[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
Ricky真係純為扑野

芝士腸每次只係為扑野

已經改左名做芝士腸
想問芝士腸每次係咪來也怱怱去也怱怱?
呀妍係咪每次都有“你入咗啦”嘅感覺

我都交下戲比反應既
似奇怪又痕咁感覺囉
呃蝦條既ricky
究竟蝦條幼d定佢條芝士腸幼d

咁佢至娘胎以來都無發過育咁喎
Sad 加油啊!
樓主你又話有ricky圖嘅

就算有我都會打格㗎喎
同埋真係up唔到圖唔知點解

打格都照要

你add左tg hi我一聲sd比你

push
今日仲有冇文
芝士腸每次只係為扑野

已經改左名做芝士腸

無錯!
樓主你又話有ricky圖嘅

就算有我都會打格㗎喎
同埋真係up唔到圖唔知點解

打格都照要

你add左tg hi我一聲sd比你

我又要睇
屌又要扑嘢
我又要睇

帶你見佢本尊

睇佢開心得幾耐
我又要睇

帶你見佢本尊

到時送個牙簽筒比佢
屌又要扑嘢

我訓醒繼續
自己都唔想諗返起

睇佢開心得幾耐

Ricky 淨係識扑野
呀妍😴😴😴😴😴😴
其實Ricky每次叫我上佢屋企,我都知道佢背後既目的只得一個;我都有直接提出過不如去開房,咁就唔洗係佢屋企提心吊膽,但佢話出面好污穢呀呢樣個樣,唔夠屋企舒服,又唔想亂晒錢。

Ricky繼續一路錫一路刺激我最敏感既位置,但可能我岩岩喊完,完全無咩想搞既感覺。

「我想襯佢地返嚟之前嚟一次。」Ricky係我耳邊到講。

於是我配合Ricky幾分鐘,都有交足戲既,完左之後Ricky攤返係到問左條問題:

「你會唔會覺得我太細滿足唔到你?」

呢條一百萬既問題我唔識答,有無錦囊可以用?

我合埋眼,用左一秒拆解呢條問題:

「傻既,你對我好已經夠㗎啦,其他野都唔重要。」唔識答既問題選擇唔答就可以,因為我又唔想講大話氹佢又唔想坦白傷害佢。

「你仲細仲未見識呢個世界有幾大啫,你又靚又醒目,我驚第時你實好多人追唔要我咋。」

Ricky唔知做咩突然咁感性㗎講埋啲奇奇怪怪既野。

「係㗎,所以你都要一直陪住我,唔好比人搶走。」

我攬實佢,挨住佢既心口,好溫暖。

可能我中學既時候已經會諗好多野,就咁就錯過左可以好純真咩都唔諗咁拍下拖既機會,雖然我有同男仔叫做拖過下手仔既,但完全唔係個回事,感覺似湊仔多過拍拖,而個種感覺同Ricky一齊既時候其實都幾似,唔同既係佢肥肥地好有安全感。

係Ricky訓著左既時候,我係ig post左張相,係我地係AIA Photo Booth影既,當年既主題係影住塊鏡既倒影,用屋頂嚟做背景。

呢張係我係ig post過既第一張拍拖既相,亦係同Ricky既唯一一張。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞