[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
我屌,比我 一下,原來西樓月如鈎係凍忌廉 ,可能你過黎有講過,但我啱啱至知係好撚震撼
阿研又再一次逃出ricky 魔掌
有冇人睇完最新一篇之後對芝士腸有陰影
好彩無失身
Ricky 真係幾仆街
有晒計劃想食人隻豬 dom都唔買定
LIVE左啦!
不過容我講一句....ricky根本9痕!
個豬就咁無左 樓主快啲出啦繼續
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫
不過個種感覺我到宜家都忘記唔到。

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠

賤男ricky!仲要食埋啊妍隻豬

我都未寫完
大家已經屌定先

屌左先
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠

仲要咁細之後啊妍對丁丁都唔知有冇恐懼症

嚇到啊妍以後唔敢扑野
好彩無失身
Ricky 真係幾仆街

都唔知係咪想中出即飛

即刻唔想食芝士腸

如果佢呀媽有你一半就好
我個樣係大人面前係醒目乖乖女唔講粗口個隻

睇嚟你個樣呃得吓人喎
btw俾著呀妍係我 實俾屋企人打死都似
LIVE左啦!

隻豬好似仲係到
係咪大部分巴打都介意女朋友唔係處?
我屌,比我 一下,原來西樓月如鈎係凍忌廉 ,可能你過黎有講過,但我啱啱至知係好撚震撼

GAY廉召喚
阿研又再一次逃出ricky 魔掌

雖然我宜家都唔明我點做到

仲有另一種食物
我每次見到都忍唔住笑
好彩無失身
Ricky 真係幾仆街

因為無XXS既dom
LIVE左啦!

我陪老豆睇緊普羅米收屍
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠

嚇到啊妍以後唔敢扑野

嚇到我以為佢係正常

仲有另一種食物
我每次見到都忍唔住笑

不要再說了
都仲未食到,都仲可以慳番個負皮

仲有另一種食物
我每次見到都忍唔住笑

不要再說了

不過暫時都未寫到
可以食多排
呢樣食物都幾常見
都仲未食到,都仲可以慳番個負皮

我寫呢幾斷寫得好辛苦㗎
LIVE左啦!

隻豬好似仲係到

隻豬好似仲係到

我都係
一諗就會好唔開心
仲要知佢ex 對佢都幾衰

衣櫃後面啫

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠

嚇到啊妍以後唔敢扑野

嚇到我以為佢係正常

見返啲正常size有無好震驚
Between 我想知高登仔同ricky知唔知有依個故嘅存在
LIVE左啦!

隻豬好似仲係到

話唔介意就假既
但係會接受呢個係事實
當你愛一個人係要包容佢既所有野 包括佢既過去

所以愛呢個字 好重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞