[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike

我坐係床邊望住Ricky,同佢講:

「頭先我好掛住你。」的確,今次我掛住既唔再係「佢」,而係Ricky,雖然我分唔清當時係我太驚覺得需要佢定係點,但都唔再重要。

頭先!係頭先啊!過咗去啦
Ricky
衰啲講句,樓豬有無檢查過。。。

檢查咩

塊膜
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫
不過個種感覺我到宜家都忘記唔到。

唔見得光
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫

唔見得光
唔好啊~呀妍點解要俾佢食啊
btw 如果個時你嗌咗出聲嘅話可能uncle auntie救多你一次添

「頭先我好掛住你。」的確,今次我掛住既唔再係「佢」,而係Ricky,雖然我分唔清當時係我太驚覺得需要佢定係點,但都唔再重要。

Ricky

Ricky暫時都幾好㗎喎
衰啲講句,樓豬有無檢查過。。。

檢查咩

塊膜

嘻 遲啲你咪知
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠
好cheap
btw 如果個時你嗌咗出聲嘅話可能uncle auntie救多你一次添

我都未寫落去
如果你係Ricky呀媽知道左你會點諗呀妍呢個女仔
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠

賤男ricky!仲要食埋啊妍隻豬
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠

我都未寫完
大家已經屌定先

Ricky

Ricky暫時都幾好㗎喎

唔好啊 要人匿埋就唔得
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠

仲要咁細之後啊妍對丁丁都唔知有冇恐懼症

我都未寫落去

好難答
但一定係覺得自己個仔問題多啲
一嚟就算冇yan呢個人 帶人返屋企又唔介紹 肯定係個仔精蟲上腦做主動個個
二嚟有yan仲帶人返嚟嘅話我會問呀妍知唔知情 如果呀妍唔知情我唔會幫自己個仔

我都未寫落去

好難答
一嚟就算冇yan呢個人 帶人返屋企又唔介紹 肯定係個仔精蟲上腦做主動個個
二嚟有yan仲帶人返嚟嘅話我會問呀妍知唔知情 如果呀妍唔知情我唔會幫自己個仔

btw 只要自己個仔同呀妍唔係玩玩吓 而呀妍又對個仔好嘅話就得啦
反而我唔會係呢件事上面睇呀妍係點嘅人 要真係識落咗見幾次面先知
唔鍾意呢個故仔(一開始到而家都覺得好mk),但一直追到而家。。。果然男人不壞,女人不愛

我覺得樓豬拍拖前要諗下,到底佢鍾意你個樣定係鍾意你個人,唔好輕易因為男仔對你好就上釣。因為。。。 唔係個個男仔都好似我咁專一

btw 我同你差唔多大,無論感情或者事業上都要繼續加油,過左去既野盡量唔好再諗,決定做左就唔好後悔,最緊要唔好一錯再錯,,身邊一樣有好多人支持你,加油
樓主加油
Ricky成個人扒左上我到,將我兩隻腳拉開,微微抬起我pat pat,我用膝頭哥頂住張床。

「Condom……」我擰轉頭同Ricky細細聲講。

「我屋企無.....」佢無打算停,兩隻手扶住我patpat。

「唔好,我唔想自己咁cheap。」我用力夾實,好似平時忍尿咁,雖然唔知有無用,但呢一刻既我真係唔想就咁比佢。

我感覺到下體好似有啲硬物頂住,有少少痛但我出力捉實枕頭一直閉氣忍住。

持續左幾分鐘,Ricky訓返係床到,應該放棄左。

「你緊到我好痛,痛到入唔到。」佢攤左係床講。

「你頂到我好痛囉,我都未出聲。」我背住佢,拎張被琴返好咁講。

「你幫我檢查下Ricky仔有無事先啦,我陣間幫返你啦。」佢將我攬返過去面對面咁望住我。

睇嚟今晚唔幫佢,我都唔洗旨意訓。

我係咁依用隻手搵返佢條J出嚟,然後個人挨落佢大脾到,同頭先一樣,除左硬硬地,我chok左咁耐都無點變到。

「你宜家試下用口啦。」Ricky細細聲講。

我有少少唔耐煩,撥開啲毛之後,見到條好似芝士腸咁上下size既物體,我哄埋去,聞到陣腥腥地既味,屌如果無沖涼仲得了既

我閉住氣,慢慢哄埋去放入個口到,點知Ricky突然好大反應,個樣好似好痛咁:

「要收埋啲牙。」

我望一望佢,心諗我點收埋呀。

我自己試左幾下,好似開始掌握到點樣收埋啲牙。

唔洗幾分鐘,Ricky就好似AV入面啲男優咁抽搐,我好快手繼續圈住咁chok,我望住啲精噴左出嚟,即刻諗住搵紙巾抹手,點知合埋眼既Ricky已經係床頭抆左幾張紙巾比我,再自己清理現場。

印象中Ricky好似鍚左我一啖就訓著左,我自己臨訓前set左個六點三既鬧鐘。

鬧鐘一響我就叫醒Ricky幫我係鞋櫃攞定對鞋放係門口,我好快就沖左出走廊,一路用腳尖咁跑去門口,過程有驚無險。

我好似上次咁自己坐車返屋企,返到去我即刻沖涼上床訓返陣,訓醒就同呀媽講尋日去左Louis到幫手再食埋早餐先返屋企,佢都慣晒啦,連屌都廢時。

我打開手機,第一時間就係打比呀寧,分享尋日既事比佢聽:

「呀寧,我懷疑香港既男仔可能都係得芝士腸咁短 !我仲以為個啲AV男優都係比正常大少少啫,點知原來大成倍。」

呀寧聽完之後上氣唔接下氣咁 ,冷靜左少少咁答我:

「原來Ricky係牙籤仔嚟㗎 。」佢又再笑到就嚟斷氣咁款。

雖然Ricky係我男朋友,但我聽完都好唔爭氣咁笑左
要匿係衣櫃成件事好委屈

衣櫃後面啫

唔見得光

我同自己講
呢種感覺一次就夠

仲要咁細之後啊妍對丁丁都唔知有冇恐懼症

咁又無
但我以為其他人既J都係咁細

我都未寫落去

好難答

btw 只要自己個仔同呀妍唔係玩玩吓 而呀妍又對個仔好嘅話就得啦
反而我唔會係呢件事上面睇呀妍係點嘅人 要真係識落咗見幾次面先知

如果佢呀媽有你一半就好
我個樣係大人面前係醒目乖乖女唔講粗口個隻
Live左
睇到呢到 都幾唏噓
唔好因爲寂寞而拍拖啊
唔鍾意呢個故仔(一開始到而家都覺得好mk),但一直追到而家。。。果然男人不壞,女人不愛

我覺得樓豬拍拖前要諗下,到底佢鍾意你個樣定係鍾意你個人,唔好輕易因為男仔對你好就上釣。因為。。。 唔係個個男仔都好似我咁專一

btw 我同你差唔多大,無論感情或者事業上都要繼續加油,過左去既野盡量唔好再諗,決定做左就唔好後悔,最緊要唔好一錯再錯,,身邊一樣有好多人支持你,加油

我記得
我講過㗎
男仔專一只不過係未搵到一個令佢出軌既女人
多謝你,希望完左呢個故我可以搵返自己
樓主加油

多謝你
Live左
睇到呢到 都幾唏噓
唔好因爲寂寞而拍拖啊

暫時都唔會啦
身邊都無肥仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞