[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
lm 皮已正 繼續追

多謝
我差唔多繼續啦
呀妍 有文未

夜啲有
等我
未睇先正皮

多謝您~
新故留名

龍絲

新故留名

龍絲

啊妍
新故留名
快啲出埋個post就del哂所有野啦

louis fans 上

唔出奇呀

我點點頭就同佢一齊搭車返去,佢屋企都幾偏,落左車之後我地買左兩碗麵仲要再轉多程小巴上去。

上到佢屋企我扶住佢膊頭除左對鞋,佢幫我放入鞋櫃入面,再攞左對家居鞋比我,問我岩唔岩著。

佢拎住兩碗麵叫我係佢間房等,再出去話揀套戲同我一路睇一路食,我就打開晒啲外賣蓋,開埋對筷子坐定定等佢返嚟食。

Ricky拎住隻CD笑笑口咁放入部PS4,放低左兩罐Asahi係枱面,我望住佢問:

「你唔係諗住播AV掛,我J開麻倉憂一個㗎咋。」

「估中左一半啦,歐美風三級片。」

Ricky㩒左幾個制,個Screen終於有野睇。

「So love me like you do, la-la-love me like you do. 」

我望住Ricky唱左一句歌詞,一手開左罐啤酒比佢,但佢好似唔知呢首就係套戲既主題曲咁。

我好快就食飽坐左上床咁繼續睇,Ricky都坐左上嚟一隻手攬住我比我挨落佢心口到。

坦白講套戲真係有啲悶,SM位又唔到位,劇情又唔緊湊,睇到一半我差啲訓著。

Ricky呢個時候成個人壓左落我到,佢一隻手壓住張床,另一隻手抬起我下巴,開始鍚落嚟。

今次我佢成個人壓住搞到我郁都郁唔到,我訓左係到任佢魚肉。

佢一邊錫,一邊將我下身既黑色貼身裙拉落嚟,就算我點樣捉實佢隻手,佢好大力好快就拉左落我腳踭。

個一刻既Ricky變左另一個人,唔再係平時咁溫柔體貼。
新故留名
快啲出埋個post就del哂所有野啦

louis fans 上

Louis :
我都想快㗎

唔出奇呀

我點點頭就同佢一齊搭車返去,佢屋企都幾偏,落左車之後我地買左兩碗麵仲要再轉多程小巴上去。

上到佢屋企我扶住佢膊頭除左對鞋,佢幫我放入鞋櫃入面,再攞左對家居鞋比我,問我岩唔岩著。

佢拎住兩碗麵叫我係佢間房等,再出去話揀套戲同我一路睇一路食,我就打開晒啲外賣蓋,開埋對筷子坐定定等佢返嚟食。

Ricky拎住隻CD笑笑口咁放入部PS4,放低左兩罐Asahi係枱面,我望住佢問:

「你唔係諗住播AV掛,我J開麻倉憂一個㗎咋。」

「估中左一半啦,歐美風三級片。」

Ricky㩒左幾個制,個Screen終於有野睇。

「So love me like you do, la-la-love me like you do. 」

我望住Ricky唱左一句歌詞,一手開左罐啤酒比佢,但佢好似唔知呢首就係套戲既主題曲咁。

我好快就食飽坐左上床咁繼續睇,Ricky都坐左上嚟一隻手攬住我比我挨落佢心口到。

坦白講套戲真係有啲悶,SM位又唔到位,劇情又唔緊湊,睇到一半我差啲訓著。

Ricky呢個時候成個人壓左落我到,佢一隻手壓住張床,另一隻手抬起我下巴,開始鍚落嚟。

今次我佢成個人壓住搞到我郁都郁唔到,我訓左係到任佢魚肉。

佢一邊錫,一邊將我下身既黑色貼身裙拉落嚟,就算我點樣捉實佢隻手,佢好大力好快就拉左落我腳踭。

個一刻既Ricky變左另一個人,唔再係平時咁溫柔體貼。

唔敢睇落去但又好想睇
媽呀好糾結
樓主文呀
唔敢睇落去但又好想睇
媽呀好糾結

我好想寫落去但又寫唔落

樓主文呀

好難寫呀
唔係唔想寫
就連要我用口講都唔知點講
係咪有甜喇
都話ricky 唔係好人嚟
停手啊Ricky
係咪有甜喇

有 好想睇下你地睇完下篇有咩反應

之前Ricky有Fans㗎

停手啊Ricky

Ricky
係咪有甜喇

有 好想睇下你地睇完下篇有咩反應

之前Ricky有Fans㗎

停手啊Ricky

Ricky

快d岀
想問返少少嘢
1. 冇記錯嘅話ricky咪同natalie一齊過嘅(一個星期左右),ricky係咪食完即撇所以natalie喊咗好耐?
2. 個時ricky同緊natalie一齊,係咪同時同緊條豬西yan一齊?
Ricky停低無再鍚我,佢成個人慢慢向下移,兩隻手將我條連身裙向上掀起,我隻手終於郁到即刻㩒返實我胸口。

「上次我已經忍得好辛苦......呀妍你信唔信我。」

Ricky停左停,捉實我隻手講。

「我唔係唔信你,只不過太快我未ready好。」

我望實佢,個身不停咁震,希望眼前既Ricky可以放過我。

「咁,你用口幫我。」

Ricky既語氣就好似命令緊我,無拒絕既餘地。

不過我都總算鬆左口氣;心諗,唉死就死啦應該好似食雪條咁就得掛。

Ricky起身落左床,解開皮帶之後就用腳踢幾踢,條牛仔褲就咁跌落地下得返條藍色四角褲,再訓返上床。

我坐左係床邊,好緊張,話晒由細到大都係性教育堂同AV睇過相呀片咁,從來未見過真實既J。

我跪左係床到,慢慢將佢條底褲除落嚟,見到好多好長既鳩毛既時候我又停左停,腦海入面浮現左生物堂既畫面,覺得自己好似研究緊人體既奧祕

我繼續慢慢除佢條底褲嚟,心諗:

「咦,點解我睇唔到條J既? 係喎,我記得生物堂講過J係海棉體嚟,當處於充血狀態既時候就係扯旗,會漲大幾倍。」

Ricky見我停左係到,就自己用手係堆毛入面chok幾chok,終於我見到條類似J既物體係堆毛入面出現。

我慢慢伸手過去,諗住可以試下好似AV入面d女優咁上下chok,點知發現.......

我一手就岩岩好包住左Ricky既小巨龍 ,連可以上下chok既空間都無。

我唯有改隻用姆指同食指套住chok左幾下,但都係無絲毫既動靜。

「係咪我太無吸引力呢?點解好似無咩反應咁。」

我諗緊呢個問題既時候,突然大門有鎖匙開門既聲音,因為Ricky無閂到房門,而佢房係走廊最出個間,我地即刻彈左起身閂返埋道門,Ricky即刻著返條褲,而我就匿埋係個衣櫃後邊。

「我出一出去打探下先,我半掩道門,係到靜靜等我。」

個時大概夜既七點半,我攬住自己個袋企左係衣櫃後面,緊張到連電話都唔敢睇,呼吸都細細啖咁。
想問返少少嘢
1. 冇記錯嘅話ricky咪同natalie一齊過嘅(一個星期左右),ricky係咪食完即撇所以natalie喊咗好耐?
2. 個時ricky同緊natalie一齊,係咪同時同緊條豬西yan一齊?

1. 一齊過唔夠一個月,無食,Natalie覺得自己食得不明不白所以唔開心以為係自己既錯

2. 呢樣得Ricky自己一個最清楚
我都唔知
肥仔d j 真係好撚短
嘩屌 其實我真係唔明ricky有咩吸引力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞