[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
嗚哇

見到chole一定好老尷

好彩成晚都無點見到佢

好想追落去啊!!
Chloe入返嚟,拎住包黑冰問其他人去晒邊,Kyle唱住咁指向露台方向,Chloe好識做無出到去,自己坐左係側邊玩電話,但成個埸得我地三個好尷尬;我見啲歌詞咁敏感就放低左支咪聽Kyle繼續唱,佢唱得好好聽好有感情,係佢側邊我都忍唔住J左佢一陣,係到FF如果有個Kyle咁靚仔既男朋友,一定每日都提心吊膽。

好似我呢啲咁無自信既人,點敢高攀起Kyle呢挺靚仔

講起無自信,我身邊既人都話識落先知我好大反差,明明睇落係個好識打扮又Cool既A360,實係個收埋好多兵既ABC娘娘;點知識落先知原來平時唔係點講野,但就咩都笑一餐,最變態既就係係人地食飯個時講埋啲咩屎尿Post,日日上堂就係係到上高登追故。

上述都係Ocamp玩咩First Impression同平時啲friend屌我講過既野嚟。

Louis佢地終於都入返嚟,個個都望住我咁,我頂唔順呢種氣氛,同Ricky講都夜啦不如我地走先,第朝仲要同佢屋企人打波。

個時都成兩點幾啦,我地同Louis講左聲就飛的返去,係車上面Ricky鍚左我一啖,就訓左係我大脾到,我郁都唔敢郁一直摸住佢個頭,就算架車點搖都無醒,於是我叫司機去左Ricky屋企先去我到。

我鍚左啖叫醒佢落車,佢扮晒野唔郁嘟長個咀,我拎起佢隻手塞左隻手指公落佢個口到。

「起身啦,六個鐘之後見啦。」

Ricky眼都maak唔大就鍚多我一啖,落車鐘鐘下咁行返去。

其實我都好眼訓啦,返到去拿拿聲沖完涼去訓。

諗起聽日要見Ricky家長,我先醒起聽日初四嚟㗎喎,聽朝買盒金莎先好過兩手空空去佢屋企。
初四咁嘅樣
嗚哇

見到chole一定好老尷

好彩成晚都無點見到佢

好想追落去啊!!

要等到聽晚啦
聽朝同朋友慶生
初四咁嘅樣

點解呀
幫朋友慶生好似要擺低定一篇先
好想知佢地講左乜
幫朋友慶生好似要擺低定一篇先

J緊臭燒
呢場超水準
好想知佢地講左乜

我之後會講返
但其實我都唔太清楚

做咩

做咩

原來你同我同年

做咩

原來你同我同年

唔似咩
我講野好低B㗎
早抖
正常靚女點會咁大個人仲a0,仲要靠上高登識埋d大自己咁多既阿叔
自己生活圈子應該大把同齡高質男仔埋身
好想知佢地講左乜

我都係
追到live
芝士腸呢個名真係
以為張相係廣告 搵咗幾秒

右上角有團白色野係隻狗
右下角銀色既係打火機
左上隻大手板係Louis

講緊aia果張
芝士腸呢個名已經揮之不去
早抖

尋晚超水準好好睇
正常靚女點會咁大個人仲a0,仲要靠上高登識埋d大自己咁多既阿叔
自己生活圈子應該大把同齡高質男仔埋身

有幾出奇身邊唔少
或者咁講
唔岩就係唔岩
對同齡既無興趣係㗎唔得先
追到live
芝士腸呢個名真係

近排見到芝士腸都忍唔住笑
以為張相係廣告 搵咗幾秒

右上角有團白色野係隻狗
右下角銀色既係打火機
左上隻大手板係Louis

講緊aia果張

有晒logo真係幾似
芝士腸呢個名已經揮之不去

太貼切

做咩

原來你同我同年

同年+1
呀妍嘅生活精彩好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞