[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
到底有幾細先可以冇feel
明明第一次係痛到仆街
由話買外賣去屋企食開始就已經鋪排好要食左呀妍 好賤

強烈要求立法禁止牙籤仔破處
不過佢呢招成功左

咁就無左啦
呀妍諗返會唔會好後悔
明明第一次係痛到仆街

不過佢呢招成功左

咁就無左啦
呀妍諗返會唔會好後悔

一見到個句 笑到痴線

終於出文 果然瞓醒有得睇
見到“你入咗啦”個句笑到痴線
仲要佢冇乜反應繼續個吓

btw 又芝士腸
睇到都覺得後悔
好想知最後一齊左幾耐
大家快d一齊幫Ricky 搵下條j係邊
屌,係咪唔記得攞出黎用呀
睇完真係笑唔出
一睇都感覺ricky純粹為食女而追呀妍
竟然咁容易就比左
睇完真係笑唔出
竟然咁容易就比左

其實女仔好多時舒服果陣就任男朋友魚肉
會唔會短到處都破唔到
明明第一次係痛到仆街

不過佢呢招成功左

咁就無左啦
呀妍諗返會唔會好後悔

一見到個句 笑到痴線

後悔又無咩既
但會諗寧願比高登仔食好過

終於出文 果然瞓醒有得睇
見到“你入咗啦”個句笑到痴線
仲要佢冇乜反應繼續個吓

btw 又芝士腸

加深大家一齊對芝士腸既感覺

睇到都覺得後悔
好想知最後一齊左幾耐

理想呢幾日內完左Ricky
唔耐㗎

大家快d一齊幫Ricky 搵下條j係邊
屌,係咪唔記得攞出黎用呀

你地搵唔到㗎啦
已經比人

睇完真係笑唔出
竟然咁容易就比左

其實女仔好多時舒服果陣就任男朋友魚肉

呢個係我唯一諗返會笑既回憶
佢氹女仔呢方面技巧幾好呀

會唔會短到處都破唔到

會唔會短到處都破唔到

我都覺
會唔會短到處都破唔到

我上面咪問過
Btw 我都遇過個男仔又係牙簽仔,心諗 有無咁細呀
會唔會短到處都破唔到

我上面咪問過

我聽過個女仔frd好直接咁問人
「你扯左㗎啦?」
聽到都覺得好撚hurt
會唔會短到處都破唔到

我上面咪問過

「你扯左㗎啦?」
聽到都覺得好撚hurt

扯都睇唔出 好嚴重下喎
會唔會短到處都破唔到

我上面咪問過

「你扯左㗎啦?」
聽到都覺得好撚hurt

扯都睇唔出 好嚴重下喎

牙簽仔真係扯完都唔覺佢扯咗,係好hurt 但係事實
明明第一次係痛到仆街

不過佢呢招成功左

佢咁 學咩人食女
會唔會短到處都破唔到

我上面咪問過

「你扯左㗎啦?」
聽到都覺得好撚hurt

扯都睇唔出 好嚴重下喎

牙簽仔真係扯完都唔覺佢扯咗,係好hurt 但係事實

就算幾hurt佢
都唔及佢對我做既事
明明第一次係痛到仆街

不過佢呢招成功左

佢咁 學咩人食女

可能太 叫雞會比人笑
就算幾hurt佢
都唔及佢對我做既事

呀妍~加速
過左幾分鐘,佢自己拎返出嚟用手不停咁chok,佢嘆左一口氣再哄過嚟鍚左我一啖,然後就伸手去我個頭隔離抽左幾張紙巾。

「我應承左Louis返工㗎,五點要到。」
我望一望手錶,原來已經四點幾,我Whatsapp Louis同佢講聲要遲少少到。

Ricky起身檢查下張床,係喎,點解無血既。

成個過程係有少少痛既,但個感覺好奇怪好急尿咁,可能本身我食完麵已經急緊,完左之後我就落床衝左去廁所,但又痾唔出喎,到我用紙巾印一印既時候有啲痛痛地既感覺再睇,有啲血絲既屌

「你搞到我流血啦,仲痛痛地咁。」
我係廁所好大聲咁叫,Ricky聽到就話:

「我諗你屬於少血量掛,或者啲血瓊咗係入面緊到流唔返出嚟。」
(屌你咁無常識既野都講得出口既,但我咩都唔識又信 。)

「咁點算呀,係咪要等到下次嚟M先會流返出嚟㗎?」
我好驚碌到對眼大一大望實Ricky,但佢又無答到我。

Ricky話要送我返工,原本我都話唔洗咁麻煩佢自己行都得,佢就話佢陣間都約左朋友食飯,我問佢約左邊個既時候又好似唔想答我,話講左我都唔識。

送到去Louis樓下附近,佢鍚左我一啖我地就分開左行,話廢時上去比Louis見到,又會唔鐘意佢咁。

我都急急腳上去,因為平時早到開既我遲左成廿分鐘,點知係lift口就撞到Louis拎住幾袋野,我即刻幫佢拎一袋,好彩佢都係岩岩到。

今晚都唔係好忙,一枱客十幾個人左右,不過都開左幾支大酒,於是我就Whatsapp呀寧講左頭先既事比佢聽,仲約左聽晚食飯嚟一場Girl′s Talk。

我揀左間尖沙咀既韓國餐廳,個時岩岩興起韓風炸雞啤酒,我記得呀寧講過好想試就帶佢去試,同Ricky一齊無耐我都同佢嚟過,不過佢話好唔慣無得一路食煙一路飲酒。

我地一路食一路傾,無笑點既呀寧聽到我講個句「你入左啦?」笑到拍晒枱咁,但個時我有諗過其實係咪我自己問題,咩性冷感個類,先至會無感覺。

食完飯我地都攰攰地各自坐車返屋企,Rickywhatsapp話好掛住我,約左我係樓下球場見一見。

佢車左我去屋企附近既海濱長廊,拖住手咁散步,行行下我停低攬住佢,個頭僕係佢膊頭同佢講:

「我咁快比左你,你會唔會好快就唔要我?」

其實我當時無反抗既原因,只係因為我好怕再次比人拋棄既感覺,如果我再拒絕佢就會唔要我。

天真既呀妍,以為肉體可以留得住一個人。

可惜佢唔知道,肉體留唔住一個心。

I got so scared, I thought no one could save me.
You came along scooped me up like a baby.

Ricky係我最需要佢既時候出現,所以,我鐘意佢。

「傻妹,我會對你負責㗎嘛。」

佢一邊摸住我個頭,好溫柔咁講。

突然我feel到佢褲裝好震,原來係電話響,佢一攞出嚟,係Yan,佢睇到即刻一秒㩒熄左個電話,好緊張好心虛咁收埋部電話。

滴,我同Ricky一齊之後,第一次係佢面前喊。

「做咩唔係我前聽呢個電話?」我退後左步,Ricky想上面拖住我,我fig開左佢隻手靠住欄杆。

Ricky,你唔好呃我。

「都唔重要咪唔聽囉,你做咩咁大反應啫?」

佢從來都未試過咁大聲咁喝我。

我忍住眼眶入面既淚水,一直望住Ricky雙眼,佢只係望住我膊頭。

「你仲想呃我?你要呃我就改過第個名啦!Yan Lee,佢Facebook仲有你地一齊啲相呀!」

個晚Louis同我講完Yan呢個名,我就返去起左呢條女個Facebook,個時純粹想睇下條女有幾豬西,點知比我唔小心睇到佢地以前一齊既相;不過過左去既野我唔會咁介意,始終我既過去都唔見得有幾好,我無資格去介意人地既事。

佢個樣好驚訝,但之後就望住我好認真咁講:

「唔洗問一定係Louis同你講㗎啦。」

「你唔好扯開嚟講,你有無野要解釋,無我就返屋企。」

我好冷靜咁講,眼淚緩緩咁滴落嚟,而Louis其實提過我,唔好係Ricky面前提起佢個ex,佢話Ricky一定會估到係佢同我講佢以前既事。

Ricky聽到之後,突然攬實我,我想鬆都鬆唔開,佢愈攬愈實,我既眼淚終於忍唔住不停咁流落嚟。

「我唔想因為佢破壞到我地之間既感情,我咁做都係為你好咋。」

佢講完兩手捉實我個頭,鍚左落嚟,但我一直咬實個口,唔比佢鍚落嚟。
屌你 牙籤仔仲要咁仆街
真係唔死都冇用
屌你 牙籤仔仲要咁仆街
真係唔死都冇用

暫時都唔仆街呀
佢有好好解釋㗎
屌你 牙籤仔仲要咁仆街
真係唔死都冇用

暫時都唔仆街呀
佢有好好解釋㗎

解釋有意思咩
你入左啦?
笑到傻
Ricky係個大仆街 大仆街
屌你 牙籤仔仲要咁仆街
真係唔死都冇用

暫時都唔仆街呀
佢有好好解釋㗎

解釋有意思咩

呃得我更深
屌你 牙籤仔仲要咁仆街
真係唔死都冇用

暫時都唔仆街呀
佢有好好解釋㗎

解釋=掩飾
ricky個仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞