自己一個返香港,諗返起頭先高登仔講既野,應該係暗示我唔應該等Ricky。

而你其實不必真的要走
而你情願孤單都不接受」

最後我都忍唔住send左條link比佢,係單春版本既不要離我太遠,當時我仲好憎自己覺得係自己唔夠好Ricky先會唔想理我。

第二條link係愛一個人,我唔想再係到胡思亂想,估佢點諗,搞到最後痛苦既只係自己,但明明佢咩都無做過。

(張BB相佢話覺得好得意想keep,係我係以前幼稚園本手冊撕落嚟,我一直都袋係銀包)

正宗呃蝦條
到星期五晚收工之後Louis話要同埋佢幾個frd開解下我,於是去左附近間佢地都幾常去既吧開感情台。

一開頭問啲野都正正常常,Louis見我飲到咁上下就開始問啲尖銳少少既問題:

「第一次有咩感覺呀?」

「無感覺喎,痛痛地囉。」我飲左幾杯又醉醉地咁

「喂唔撚係掛,痛呀爽呀點都有啲掛。」

「我點知啫咁佢咁細。」

「佢細到點滿足唔到你呀。」

我伸隻手出嚟,揸實拳頭,成枱人望住我隻手:

「咁樣囉。」

「你玩咩,拳頭咁粗呀。」

「咩粗呀,係拳頭咁長呀。」

Louis聽到之後眼都突埋,講左句到宜家都好深刻既野:

「Ricky咪係傳說中既腸仔包咁長!講緊腸仔包突出嚟個丁dur呀!

佢講完我地成張枱都笑到癲左咁,但我就繼續揸實個拳頭,乜原來咁既size真係會比人笑㗎。

「唔怪得前晚上大陸條女讚佢可愛啦屌!」一個Louis既中坑朋友笑到面都紅晒咁講。

大陸?Ricky前晚真係上完大陸嚟喎

「呀妍唔洗傷心,快啲搵過個幫你制造下啲美好回憶啦~」

佢地成班麻甩大叔笑到好開心咁,但我就岩岩先發現Ricky係條死雞蟲嚟既,一時都未接受到,覺得自己好污穢......
正宗呃蝦條

芝士腸呃蝦條
到星期五晚收工之後Louis話要同埋佢幾個frd開解下我,於是去左附近間佢地都幾常去既吧開感情台。

一開頭問啲野都正正常常,Louis見我飲到咁上下就開始問啲尖銳少少既問題:

「第一次有咩感覺呀?」

「無感覺喎,痛痛地囉。」我飲左幾杯又醉醉地咁

「喂唔撚係掛,痛呀爽呀點都有啲掛。」

「我點知啫咁佢咁細。」

「佢細到點滿足唔到你呀。」

我伸隻手出嚟,揸實拳頭,成枱人望住我隻手:

「咁樣囉。」

「你玩咩,拳頭咁粗呀。」

「咩粗呀,係拳頭咁長呀。」

Louis聽到之後眼都突埋,講左句到宜家都好深刻既野:

「Ricky咪係傳說中既腸仔包咁長!講緊腸仔包突出嚟個丁dur呀!

佢講完我地成張枱都笑到癲左咁,但我就繼續揸實個拳頭,乜原來咁既size真係會比人笑㗎。

「唔怪得前晚上大陸條女讚佢可愛啦屌!」一個Louis既中坑朋友笑到面都紅晒咁講。

大陸?Ricky前晚真係上完大陸嚟喎

「呀妍唔洗傷心,快啲搵過個幫你制造下啲美好回憶啦~」

佢地成班麻甩大叔笑到好開心咁,但我就岩岩先發現Ricky係條死雞蟲嚟既,一時都未接受到,覺得自己好污穢......

當呀妍係雞...
單春既不要離我太遠係幾正
應該話佢翻唱好多歌都好正
當呀妍係雞...

免費㗎.....
單春既不要離我太遠係幾正
應該話佢翻唱好多歌都好正

佢唱既垃圾都係我其中一首會loop既歌
唉咁就比佢呃左
以後都唔想食腸仔包
當呀妍係雞...

免費㗎.....

衰過.....

而你其實不必真的要走
而你情願孤單都不接受」

On9佢緊係乜都唔做等你頂唔順講分手啦
廢事俾人話中出即飛
同人講話條女主動講分手 唔關我事
蝦條又呃到 仲要係食處
將自己立於不敗之地之餘仲由頭贏到落尾
分分鐘其實追你之前已經食埋你個fd
只係你個fd冇講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞