[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
Ejuice做緊75折
忍唔到手買左兩支one up 終於有得試
Ching 我想問下新手買vtc mini /vtwo mini 好唔好? 或者有無其他選擇?

點解買舊嘢而唔買新嘢,就算你想買呢個牌子同類別嘅機,起碼都睇下eVic Primo Mini,新機強調個510接口可以安裝唔同螺絲長度嘅霧化器,呢樣嘢肯定係比舊機優勝,買機最緊要係個510接口唔易壞。

咁Chung 我想問下你介紹依隻好唔好用,定有無其他選擇比我 好少爬文

AL85啦,呢道好多巴打用,算係唔錯嘅入門機

上邊有巴打賣$450連電連油,好抵屌

係我 唔岩食

搵左部新機啱新手或絲打
非常輕便 48 x 86 x 8 mm
巴打們,有丁同冇丁既油 ,味道上會唔會有差別?
利申新手

我覺得無丁爽好多,大大啖扯都得 又唔會食到頭暈
Ching 我想問下新手買vtc mini /vtwo mini 好唔好? 或者有無其他選擇?

點解買舊嘢而唔買新嘢,就算你想買呢個牌子同類別嘅機,起碼都睇下eVic Primo Mini,新機強調個510接口可以安裝唔同螺絲長度嘅霧化器,呢樣嘢肯定係比舊機優勝,買機最緊要係個510接口唔易壞。

咁Chung 我想問下你介紹依隻好唔好用,定有無其他選擇比我 好少爬文

同意~~~ 各位新入坑的巴打幫下呢位巴打啦.
我都推介.
利申新手

但係我3丁,扯好多啖都冇乜料到,係咪頭暈就要停?
利申新手

自認有煙癮就有丁,對喉嚨同口腔有刺激感,冇丁同巴打們所講入口順滑d, 食開煙可能會覺得食空氣
冇丁但重薄荷既話都補返d 刺激感既
利申新手

最好停啦,可能會尼古丁中毒

下下食到頭暈咁樣好咩
利申新手

最好停啦,可能會尼古丁中毒

下下食到頭暈咁樣好咩

電子煙我唔知我都係新手
但真煙嘅話都係人生頭一兩次食煙先會暈會wing,我諗丁油都係食多幾次已經唔會暈

放接近全新黑金色AL85 full set , 包2支油

telegram: ohclould

同意~~~ 各位新入坑的巴打幫下呢位巴打啦.
我都推介.

來吧

新手買機呢隻mini volt 40w 好唔好?
想求其食唔想煩

想求其食唔想煩

我有個fd 用緊
40w 太少我個人覺得 我都叫左佢買部高w 數啲既

想求其食唔想煩

我有個fd 用緊
40w 太少我個人覺得 我都叫左佢買部高w 數啲既

點解唔要al85
新手用緊Smok V8 baby,
air flow 位有小小漏油是咪正常架
本身唔食煙,好中意奶味雲呢拿味
放接近全新黑金色AL85 full set , 包2支油

telegram: ohclould

包電 ,有意請留telegram
玩左幾日發現唔太岩玩
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)

全黑 $450
食電子煙真咪真係介到煙?

0知識 無知一問

我啱啱開始用vape戒緊煙
呢幾日減低咗煙量好多,食埋最後兩支煙後希望唔會再食。
同埋聽日去拎支超勁薄荷煙油,希望代替到之前食開嘅風薄荷。

祝你成功
有d想試下

想求其食唔想煩

Google下呢隻機,睇下有無問題先決定啦!
可能有D人會叫你唔好信哂Google,咁梗係唔好信哂架,咁多打手,邊個係人邊個係鬼你唔會知,但係Google出來嘅結果絕對有參考價值。
講番買機,如果想細,SMOK Q-BOX KIT都係一個唔錯嘅選擇,我都用緊

想求其食唔想煩

Google下呢隻機,睇下有無問題先決定啦!
可能有D人會叫你唔好信哂Google,咁梗係唔好信哂架,咁多打手,邊個係人邊個係鬼你唔會知,但係Google出來嘅結果絕對有參考價值。
講番買機,如果想細,SMOK Q-BOX KIT都係一個唔錯嘅選擇,我都用緊

因為我幾鍾意佢個樣
簡簡單單幾靚
玩左幾日發現唔太岩玩
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)

全黑 $450

巴打放?
新手用緊Smok V8 baby,
air flow 位有小小漏油是咪正常架
本身唔食煙,好中意奶味雲呢拿味

正常 我用v8 v12都有
好似好多rta 都係咁 你個啲應該係叫滲 唔係叫漏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞