[真人真事] 我既初戀係高登 (續)

1001 回覆
63 Like 6 Dislike
只知道樓豬失了蹤
經過一些秋與冬,連登中,樓主唔再寫文
I'm back.
可能最近整理返Ricky成件事
有d野係我岩岩先證實到
我好想快啲寫到個個位
明明打左成朝都得個三百幾字

宜家繼續
I'm back.
有d野係我岩岩先證實到
我好想快啲寫到個個位

宜家繼續

寫到話我地知,想知點解啱啱到證實到
我DLLM Chrome!!!!
我執到最後個句同我彈走左
又要再執過屌
「但...你屋企有無人咩?」我諗返起上次匿埋個種感覺,鬆開左手,無再攬住佢。

「佢地今晚去飲無咁快返。」Ricky攬住我條腰講。

再一次佢又拖住我,返去個個我永遠都擺脫唔到陰影既地方。

入到去,Ricky即刻發左狂咁鍚落嚟,單手抱左我上梳化。

但我擔心佢呀爸呀媽會好似上次咁無啦啦返左嚟,就同佢講不如入房。

佢抱住我入房再放上床,我坐係床邊,Ricky想鍚埋嚟,但我停左咁望住佢話:

「我想沖涼先,廢時陣間你屋企人返嚟我又無得沖。」

「好,咁你沖先我轉頭嚟搵你。」Ricky遞左門口面條毛巾比我。

「吓...你轉頭搵我做咩?你.......要同我一齊沖?! 」我面都紅晒捉實條毛巾,好緊張咁問。

「係呀,我想同你一齊沖,你係咪唔想?」Ricky最後個句既語氣,有種咄咄逼人既感覺,可能佢已經發現我唔識拒絕佢呢點。

「唔係唔想...但我覺得好尷尬啫...」除左細個同呀媽一齊沖涼,我到咁大個以嚟都係試過同呀寧一齊係訓練營既時候,係同一格一齊沖涼,不過都係中三既事。

「對對下就慣㗎啦,我地又唔係未試過。」Ricky講到好輕鬆咁。

係啫,但開晒燈咁玉帛相見,點同喎。

我怕再拒絕Ricky會搞到佢無引,就半推半就行入左廁所。

正當我諗住關門除衫既時候,

「你又話陣間入嚟既?」我望住企係門口既Ricky唔敢除衫。

「我想睇住你除衫。 」Ricky笑淫淫咁講。

「變態!」我大大力關埋門,一秒除衫之後跳入浴室,想襯Ricky入嚟之前沖完。

我先岩岩開水啫,Ricky就光脫脫開門入左嚟,我即刻攞個背隻得住佢。

「咁快既!仲諗住睇下洗唔洗幫你除衫tim~」

Ricky入左嚟,我即刻吱左幾下沐浴露求其捽下個身,一直背對住Ricky既我,feel到佢係後面攬住我,仲伸手向前面摸。

「不如我幫你搽啦。」我轉身擰過去幫佢大大力咁搓個肚腩,順便洗走埋正面身上既泡泡。

我襯Ricky唔為意既時候跳返出去,圍住條毛巾拎返啲衫褲入佢間房,好似走難咁款頭也不回,佢叫都叫唔住我。

我入到房擦乾個身,呢個時候我先醒起仲有張我整左好耐既卡未送比Ricky,於是就放左係佢底褲個個櫃等佢陣間一打開就見到
I'm back.
有d野係我岩岩先證實到
我好想快啲寫到個個位

宜家繼續

寫到話我地知,想知點解啱啱到證實到

因為個時太傷心既我
根本無將成件事完整諗清楚
據可靠人士既情報指出
我最後既推斷係成立既
夜訓的孩子有故睇
夜訓的孩子有故睇

早起的蟲兒有鳥吃
夜訓的孩子有故睇

早起的蟲兒有鳥吃

早起的芝士有腸吃
番緊工都追!!
番緊工都追!!

條更咁早既
等得好苦啊
等得好苦啊

腦便秘
高登仔s正衰人

不過至sad都係芝士腸
高登仔s正衰人

不過至sad都係芝士腸

點解話佢衰呀
芝士腸同佢人品成正比
高登仔s正衰人

不過至sad都係芝士腸

點解話佢衰呀
芝士腸同佢人品成正比

咁都唔幫你搞到你要被Ricky呃
高登仔s正衰人

不過至sad都係芝士腸

點解話佢衰呀
芝士腸同佢人品成正比

咁都唔幫你搞到你要被Ricky呃

不過個時既佢就算勸我都未必聽
又係佢叫我搵個人拍拖宜家又叫我唔同佢兄弟拍
玩鳩我啫
所以都唔會改變啲咩
條路係我自己揀
見到啲咩!!!
樓主你又話有ricky圖嘅
樓主你又話有ricky圖嘅

就算有我都會打格㗎喎
同埋真係up唔到圖唔知點解
番緊工都追!!

條更咁早既

通宵更!!!!!!
加速
番緊工都追!!

條更咁早既

通宵更!!!!!!
加速

I know that feel.
你唔洗訓㗎喎
其實Ricky 每次叫你上屋企都係為左卜野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞