[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
新手請教
啱啱入左部al85
發覺有4,5 啖後機身有d熱
霧化頭位置好熱係咪正常?
買左支naked very cool,但食落無涼既感覺,會唔會係買左假油...

有溫度定真係熱
如果4.5啖就熱既一係你開好高w一係你好大啖

吸嘴位唔熱,但摸落儲油位會熱,但未至於辣手
巴打們
我想找個rta
想要黑色 會唔會有d 係冇玻璃油倉既設計?
因為我成日都好大動作 好易撞到野
事關我本身用wismec predator 228 kit
但個倉爆左 同埋自己有玩開rdta 想唔要個成品
有冇推介下

有隻叫 kayfun 5 rta 係有兩個倉 玻璃/不鏽鋼 可以換
不過呢個有d難用 個設計同結構有d複雜 即係開氣孔/油閥 係要摸索一下 口感幾好 單發

呢隻好貴 仲有冇選擇 或者有冇d 硬d 既glass tube 可以轉推介下
有冇人知道大吸咀同細吸咀會唔會影響個出煙量?
利申 用緊cloud beast king tfv12 岩岩換番個510吸咀
但係唔知個煙量有冇分別
準備升級玩diy
想玩Rda先,暫時睇中左Kennedy同面紗3.0?有冇巴打用過?
另外如果想食味道食口感慳油既rta又有冇乜推薦
岩岩淘左煙油 第一次用集運好緊張
巴打們
我想找個rta
有冇推介下

有隻叫 kayfun 5 rta 係有兩個倉 玻璃/不鏽鋼 可以換
不過呢個有d難用 個設計同結構有d複雜 即係開氣孔/油閥 係要摸索一下 口感幾好 單發

呢隻好貴 仲有冇選擇 或者有冇d 硬d 既glass tube 可以轉推介下

Geekvape medusa
巴打們
我想找個rta
有冇推介下

thx 巴打 呢知好似唔係510吸咀
不過應該ok
唔該晒

btw 其實有冇得單買金屬倉
巴打們
我想找個rta
有冇推介下

thx 巴打 呢知好似唔係510吸咀
不過應該ok
唔該晒

btw 其實有冇得單買金屬倉

好似冇乜點出呢d野
其實rta原裝倉都唔多見有單賣
拎去自己配個亞加力膠倉囉
rose v3
wotofo Conqueror
呢兩個rta都好似幾硬淨唔係純玻璃倉咁
利申,未用過
買左唔夠1個月 食左幾日都冇
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)

西環鬼佬入手

西環鬼佬入手

西環鬼佬有無地址同ig

西環鬼佬入手

西環鬼佬有無地址同ig

仲未放到

仲未放到

未啊巴打 冇乜點推嘛 最近忙

$500賣呢9支,有支60ml 其餘全30
拆哂盒,支支都試過兩滴
成set賣 無人要先拆賣
食開果味所以食唔慣

https://t.me/kadenhk

巴打 想問下你依幾set仲有無得買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞