[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
有冇巴打會係街上食電子煙?

我會,日日都在街上食,不過主要係細煙嘅霧化器
最細煙既話,有邊隻霧化器介紹?
係街上食太大煙會比人望住哂

主機用緊VTC Mini

有無試過T6同T8芯?換呢兩隻芯都可以玩大D煙,要再大就換機先得

淘寶買最平?

大約20人民幣一粒,仲要運費加集運費,或者你可以問下紋青巴有無散賣試下先

多謝業巴推介
係呀我地有
睇下幫唔幫到你
街坊生意

IG : LetsVapePal

巴打有無d唔漏又高容量既RTA介紹 想帶出街

The troll

呢隻嘢個juice flow幾大下,如果塞棉唔好,應該幾易漏,我懷疑dun下都會漏,未必適合帶出街
其實高容量同唔漏係兩個相對嘅要求,因為高容量一般都係為大煙而設計,大煙就要求導油好,導油好自然juice flow要大,就比較易漏。。。問問題位巴打都無講最核心的問題,就係佢想大煙定細煙?單發定雙發?
如果要帶出街,最好揀有得關juice flow嘅霧化器應該比較無咁易漏

搭單問 有無一個牛油果既霧化
自從上返好啲棉量之後 牛油果個口感真係無得輸
衰就衰在用花式絲會搞到個tank好熱 用大W數食雙發會辣嘴

主機用緊VTC Mini

鸚鵡螺2或者鸚鵡螺X

有無試過T6同T8芯?換呢兩隻芯都可以玩大D煙,要再大就換機先得

淘寶買最平?

大約20人民幣一粒,仲要運費加集運費,或者你可以問下紋青巴有無散賣試下先

多謝業巴推介
係呀我地有
睇下幫唔幫到你
街坊生意

The troll

呢隻嘢個juice flow幾大下,如果塞棉唔好,應該幾易漏,我懷疑dun下都會漏,未必適合帶出街
其實高容量同唔漏係兩個相對嘅要求,因為高容量一般都係為大煙而設計,大煙就要求導油好,導油好自然juice flow要大,就比較易漏。。。問問題位巴打都無講最核心的問題,就係佢想大煙定細煙?單發定雙發?
如果要帶出街,最好揀有得關juice flow嘅霧化器應該比較無咁易漏

搭單問 有無一個牛油果既霧化
自從上返好啲棉量之後 牛油果個口感真係無得輸
衰就衰在用花式絲會搞到個tank好熱 用大W數食雙發會辣嘴

我用24g線開40幾W去chain vape都會辣嘴,你用花絲辣嘴都係正常。其實我都只係玩過mage combo同牛油果呢兩隻RDTA,牛油果吸起上來嘅感覺係比較好

你想要大煙定細煙?

當然大

淘寶買最平?

多謝業巴推介
係呀我地有
睇下幫唔幫到你
街坊生意

OBS engine 頂部入氣所以一定唔會漏
有冇巴打可以講吓你哋有新手到而家轉過幾多部機轉過咩機

你想要大煙定細煙?

當然大

淘寶買最平?

多謝業巴推介
係呀我地有
睇下幫唔幫到你
街坊生意

正喎仲要幾靚仔 Setup又易

你想要大煙定細煙?

當然大

淘寶買最平?

多謝業巴推介
係呀我地有
睇下幫唔幫到你
街坊生意

個人感覺頂入氣嘅口感麻麻地,開唔夠大好易吸到油

淘寶買最平?

多謝業巴推介
係呀我地有
睇下幫唔幫到你
街坊生意

個人感覺頂入氣嘅口感麻麻地,開唔夠大好易吸到油

未玩過頂入氣 買黎試下
早兩日冇睇清楚就買左個tfv12返黎 點知要自己裝棉
仲係新手唔想攪咁多野先
想問下tfv12有冇成品霧化芯?係咪同tfv8/tfv8big baby/tfv8baby既成品霧化芯一樣 可以共同使用?
係咪有巴打放Al85 kit連油?
Tg: @khong52
我發現同一隻油每次食都有唔同既感覺

巴打你fill油之前有冇shake shake支油先落tank?
早兩日冇睇清楚就買左個tfv12返黎 點知要自己裝棉
仲係新手唔想攪咁多野先
想問下tfv12有冇成品霧化芯?係咪同tfv8/tfv8big baby/tfv8baby既成品霧化芯一樣 可以共同使用?

Yes
而家smok gx2/4係咪得efun.top有得pre-order?
係Efun top買既話好唔好?
而家smok gx2/4係咪得efun.top有得pre-order?

Pre order既話唔好係Efun度pre 佢會轉幾次出貨日期
現貨先好落單

Pre order既話唔好係Efun度pre 佢會轉幾次出貨日期
現貨先好落單

Thank you
咁我等佢有現貨再買
因為無其他網見到可以平送到香港or賣得平
濾芯幾耐換一次?

話咁快又第三水啦,到左呢一步,老撚土都講多次,多謝各位巴打支持,唔好嫌我長氣。
好感激你地支持我地呢d街坊生意。

有時我地分身不下你地都咁我,不論時間及地點。
所以我地都唔敢偷懶同食老本,茶韻已由台灣運到,另外綠爆(青蘋果薄荷)都比我拎到零丁了!

係淘寶同香港都搵唔到既!

我同partner 會繼續用我地正職既專心知識圠run呢檔「街坊生意」

Pls follow our Instagram : LetsVapePal

濾芯幾耐換一次?

10~14 days

話咁快又第三水啦,到左呢一步,老撚土都講多次,多謝各位巴打支持,唔好嫌我長氣。

所以我地都唔敢偷懶同食老本,茶韻已由台灣運到,另外綠爆(青蘋果薄荷)都比我拎到零丁了!

我同partner 會繼續用我地正職既專心知識圠run呢檔「街坊生意」

Pls follow our Instagram : LetsVapePal

茶韻三隻邊隻無咁甜?
有無tg gp?!

茶韻三隻邊隻無咁甜?

我入左鐵觀音, 暫時試過的巴打都讚不絕口
我有幾支煙油係集運,點落香港,佢話唔運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞