[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
想買隻可以all day vipe既油,有冇推薦?
個人鍾意抹茶/咖啡呢啲味

日本牌子 Bi-So點睇?想買佢隻Matcha Cafe Latte同埋有隻Milk Coffee(有咖啡因),有冇巴打試過?

日本牌子 Bi-So點睇?想買佢隻Matcha Cafe Latte同埋有隻Milk Coffee(有咖啡因),有冇巴打試過?

Milk coffee食過

中意奶咖啡就正 唔係會覺得甜

唔建議長食

唔建議長食

我見Tea UP隻鐵觀音好多正評,心郁郁想試下
平時鐘意飲茶
有冇巴打試過?

on 99 走去洗左七舊水買左舊鳩野 (唔係香港)

之後先上 post 睇發覺做左柒頭

on 99 走去洗左七舊水買左舊鳩野 (唔係香港)

之後先上 post 睇發覺做左柒頭

差唔多個個第一次用左水魚 先識長大
之後就無事
不過依家有紋青巴就好好多
茶韻隻炭培烏龍真係有朕炭燒味
個人覺得怪怪地
我係外國買左好多煙油
無尼古丁
寄倉帶返香港會唔會有問題?
有咩手續?
都成10支
屌 點解屯門冇vape鋪頭
好撚on9地冇晒發熱絲又唔想山長水遠出去買
我係外國買左好多煙油
無尼古丁
有咩手續?
都成10支

好似沖涼液 洗頭水咁拎個袋入住
擺行李箱就可以了

唔建議長食

我見Tea UP隻鐵觀音好多正評,心郁郁想試下
平時鐘意飲茶
有冇巴打試過?

係幾正
同茶韻差不多

琴日試左隻frozen et既亞馬遜花園
中意左茶味,但係呢隻係花茶有啲可惜
想買隻係長食既茶味
我係外國買左好多煙油
無尼古丁
有咩手續?
都成10支

寄倉就可以

知唔知澳洲、越南、泰國可唔可以帶去?會唔會犯法?mod+霧化器+幾支油(冇丁)
遲下要去
入左the troll
我係外國買左好多煙油
無尼古丁
有咩手續?
都成10支

寄倉就可以

知唔知澳洲、越南、泰國可唔可以帶去?會唔會犯法?mod+霧化器+幾支油(冇丁)
遲下要去

泰國唔得, 之前有巴打試過, 會充公, 同要用一路好走大法
入左the troll

求報告
食完成間房好大陣味,唔想比屋企人知,係咪應該去第到食。。。

唔係煙味應該冇野吧
當香薰囉

同屋企人講催情用

唔係煙味唔係臭味,我屋企人就接受到

同屋企人講催情用

唔係煙味唔係臭味,我屋企人就接受到

我呀媽話一陣甜味,我呃佢話係香精
佢屌鳩我做乜淘埋啲化學野
廢是同屋企人講我食電子煙
下次都係喺街食算
heisenberg 即係藍莓爆珠?
香港難買???
香港難買???

唔難買
arplay 即係紋青巴打做緊150係格仔鋪有得賣
我係外國買左好多煙油
無尼古丁
有咩手續?
都成10支

寄倉就可以

遲下要去

泰國唔得, 之前有巴打試過, 會充公, 同要用一路好走大法

咁越南澳洲唯有自己試
香港難買???

唔難買
arplay 即係紋青巴打做緊150係格仔鋪有得賣

第一次買試藍莓定西瓜好,個個都食,好似好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞