[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
扯左都淨係得一隻小手咁上下,真係好廢j
寧願無甜
笑咗,由你話要喺毛裹面已經好好笑

btw寧願冇甜你都咪比佢食

我都係咁話

有個好熟fd比賤男中出即飛
知道果一刻真係 唉
練定腳法先
時間一分一秒咁過去,但我既心情始終都無鬆懈過,依然緊緊攬實我既手袋,好似個小學比人罰企咁。

其實點解唔可以介紹我比佢屋企人識?係呢間漆黑既房入面,我一個人愈諗就愈唔開心,係到諗自己又唔係無屋企返,點解要匿埋係到,好似做左啲咩唔見得光既事;每當走廊傳嚟腳步聲,我都會好緊張,希望係Ricky入返嚟陪我。

終於Ricky入返嚟,佢摸住我個頭係我耳邊講:

「佢地臨時改左schedule,你可能要等到夜啲先走到,Sorry,呀妍。」

「嗯......」我無望住Ricky,輕輕點左下頭,佢鍚左我個頭一下,又出返去。

「好想返屋企。」我望出窗外面,有一刻諗過爬出去返屋企算,佢呢到先得個幾層樓高,跌我唔死既。

我一直企係到無郁過,諗住Ricky幾時會返嚟,過左陣,Ricky推開門同開燈,再閂埋門,放低左杯水係枱面,然後攬住我落張床到,錫左我十幾秒,同我講:

「我鎖左門啦唔洗驚。」佢坐左起身拎左枱面杯水比我,然後開Youtube大大聲咁播歌。

我坐係床邊望住Ricky,同佢講:

「頭先我好掛住你。」的確,今次我掛住既唔再係「佢」,而係Ricky,雖然我分唔清當時係我太驚覺得需要佢定係點,但都唔再重要。

「唃唃唃。」有人敲門Ricky房門,我嚇到又攬返住個袋匿返係衣櫃後面。

「咪叫左你自己叮返熱啲湯嚟入囉,開門比呀媽啦平時你都唔鎖門㗎。」有把女人聲係門外面,我緊張到連氣都唔敢抖,如果佢入嚟實會見到我㗎

我望住窗既倒影,見Ricky攞住碗湯,再話:

「呢幾日公司忙呀嘛,我今日攰啦飲完會早啲訓。」

「你啲音樂較細聲啲啦,你老豆入左房訓啦。」

我見唔到佢媽咪既樣,但聽佢語氣都似係啲少奶奶對個仔無微不至既女人。

Ricky閂埋門,坐底扭細左個音量,再遞左碗湯比坐返係床邊既我。

「今晚你留係到訓啦,夜晚開門好應聲,你頭先都聽到㗎。」

Ricky一邊望住個mon同我講,突然佢擰過chok住咁問:

「不過你頭先話掛住邊個話,我聽唔清楚。」

「我講一次㗎咋,聽唔到就算~」

我岳高頭好得戚咁望住佢,一邊拎住碗湯繼續飲。
練定腳法先

呢啲粗重野等我嚟
最辛苦係心裹面有兩個人
你唔知你自己究竟邊一個先係你想要
一個係你愛
一個係係你最失落個陣救左你既人
練定腳法先

呢啲粗重野等我嚟

要練埋眼界
Ricky停低無再鍚我,佢成個人慢慢向下移,兩隻手將我條連身裙向上掀起,我隻手終於郁到即刻㩒返實我胸口。

「上次我已經忍得好辛苦......呀妍你信唔信我。」

Ricky停左停,捉實我隻手講。

「我唔係唔信你,只不過太快我未ready好。」

我望實佢,個身不停咁震,希望眼前既Ricky可以放過我。

「咁,你用口幫我。」

Ricky既語氣就好似命令緊我,無拒絕既餘地。

不過我都總算鬆左口氣;心諗,唉死就死啦應該好似食雪條咁就得掛。

Ricky起身落左床,解開皮帶之後就用腳踢幾踢,條牛仔褲就咁跌落地下得返條藍色四角褲,再訓返上床。

我坐左係床邊,好緊張,話晒由細到大都係性教育堂同AV睇過相呀片咁,從來未見過真實既J。

我跪左係床到,慢慢將佢條底褲除落嚟,見到好多好長既鳩毛既時候我又停左停,腦海入面浮現左生物堂既畫面,覺得自己好似研究緊人體既奧祕

我繼續慢慢除佢條底褲嚟,心諗:

「咦,點解我睇唔到條J既? 係喎,我記得生物堂講過J係海棉體嚟,當處於充血狀態既時候就係扯旗,會漲大幾倍。」

Ricky見我停左係到,就自己用手係堆毛入面chok幾chok,終於我見到條類似J既物體係堆毛入面出現。

我慢慢伸手過去,諗住可以試下好似AV入面d女優咁上下chok,點知發現.......

我一手就岩岩好包住左Ricky既小巨龍 ,連可以上下chok既空間都無。

我唯有改隻用姆指同食指套住chok左幾下,但都係無絲毫既動靜。

「係咪我太無吸引力呢?點解好似無咩反應咁。」

我諗緊呢個問題既時候,突然大門有鎖匙開門既聲音,因為Ricky無閂到房門,而佢房係走廊最出個間,我地即刻彈左起身閂返埋道門,Ricky即刻著返條褲,而我就匿埋係個衣櫃後邊。

「我出一出去打探下先,我半掩道門,係到靜靜等我。」

個時大概夜既七點半,我攬住自己個袋企左係衣櫃後面,緊張到連電話都唔敢睇,呼吸都細細啖咁。

一路睇一路笑啊喂

笑到仆街
好彩佢屋企人返黎救左呀妍
唔沖涼真係好撚仆街
連介紹下屋企人都唔得真係好鬼....
Ricky呢條友....

可能係因為ricky屋企人不嬲都知道豬西yan嘅存在
如果呀妍突然出現/介紹佢俾屋企人知就會爆鑊
純粹亂估
最辛苦係心裹面有兩個人
你唔知你自己究竟邊一個先係你想要
一個係你愛
一個係係你最失落個陣救左你既人

但到最後
無論選擇邊個都會後悔
練定腳法先

呢啲粗重野等我嚟

要練埋眼界

好賤
不過我鐘意
笑到仆街
好彩佢屋企人返黎救左呀妍
唔沖涼真係好撚仆街

我應該衝出去多謝Uncle Auntie

可能係因為ricky屋企人不嬲都知道豬西yan嘅存在
如果呀妍突然出現/介紹佢俾屋企人知就會爆鑊
純粹亂估

我喜歡你既思路
要匿係衣櫃成件事好委屈
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫
不過個種感覺我到宜家都忘記唔到。
唔通真係要等到聽朝先可以返屋企,我飲住湯咁諗。

Ricky睇左陣電腦上面既資料,就攞住條毛巾去沖涼。

我襯呢個時候睇下佢間房,諗住係衣櫃搵件衫換住先,點知一打開個衣櫃,就見到有條頸巾,一睇就知係親手織既,因為啲針一時大一時細咁,好核突。

我輕輕閂返個櫃門,扮到咩都無睇過咁,個刻我就知道,Ricky同我一樣,心入面仲有另一個人;但聰明既女人,喜怒不形於色。

一條頸巾都唔代表到啲咩既,我諗住碌下ig等自己唔好諗咁多,點知我碌碌下,見到一張相,係高登仔,同挨係佢膊頭既Chloe。

我攡左係Ricky張床,明明諗住睇下啲無聊野放鬆下,點知放鬆唔到不突只,仲知道佢地復合返 ,不過,我心入面其實幾登佢地開心

可能岩先企得太耐加上精神一直都好緊張,我就咁就攡攤下就嚟訓著。

Ricky沖完涼入返嚟,佢熄左燈,我擰過去見到佢咩都無著,即刻面都紅晒面向枕頭唔敢望過去。

佢行過嚟床邊,慢慢除左我對及膝襪,再開始由小腿慢慢掃上我大脾,佢一掃到上大脾內側,我就好緊張咁夾實隻腳,但宜家面向床呢個姿勢,我完全處於下風。

佢打側咁訓左上床,一隻腳壓住我既左腳,另一隻腳就將我既右腳壓實張開,平時有做開運動既我都唔算細力,但以Ricky既身型佢壓住我唔好講話反抗,我連呼吸都覺得有困難。

Ricky一手就將我條連身裙去上拉起,但只係拉到一半,條裙kick住係我個頭到,佢一手捉實我兩隻手,開始由頸錫落去,個感覺似奶多啲,另一隻手將我既Bra扣慢慢解開,然後攝隻手去我扒住係床既胸口,不停咁搓;本身我個人好怕人掂,因為我好敏感好怕“芝”,但呢種感覺唔單止係痕咁簡單,仲搞到我全身都無力軟奶奶咁。

我一直都咬實嘴唇,合埋眼忍住唔敢出聲。

Ricky再將我條裙扯開,全身赤裸裸既我只剩返條粉紅色既底褲,Ricky將我既頭髮撥去耳後邊講:

「之前我太大力你係咪唔鐘意。你唔鐘意既話我唔會迫你。」

佢一邊講,一路慢慢伸左隻手入去我條底褲入面,我兩隻手捉實枕頭,緊張到只係感覺到自己既心跳好快,好快。

呢刻我終於明,口裡說不,身體卻很成實。

Ricky用手指輕輕摸左下:

「好濕。」

佢將我既底褲慢慢向下拉,呢一刻既我同Ricky,一絲不掛咁訓左係床上面。
衰啲講句,樓豬有無檢查過。。。
衰啲講句,樓豬有無檢查過。。。

檢查咩
有甜了
唔好俾ricky呀
唔好俾ricky呀

條撚咁細唔撚抵
唔好俾ricky呀

條撚咁細唔撚抵

我打緊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞