[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
heisenberg 即係藍莓爆珠?
香港難買???

唔難買
arplay 即係紋青巴打做緊150係格仔鋪有得賣

第一次買試藍莓定西瓜好,個個都食,好似好正

買d大路野先啦 藍莓 應該唔會伏既
香港難買???

唔難買

藍莓都有分兩隻,有隻有寫menthol ,睇清楚啲
食完成間房好大陣味,唔想比屋企人知,係咪應該去第到食。。。

開窗
風扇對住窗吹
啲煙吹落風扇到
好快散

我直程對住廁所抽氣扇噴
大大啖
點解我用Baby-T8 0.15ohm, Al85成日幫我detect做2.1x ohm??
會唔會爆炸架

啱啱諗起一個問題,如果我喺間有 smoke detect嘅房,例如K房,公司廁所之類大大啖咁食
會唔會響 alarm
啱啱諗起一個問題,如果我喺間有 smoke detect嘅房,例如K房,公司廁所之類大大啖咁食
會唔會響 alarm

試下之後返黎report

唔係飛機廁所級別果d 應該都冇事
有冇巴打食過brewell 6號
可唔可以分享下食後感

唔似煙,唔薄荷,可能似食好甜既雪卡掛
我自己就咁形容既,一堆小麥加一堆木糠再加一堆糖燒著左
真係唔岩我,食開雪卡既話可以試下
岩岩上左the troll

新手唔識整整得好核突

兩邊發熱好似唔平衡,應該要點做?

同埋有冇邊d整法可以玩到高ohm低watt
岩岩上左the troll

新手唔識整整得好核突

兩邊發熱好似唔平衡,應該要點做?

同埋有冇邊d整法可以玩到高ohm低watt

影張相黎睇下
部AL85 唔夠2個月 個mon冇啦啦唔識着
香港難買???

唔難買

藍莓都有分兩隻,有隻有寫menthol ,睇清楚啲

咁藍莓爆珠係有冇menthol?爆珠其實點解

你係邊到買

你係邊到買

Mon唔著但係仲食唔食到?

你係邊到買

鬼佬

你係邊到買

Mon唔著但係仲食唔食到?

食到
想買枝ELEAF ICARE SOLO試下玩
見佢會比多D粒SPARE 鈊,一般係鋪頭係未可以就咁買多幾粒?
幾錢左右多數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞