[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike

想問下我個成品芯寫住s316L,係咪即係S S?SS又係咩簡稱嚟? thanks巴打

自己Google SS316
天口熱,巴打們都好好火氣,大家冷靜啲啦

或者搵啲冰涼薄荷煙油吸返口

講個normal mode hard mode都扯晒火

呢D科學成份唔高嘅話題,我都無興趣參與,反而等緊人挑機,例如仲有好多人話用ohm's law/watt's law計開幾大W去食呢D謬誤,我就完全唔同意。
又想問個白痴問題
如果我用緊嘅成品霧化器係kangertech CL tank 4.0 , 咁呢個世界係咪得kangertech出嘅嗰款成品芯先fit佢?
定係其實其他成品芯都fit到呢個霧化器?
唔該哂

想請教下Aio岩唔岩我呢d咩都唔識既新手?
同埋用Aio時有無咩要注意?

每一隻AIO都唔同,有D大煙,有D細煙,有D可以換電,有D好易漏油,有D好易爆油,有D可以較W,好難講得埋喎
又想問個白痴問題
如果我用緊嘅成品霧化器係kangertech CL tank 4.0 , 咁呢個世界係咪得kangertech出嘅嗰款成品芯先fit佢?
定係其實其他成品芯都fit到呢個霧化器?
唔該哂

我以為會好似電腦零件咁,相同制式就可以互通

又試新味啦

TeaUp Jasmine Green 正野

等睇另外3枝食評

話說我係lazarus 同brewell 當中揀,最終買左brewell6號………
若果當初第一枝油係brewell6, 我肯定唔會入坑

綠茶ok 但有d偏甜 不過如果好鐘意綠茶本身個未都可以一試
另外三支未開
brewell6 好似係食落似簿河煙果隻?

又試新味啦

TeaUp Jasmine Green 正野

等睇另外3枝食評

話說我係lazarus 同brewell 當中揀,最終買左brewell6號………
若果當初第一枝油係brewell6, 我肯定唔會入坑

綠茶ok 但有d偏甜 不過如果好鐘意綠茶本身個未都可以一試
另外三支未開
brewell6 好似係食落似簿河煙果隻?

Teaup 邊度有
巴打們 細佬我用緊Subox mini c
有冇rta drta 推薦 入們想試下撚發熱線同綿花
新玩具
笑臉一入油就係個入氣位漏油,係唔係棉花果part 做得唔好?
新玩具

Al85咁快唔夠玩?
支green apple menthol食左兩三日就食左半支
不過今日食個時發覺好淡,薄荷味都食唔到,開支油聞都好淡,係咪有vape tongue
新玩具

Al85咁快唔夠玩?

只係成功引左個朋友入坑啫 幫人買
有無人試左鬼佬支biso? 有無評價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞