[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫
不過個種感覺我到宜家都忘記唔到。

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠

呀妍 我匿過入衣櫃

我為你已經練好我既黃金右腳
傻妹

我想像唔到果時點解會咁委屈自己
真係呢世都唔會唔記得

記住,一次就夠

嚇到啊妍以後唔敢扑野

嚇到我以為佢係正常

見返啲正常size有無好震驚
Between 我想知高登仔同ricky知唔知有依個故嘅存在

同問
唔知ricky見到自己條丁俾呀妍形容為芝士腸會點呢

我都唔知
如果睇到既話我想同你講一句
Ricky, you deserve it.

好想快啲睇埋落去!
好想知條賤男下場

我都想快啲
點知愈寫諗到愈多野寫

加油啊妍

幫呀寧染緊髮
今晚出

嚇到啊妍以後唔敢扑野

嚇到我以為佢係正常

Between 我想知高登仔同ricky知唔知有依個故嘅存在

同問

我都唔知

好想快啲睇埋落去!
好想知條賤男下場

我都想快啲
點知愈寫諗到愈多野寫

加油啊妍

幫呀寧染緊髮
今晚出

呀妍加油
出多啲止吓癮

同問

我都唔知

好想快啲睇埋落去!
好想知條賤男下場

我都想快啲
點知愈寫諗到愈多野寫

加油啊妍

幫呀寧染緊髮
今晚出

等您
其實件事發生左幾耐

嚇到啊妍以後唔敢扑野

嚇到我以為佢係正常

同問

我都唔知

好想快啲睇埋落去!
好想知條賤男下場

我都想快啲
點知愈寫諗到愈多野寫

加油啊妍

幫呀寧染緊髮
今晚出

呀妍加油
出多啲止吓癮

難啲喎
難得同靚女寧拍拖
其實件事發生左幾耐

兩年
2015年暫時係我最低谷時期
喊得最多成長得最多既一年
呀妍 出文未啊?
呀妍
呀妍 返來囉~出文囉~
再唔出文暴動都似
特別鳴謝呀寧
佢幫我搵返唔少回憶返嚟
宜家成個Timeline靚晒
包括最不堪回首既事
我知自己打得慢
因為Ricky呢到拖慢左好多

呀寧都叫我加速
因為佢覺得之後更加精彩
特別鳴謝呀寧
佢幫我搵返唔少回憶返嚟
包括最不堪回首既事
我知自己打得慢

呀寧都叫我加速
因為佢覺得之後更加精彩

沒有最差,只有更差
等到咁夜都冇故 我好眼訓啦
特別鳴謝呀寧
佢幫我搵返唔少回憶返嚟
包括最不堪回首既事
我知自己打得慢

呀寧都叫我加速
因為佢覺得之後更加精彩

沒有最差,只有更差

咁又未必
但我諗個名要改改啦

訓醒就有㗎啦

訓醒就有㗎啦

等緊

訓醒就有㗎啦

等緊

等多幾篇你出場㗎啦
你想叫咩名呀
過左幾日我都開正式開Sem,而Ricky都要忙公司既事;新個Sem又有一日係天地堂,而且又係星期五,有時我過完去搵Ricky食Lunch就走埋個堂,自己hea陣就坐船去Louis到返工。

大概同Ricky一齊左一個月後既一個星期日,Ricky就約左我去幫佢揀份生日禮物比佢爸爸,我應承左佢,約左佢兩點係我樓下到等,佢揸車過嚟接我。

個日Louis有個包場叫我五點左右上去幫手,我諗揀埋份禮物應該時間岩岩好夠返灣仔既。

Ricky果然好準時咁過到嚟,佢知我未食早餐,仲突登車我去左檔幾出名既車仔麵檔,話不如買個外賣返佢屋企食,但起左身咁耐既我真係太肚餓,叫完就即刻堂食吞左碗魚蛋芝士腸麵

埋單既時候,Ricky摸一摸褲袋,發現唔記帶銀包,我就自己埋單先叫佢返去車到搵下,點知都無發現,佢話可能頭先掛住衝出嚟見我所以無拎到,咁唯有返去屋企一程再出嚟啦。

入到Ricky屋企,就有種好唔自在既感覺,可能因為上次匿埋既陰影仲歷歷在目,我一直企係原位到,好想Ricky快啲攞完銀包就離開佢屋企。

Ricky入左房一陣都未出嚟,仲叫左我過去幫手一齊搵,喂,Ricky你間有幾大呀

我鞋都無除就gut住腳尖咁行去佢間房到,幫佢睇下枱面呀,地下有無sip住左,突然,Ricky從後攬實我,㩒實我係床到,好似上次咁。

原來,Ricky要搵既唔係銀包,而係幫佢搵銀包既我。

今次佢由我最敏感既耳仔開始,再伸隻手入我件衛衣,全身慢慢掃一次,每當掃到我最敏感既位,佢就會用手指輕輕咁掃多幾下,加埋佢一邊吹住我耳仔,個種感覺就好似有電流流過全身,不自然咁縮一下。

今次Ricky好有耐性,一直咁重複左大半個鐘,佢慢慢打側返個人,我腳上比佢壓住既重量都慢慢減少,但就痺痺地咁,想郁都郁唔到。

佢將我成個人反返轉面向佢,再一下拉低左我條黑色緊身褲,再除左一邊褲腳,佢就個人就坐左係床到,好快手咁除左條褲。

「Condom呢.......」我夾實對腳,用我最後既力氣好柔弱咁問。

「我唔會射係入面。」

呢句咁不負責任既說話,當時既呀妍傻傻咁信以為真,以為咁就安全

Ricky再將我對腳分開,佢瞄準左好耐,我一直合埋眼用手掩住自己個口,怕痛既我就好似等緊打針咁,等待既感覺比針拮落嚟個下更痛苦。

我一直合埋眼,但過左太耐我見Ricky開始郁先maak大眼問佢一個好認真既問題:

「你入左啦?

個時既呀妍唔知道佢問左個唔應該問既問題,係男人最怕聽到既問題。

Ricky點點頭,繼續佢既動作。

而我,就好似死魚咁,無感覺咁攤係床任佢擺佈。

到底有幾細先可以冇feel
明明第一次係痛到仆街
由話買外賣去屋企食開始就已經鋪排好要食左呀妍 好賤

訓醒就有㗎啦

等緊

等多幾篇你出場㗎啦
你想叫咩名呀

我都有 叫呀柑
到底有幾細先可以冇feel
明明第一次係痛到仆街
由話買外賣去屋企食開始就已經鋪排好要食左呀妍 好賤

強烈要求立法禁止牙籤仔破處
不過佢呢招成功左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞