[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
好核突

用緊咩絲
我第一個diy霧化器就買kennedy,雙柱雙孔好難上coil

The troll原盒果條絲同綿

the troll比你果隻絲好撚軟

聽日去買綿順手買絲

低ohm要開好高watt

認真買既時候要點選

買24g or 26g

24g可以點玩高ohm?

我wrap 6圈 3mm 0.28ohm就正常食到,味道唔算出。
但係想試玩低ohm少少 7/8圈 3mm 0.35ohm就食唔到味,同好哽

618 買抵到 pk

認真 點解仲買呢部
淘寶度度都減價 可以搵部好啦

我尋日問邊部好冇人答我

係,早兩日我壞機出黎問野,又有人出黎話部機唔好,點都唔會買佢。
但我新手請教下,想問下有咩唔好,同有乜機推薦下,之後又冇人答

618 買抵到 pk

認真 點解仲買呢部

我尋日問邊部好冇人答我

係,早兩日我壞機出黎問野,又有人出黎話部機唔好,點都唔會買佢。
但我新手請教下,想問下有咩唔好,同有乜機推薦下,之後又冇人答

原本係鸚鵡螺 2 定係佢
跟住又有人話螺 2 ml 細又漏油又剩我咪揀返 al85
唔想做伸手黨但 pin post 冇乜介紹

618 買抵到 pk

認真 點解仲買呢部

我尋日問邊部好冇人答我

鸚鵡螺2 係霧化器喎...
好核突

用緊咩絲
我第一個diy霧化器就買kennedy,雙柱雙孔好難上coil

The troll原盒果條絲同綿

the troll比你果隻絲好撚軟

聽日去買綿順手買絲

低ohm要開好高watt

認真買既時候要點選

買24g or 26g

24g可以點玩高ohm?

我wrap 6圈 3mm 0.28ohm就正常食到,味道唔算出。
但係想試玩低ohm少少 7/8圈 3mm 0.35ohm就食唔到味,同好哽

今日淘左28g

淘寶唔洗一日送到

巴打你唔等多一日先落單?6.18好多淘寶店都減價,我淘左茶韻75,西爆75,蘋果冰85蚊60ml

hkd 定rmb 先

618 買抵到 pk

認真 點解仲買呢部

我尋日問邊部好冇人答我

tarot mini 唔考慮?
未接觸過電子煙
想問下佢吸入肺的嗎? 會唔會有真煙果種少少wing 的效果?

無咩點wing法

有冇放鬆的感覺
真煙食完會有種relax的感覺
但我又唔食開煙,不過有時心郁郁想借煙放鬆下

618 買抵到 pk

認真 點解仲買呢部

我尋日問邊部好冇人答我

算啦我入左 al85 喇...
未接觸過電子煙
想問下佢吸入肺的嗎? 會唔會有真煙果種少少wing 的效果?

無咩點wing法

有冇放鬆的感覺

無放鬆感覺 其實都係為左過下口引
我食開6mg都無feel
未接觸過電子煙

無咩點wing法

有冇放鬆的感覺

我食3mg, 大大啖吸入肺係真係wing wing地
但我得1-2年紙煙齡 食開藍梅8

認真 點解仲買呢部

我尋日問邊部好冇人答我

唔緊要啦 反正長玩一部應該都唔夠用
呢部新手用都還可以既
其實大家可以追返之前d post
mod 就冇咩所謂 好多選擇
霧化器既話首先認識下有咩類型 自己會唔會diy
其實建議大家簡岩可以post 上黎再問
就咁問買咩好其實好難答你 始終個post 唔係話真係太多人
我都係玩左兩三個月
未接觸過電子煙

無咩點wing法

有冇放鬆的感覺

我食3mg, 大大啖吸入肺係真係wing wing地
但我得1-2年紙煙齡 食開藍梅8

咁即係d煙油 本身都有呢d 效果啦
只不過有d人 食開煙先冇wing 姐
唔覺意見到呢個post
心郁郁想試下添
我又想淘部返嚟玩下, 樓上又話AL85唔得...淘邊部好?
各位巴打絲打, 好開心過去個幾兩個月識到你地, 教左我好多電子煙常識, 亦多謝支持我同靚仔WILLIAM, LVP 無你地唔會做得咁好, 我剛剛同WILLIAM傾過, 檔野我會比佢搞, 我唔做了, 請大家繼續支持靚仔WILLAIM, 佢有心做, 有抱負想做大電子煙生意, 我好希望見到LVP 會落針全港格仔舖, 甚至開舖, 做大個街坊生意, 各位要大大力支持佢
我又想淘部返嚟玩下, 樓上又話AL85唔得...淘邊部好?

其實AL85好, 新手黎講無得輸

我尋日問邊部好冇人答我

呢部新手用都還可以既
我都係玩左兩三個月

我頭先先知我入左 al85 乜撚野 baby 霧化器係多煙版愛黎玩 tricks
原本我諗住吸入去有食煙既感覺
請問巴打們有冇一隻霧化器口感似食煙 al85 又用到既

ps 我唔洗 diy 了

淘寶唔洗一日送到

巴打你唔等多一日先落單?6.18好多淘寶店都減價,我淘左茶韻75,西爆75,蘋果冰85蚊60ml

hkd 定rmb 先

所以今次幫漠北試下,另外一品都買過幾次,堅野

呢部新手用都還可以既
我都係玩左兩三個月

我頭先先知我入左 al85 乜撚野 baby 霧化器係多煙版愛黎玩 tricks
原本我諗住吸入去有食煙既感覺
請問巴打們有冇一隻霧化器口感似食煙 al85 又用到既

ps 我唔洗 diy 了

Al85 kit入面有個高omh 既芯,冇咁大煙,如果都接受唔到就換過個霧化器,鸚鵡螺2/鸚鵡螺X,我之前都係想有食煙感覺就算,買左鸚鵡螺X,但係推唔到高W,食唔到煙油隻味
入左坑
入左坑

買定油
入左坑

買定油

今日 last day
入左坑

買定油

諗住美國官網訂藍爆返嚟,27usd 75ml
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞