[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
想問呢 帶電子煙上機係要放落喼定手提行李?

一支支既煙油我通常都費時煩情願寄艙,但電子煙機身一定要手提!我不嬲過安檢果陣都將電子煙、後備電、laptop, powerbank, etc. 拎出黎放同一個膠籃,背囊放另一個膠籃(有d人話要清左tank入面d油先)但我通常唔理佢,tank入面得果兩三ml油正常都唔會點搞你。

巴打記得要留意下目的地食電子煙合唔合法。

本人現身處布吉,想話知你到埗時比海關周左。
佢沒收,帶左我入房,最後用"一路好走"大法解決

入面成堆電子煙屍體

成部連霧化器一齊收?

你係用咩方法存放?
主機 霧化分開都捉?

一支支既煙油我通常都費時煩情願寄艙,但電子煙機身一定要手提!我不嬲過安檢果陣都將電子煙、後備電、laptop, powerbank, etc. 拎出黎放同一個膠籃,背囊放另一個膠籃(有d人話要清左tank入面d油先)但我通常唔理佢,tank入面得果兩三ml油正常都唔會點搞你。

入面成堆電子煙屍體

成堆電子煙屍體?即係好多人中伏?
我依個星期完全戒咗煙只vape
但我換咗三隻油同三個芯都完全食唔到味,可以點解決??
巴打們點睇eleaf ijust s
之前用緊ego one vt但枝電池桿壞左想買返桿型

用電子桿唔會好快想Upgrade咩

煙癮唔算勁想繼續用下電子桿先再考慮轉機械
但電子桿選擇好少

ijust s好野黎 可以support 0.15ohm
同mech mod一樣睇ohm直出
有短路佢又會唔比你擊發

呢個定mask king/Praxis survival 好d?
唔想煩又想買支桿戒煙

但電子桿選擇好少

有短路佢又會唔比你擊發

呢個定mask king/Praxis survival 好d?
唔想煩又想買支桿戒煙

No praxis survival
漏油問題解決唔到
仲要漏落粒制到

但電子桿選擇好少

有短路佢又會唔比你擊發

唔想煩又想買支桿戒煙

漏油問題解決唔到
仲要漏落粒制到

伸利 有兩枝 一枝漏到壞左
一枝 就學精左 無事

入面成堆電子煙屍體

成部連霧化器一齊收?

你係用咩方法存放?

咪放行李
其實行李同hand carry 都無用,都要x ray

入面成堆電子煙屍體

新手想玩vape
想問下要盒型定筆型好?大體上有咩分別
筆型係咪真係會危險d, 易爆d?

入面成堆電子煙屍體

Cks 定vgod

$500賣呢9支,有支60ml 其餘全30
拆哂盒,支支都試過兩滴
成set賣 無人要先拆賣
食開果味所以食唔慣

https://t.me/kadenhk

藍爆75ml🤤🤤🤤

正喎,都係外國網買?

但電子桿選擇好少

有短路佢又會唔比你擊發

唔想煩又想買支桿戒煙

漏油問題解決唔到
仲要漏落粒制到

伸利 有兩枝 一枝漏到壞左
一枝 就學精左 無事

ijust可玩性高 唔想煩就可以諗其他啦
icare咪算
開始戒到vape同真煙 想放左啲裝備佢有冇巴打會接收

新仔想試 貴唔貴架
我部pico插左落電腦之後就無反應 咩事
係英國貪玩買左枝vype 係咪廢野黎

藍爆75ml🤤🤤🤤

正喎,都係外國網買?

連運費都係200蚊左右
好抵玩

拎出街好似方便過樽裝

藍爆75ml🤤🤤🤤

正喎,都係外國網買?

連運費都係200蚊左右
好抵玩

30ML都賣$150
75ML先$200 抵到爛啦

藍爆75ml🤤🤤🤤

正喎,都係外國網買?

連運費都係200蚊左右
好抵玩

30ML都賣$150
75ML先$200 抵到爛啦

75ml
巴打們
我想找個rta
想要黑色 會唔會有d 係冇玻璃油倉既設計?
因為我成日都好大動作 好易撞到野
事關我本身用wismec predator 228 kit
但個倉爆左 同埋自己有玩開rdta 想唔要個成品
有冇推介下
巴打們
我想找個rta
想要黑色 會唔會有d 係冇玻璃油倉既設計?
因為我成日都好大動作 好易撞到野
事關我本身用wismec predator 228 kit
但個倉爆左 同埋自己有玩開rdta 想唔要個成品
有冇推介下

有隻叫 kayfun 5 rta 係有兩個倉 玻璃/不鏽鋼 可以換
不過呢個有d難用 個設計同結構有d複雜 即係開氣孔/油閥 係要摸索一下 口感幾好 單發
新手請教
啱啱入左部al85
發覺有4,5 啖後機身有d熱
霧化頭位置好熱係咪正常?
買左支naked very cool,但食落無涼既感覺,會唔會係買左假油...
新手請教
啱啱入左部al85
發覺有4,5 啖後機身有d熱
霧化頭位置好熱係咪正常?
買左支naked very cool,但食落無涼既感覺,會唔會係買左假油...

有溫度定真係熱
如果4.5啖就熱既一係你開好高w一係你好大啖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞