[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
D相我琴日影架,你估我上網搵圖咩
有冇巴打可以是但推薦幾部大功率嘅機比我揀
準備轉玩rda/rdta

有冇咩單發推介

其實innevape 最新一批貨係有QR code , 仲有銀色部份比你刮走用個組數字上官網check 真假(MYLK都係)
圖為藍爆及17年夏天最新的西瓜爆珠

我淘寶見到西爆,唔敢試。
你地有賣?正唔正得過藍爆綠爆?

最新的
有賣,已放格仔舖,數量好少,因為新口味全世界都搶。賣哂我都要再入。

西瓜同藍莓係兩種生果,我點比呀

經過買左兩枝嚟試

其實innevape 最新一批貨係有QR code , 仲有銀色部份比你刮走用個組數字上官網check 真假(MYLK都係)

最新的
有賣,已放格仔舖,數量好少,因為新口味全世界都搶。賣哂我都要再入。

打風個日出去唸住幫你買機+油,點知去到得番一隻油....最後去左W,使左我1成千銀呀

最新的

打風個日出去唸住幫你買機+油,點知去到得番一隻油....最後去左W,使左我1成千銀呀

對唔住各巴打......銷情之好係出乎我意料...
新油昨日返了..
機後天.....
茶韻大貨下星期.......

你地有咩想要..可以wechat我的.

最新的

對唔住各巴打......銷情之好係出乎我意料...
新油昨日返了..
機後天.....
茶韻大貨下星期.......

你地有咩想要..可以wechat我的.

可以試下茶韻喇,唔該哂巴打

新貨到

Direct Ship黎香港?幾錢運費?

新手入坑買左呢部
一睇就愛上左佢個款
宜家等緊佢送黎,好緊張,希望過到關
紋青巴你間信和舖已經開左?
貨量如何
淘寶搵到平價sound mod等到貨
幾正可以唔洗帶油出街

新貨到

集運 兩磅36蚊

邊度買??

新貨到

正呀大大支
屌 頭先部al85用用下唔知點樣漏油漏左入電池位,而加個mon壞左睇唔到,但係仲用到
買左一個月都唔夠
其實你地一日食到幾多油?
唔知係我大食定點,頭一兩日一日5ml左右,之後好似燒油快左,而家一日食差不多10ml

新貨到

集運 兩磅36蚊

邊度買??

Innevape官網

有無教學
屌 頭先部al85用用下唔知點樣漏油漏左入電池位,而加個mon壞左睇唔到,但係仲用到
買左一個月都唔夠

你肯定漏入電?我之前個部無啦啦又壞mon, 肯定無漏電
連盒拎番去鬼佬度,佢換果部新俾我
最好facebook 通知佢一聲先
買左一個月都唔夠

你上網search下就會發現有好多人用alien有依個問題

新貨到

集運 兩磅36蚊

邊度買??

Innevape官網

新貨到

集運 兩磅36蚊

邊度買??

Innevape官網

新貨到

集運 兩磅36蚊

邊度買??

Innevape官網

買左一個月都唔夠

你上網search下就會發現有好多人用alien有依個問題

其實個人覺得呢部野冇野好...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞