[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
想問返少少嘢
1. 冇記錯嘅話ricky咪同natalie一齊過嘅(一個星期左右),ricky係咪食完即撇所以natalie喊咗好耐?
2. 個時ricky同緊natalie一齊,係咪同時同緊條豬西yan一齊?

1. 一齊過唔夠一個月,無食,Natalie覺得自己食得不明不白所以唔開心以為係自己既錯

2. 呢樣得Ricky自己一個最清楚
我都唔知

即係連話性格唔夾都冇講
btw 呀妍依家回憶返最新個篇嘅情節有咩感覺
肥仔d j 真係好撚短

之前睇過話腰圍瘦幾吋就會長多1cm
嘩屌 其實我真係唔明ricky有咩吸引力

你有見過Ricky咩
呀妍好q

Ricky條J仲q
想問返少少嘢
1. 冇記錯嘅話ricky咪同natalie一齊過嘅(一個星期左右),ricky係咪食完即撇所以natalie喊咗好耐?
2. 個時ricky同緊natalie一齊,係咪同時同緊條豬西yan一齊?

1. 一齊過唔夠一個月,無食,Natalie覺得自己食得不明不白所以唔開心以為係自己既錯

2. 呢樣得Ricky自己一個最清楚
我都唔知

即係連話性格唔夾都冇講
btw 呀妍依家回憶返最新個篇嘅情節有咩感覺

分手都唔敢講既垃圾
一個字:大快人心
Ricky停低無再鍚我,佢成個人慢慢向下移,兩隻手將我條連身裙向上掀起,我隻手終於郁到即刻㩒返實我胸口。

「上次我已經忍得好辛苦......呀妍你信唔信我。」

Ricky停左停,捉實我隻手講。

「我唔係唔信你,只不過太快我未ready好。」

我望實佢,個身不停咁震,希望眼前既Ricky可以放過我。

「咁,你用口幫我。」

Ricky既語氣就好似命令緊我,無拒絕既餘地。

不過我都總算鬆左口氣;心諗,唉死就死啦應該好似食雪條咁就得掛。

Ricky起身落左床,解開皮帶之後就用腳踢幾踢,條牛仔褲就咁跌落地下得返條藍色四角褲,再訓返上床。

我坐左係床邊,好緊張,話晒由細到大都係性教育堂同AV睇過相呀片咁,從來未見過真實既J。

我跪左係床到,慢慢將佢條底褲除落嚟,見到好多好長既鳩毛既時候我又停左停,腦海入面浮現左生物堂既畫面,覺得自己好似研究緊人體既奧祕

我繼續慢慢除佢條底褲嚟,心諗:

「咦,點解我睇唔到條J既? 係喎,我記得生物堂講過J係海棉體嚟,當處於充血狀態既時候就係扯旗,會漲大幾倍。」

Ricky見我停左係到,就自己用手係堆毛入面chok幾chok,終於我見到條類似J既物體係堆毛入面出現。

我慢慢伸手過去,諗住可以試下好似AV入面d女優咁上下chok,點知發現.......

我一手就岩岩好包住左Ricky既小巨龍 ,連可以上下chok既空間都無。

我唯有改隻用姆指同食指套住chok左幾下,但都係無絲毫既動靜。

「係咪我太無吸引力呢?點解好似無咩反應咁。」

我諗緊呢個問題既時候,突然大門有鎖匙開門既聲音,因為Ricky無閂到房門,而佢房係走廊最出個間,我地即刻彈左起身閂返埋道門,Ricky即刻著返條褲,而我就匿埋係個衣櫃後邊。

「我出一出去打探下先,我半掩道門,係到靜靜等我。」

個時大概夜既七點半,我攬住自己個袋企左係衣櫃後面,緊張到連電話都唔敢睇,呼吸都細細啖咁。

睇睇下笑左
樓主根本就係想笑Ricky
Ricky停低無再鍚我,佢成個人慢慢向下移,兩隻手將我條連身裙向上掀起,我隻手終於郁到即刻㩒返實我胸口。

「咁,你用口幫我。」

不過我都總算鬆左口氣;心諗,唉死就死啦應該好似食雪條咁就得掛。

Ricky起身落左床,解開皮帶之後就用腳踢幾踢,條牛仔褲就咁跌落地下得返條藍色四角褲,再訓返上床。

我坐左係床邊,好緊張,話晒由細到大都係性教育堂同AV睇過相呀片咁,從來未見過真實既J。

我跪左係床到,慢慢將佢條底褲除落嚟,見到好多好長既鳩毛既時候我又停左停,腦海入面浮現左生物堂既畫面,覺得自己好似研究緊人體既奧祕

「咦,點解我睇唔到條J既? 係喎,我記得生物堂講過J係海棉體嚟,當處於充血狀態既時候就係扯旗,會漲大幾倍。」

Ricky見我停左係到,就自己用手係堆毛入面chok幾chok,終於我見到條類似J既物體係堆毛入面出現。

我慢慢伸手過去,諗住可以試下好似AV入面d女優咁上下chok,點知發現.......

我一手就岩岩好包住左Ricky既小巨龍 ,連可以上下chok既空間都無。

我唯有改隻用姆指同食指套住chok左幾下,但都係無絲毫既動靜。

我諗緊呢個問題既時候,突然大門有鎖匙開門既聲音,因為Ricky無閂到房門,而佢房係走廊最出個間,我地即刻彈左起身閂返埋道門,Ricky即刻著返條褲,而我就匿埋係個衣櫃後邊。

個時大概夜既七點半,我攬住自己個袋企左係衣櫃後面,緊張到連電話都唔敢睇,呼吸都細細啖咁。

堆毛入面
好慘啊點解成日睇故都有突然有人返屋企嘅情節
睇睇下笑左

我令次諗返起都笑到震晒

樓主根本就係想笑Ricky

我無心㗎
但真係好好笑

堆毛入面 好慘啊點解成日睇故都有突然有人返屋企嘅情節

佢呀爸呀媽救左我喎

佢呀爸呀媽救左我喎
[/quote]
係救左你 但本身要哩埋呢件事真係好慘

佢呀爸呀媽救左我喎

係㗎 所以我要收拾心情
聽日繼續

佢呀爸呀媽救左我喎

係㗎 所以我要收拾心情
聽日繼續

早抖啦咁聽日繼續
唔沖涼就叫你含

佢呀爸呀媽救左我喎

係㗎 所以我要收拾心情
聽日繼續

早抖啦咁聽日繼續

收到~
聽朝早啲起身
唔沖涼就叫你含

突破盲腸
呀妍好q

Ricky條J仲q

撥開先搵到

Ricky為大家帶嚟歡樂
唔沖涼就叫你含

突破盲腸

講真我真係唔好意思唔沖涼就俾人含
有d 人真係好撚cheap

「咁,你用口幫我。」

新post皮已正

好在比人斬斷左冇繼續
唔係我唔敢睇落去
我要保護呀妍
新post留名
J短好慘 我講呀研

「咁,你用口幫我。」

一路睇一路笑啊喂
笑咗,由你話要喺毛裹面已經好好笑

btw寧願冇甜你都咪比佢食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞