[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
上次係外國訂果Set油用集運順利到港
遲啲開箱
遲啲開箱

我填電腦usb都出左貨 集緊黎香港
遲啲開箱

想問下咁多位 小弟玩左幾日vaporesso target mini 未識分好定唔好 但係感覺如果真係拎出街未必食到1日 電/油未必夠(小弟食電子煙當介煙 ) 因為小弟真係乜都唔識 想問下依隻既芯係邊隻?如果出去買點同人講? 同埋想問下有無D霧化器推介下?最緊要唔好漏油

我都想問al85仲有咩霧化器,想要大煙
遲啲開箱

遲啲開箱

遲啲開箱

遲啲開箱

想問下咁多位 小弟玩左幾日vaporesso target mini 未識分好定唔好 但係感覺如果真係拎出街未必食到1日 電/油未必夠(小弟食電子煙當介煙 ) 因為小弟真係乜都唔識 想問下依隻既芯係邊隻?如果出去買點同人講? 同埋想問下有無D霧化器推介下?最緊要唔好漏油

我都想問al85仲有咩霧化器,想要大煙

用咗T6/T8芯都仲未夠大煙?咁你要買雙電機玩TFV12或者DIY

最後黎左9支 有2支一樣 抵到傻

巴打們 自己醒水啦 特別用自己方法買油個啲
平還平 唔好食假油 有興趣去返左上角ig名睇下

岩呀 之前個post
有巴打食到入院
小心啲好 naked 淘仔經常有特價

岩呀 之前個post
有巴打食到入院

岩呀 之前個post
有巴打食到入院

岩呀 之前個post
有巴打食到入院

帶頭盔先 以上分辨真假方法只限2017 出廠既naked 煙油

岩呀 之前個post
有巴打食到入院

帶頭盔先 以上分辨真假方法只限2017 出廠既naked 煙油

cafe racer 都出左新包裝(中國總代理係全面回收舊包裝,所以大家之後應該唔會再買到舊包裝cafe racer,即係lucky 13牌子)好似係1個月回收期
如果真係naked 2017新包裝防偽都有可能會係咁
咁就要睇下之後d貨係咪呢種種裝啦

岩呀 之前個post
有巴打食到入院

cafe racer 都出左新包裝(中國總代理係全面回收舊包裝,所以大家之後應該唔會再買到舊包裝cafe racer,即係lucky 13牌子)好似係1個月回收期
如果真係naked 2017新包裝防偽都有可能會係咁
咁就要睇下之後d貨係咪呢種種裝啦

Barry gor 最後個句精景呀
玩左幾日發現唔太岩玩
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)

推一推先
玩左幾日發現唔太岩玩
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)

推一推先

放幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞