[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
屌on9 今日買左kanger mini c 第一次加煙油就牛撚爛左個玻璃倉

唔想等淘寶 諗住用黎戒煙 聽朝又要買煙頂

請問咁多位巴 絲打邊度有得買返?

最後黎左9支 有2支一樣 抵到傻

隻komb單支買都要19蚊美金

原來做緊優惠
An additional 1 in 2 buyers will receive an additional free 30mL for a total of 300mL!

我埋單加哂所有運費都係$515左右, 1個禮拜就到
好撚抵真係

試左一半 食開薄荷果味覺得唔多習慣

巴打咁快玩厭
支komb好野黎喎

未試哂全部已經食唔慣

有興趣啊 留個tg黎

新手say hi~台灣茶味真係好正

邊隻茶味?

上面有巴打影過相share出黎果枝

最後黎左9支 有2支一樣 抵到傻

隻komb單支買都要19蚊美金

原來做緊優惠
An additional 1 in 2 buyers will receive an additional free 30mL for a total of 300mL!

我埋單加哂所有運費都係$515左右, 1個禮拜就到
好撚抵真係

試左一半 食開薄荷果味覺得唔多習慣

巴打咁快玩厭
支komb好野黎喎

未試哂全部已經食唔慣

有興趣啊 留個tg黎

早幾個月買咗target mini
但係用用下始終都係想試下桿型因為覺得會好揸手啲
如果唔想自己DIY
有冇邊隻桿係可以用成品霧化器?

我都係新手al85 kit
知唔知Soft normal hard mode有乜分別,我食唔出
如果唔想自己DIY

我諗應該都係510頭就用得

邊隻茶味?

開31W其實煙味唔多出,起碼都要開50W。

知唔知Soft normal hard mode有乜分別,我食唔出

大煙細煙分別
新手一名 請問霧化器 香港邊度買穩陣?
如果唔想自己DIY

桿絕大部分無得較W數,比較難配合成品霧化器來用
新手一名 請問霧化器 香港邊度買穩陣?

thevapeshophk,價錢比較貼地
上外國網買機,除左efun.top,仲有邊間巴絲試過?

大煙細煙分別

關撚事 真係冇咁分別架

大煙細煙分別

關撚事 真係冇咁分別架

你訓醒未?

大煙細煙分別

關撚事 真係冇咁分別架

你訓醒未?

不如你講我聽啦 soft normal hard真係有影響到大煙細煙?
咪撚玩啦
[imghttp://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/29/010449_e31a5acc225acc9bf7be8be0a5e83862.jpg[/img]

邊隻茶味?

開31W其實煙味唔多出,起碼都要開50W。

即係想煙油嗰隻味出啲嘅話,應該係開大啲W?

呢個芯廠方建議係開55-65W,開得31W係唔可以了令煙油充分蒸發。每一個發熱絲都有相應嘅功率範圍,唔係話自己想開幾大就幾大。

大煙細煙分別

關撚事 真係冇咁分別架

你訓醒未?

不如你講我聽啦 soft normal hard真係有影響到大煙細煙?
咪撚玩啦

理論上係應該有,目測應該無

soft係用緊嘅watt數減10%(好似係)
hard係用緊嘅watt數加10%(好似係)

大煙細煙分別

關撚事 真係冇咁分別架

你訓醒未?

咪撚玩啦

好複雜 繼續normal算,反正食唔出分別
想放支tarot mini 係syp間鬼佬到買 乜都有齊 用咗唔耐 好新 送一支invvape and one naked 60ml berry flavour

Push

又試新味啦

大煙細煙分別

關撚事 真係冇咁分別架

你訓醒未?

咪撚玩啦

好複雜 繼續normal算,反正食唔出分別

soft hard normal 唔係講緊你點火時個功率提升速度咩
因為我部rdta 有埋user mode 可以set 頭6 秒每秒個w 數
各位巴打們,我用31w係因為我重未習慣咁刺激,因為我只係玩左兩日。今日已經唔夠喉去到45了
同埋有啲時候可能吸得快,好似有一雨點小水滴飛入口腔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞