[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike

新人用primo mini好無
係咪一開始可以玩住佢個霧化器先?之後先再諗轉?
練trick 嘅巴打
大家練成點
新手想試教下,eleaf icare 平平地玩唔玩得過?見佢細細粒又幾靚 或者有冇咁上下價格嘅可以介紹下
練trick 嘅巴打
大家練成點

失敗
試過幾隻茶味,都係台灣有鐵盒果隻woodhanger 最好,已經變成主力煙油
仲有frozen et 亞瑪信花園
利申新手
岩岩入手左支mech mod 同Rdta 想問你巴打平時cool 用開幾大resistance? 因為我覺得支野無乜煙
利申新手
岩岩入手左支mech mod 同Rdta 想問你巴打平時cool 用開幾大resistance? 因為我覺得支野無乜煙

新手就入mech mod 你知道唔識玩嘅話會爆架可
你地幾耐rebuilt 一次

我打開睇番條絲都仲好正常咁所以好幾次都係換綿算

有時懶 只要唔變味基本上都懶得換絲 有時拆綿 用水洗洗絲 再燒下作 發熱冇問題上綿就繼續用
其實d 絲都可以用好耐
利申新手

新手唔好玩mech 呀...仲要rdta
整得唔好又漏油又爆炸架
利申新手

新手唔好玩mech 呀...仲要rdta
整得唔好又漏油又爆炸架

放心,本身好熟依類野😂😂新手係指mech新手😂😂
有無人覺得vape 緊會有鼻水 特別係用鼻噴個時

第一次玩rda,買錯左絲,d油又唔係咁岩食,擺低左好少食,就黎兩個星期都未有心機換綿
有無人覺得vape 緊會有鼻水 特別係用鼻噴個時

有,所以盡量唔比個鼻噴

第一次玩rda,買錯左絲,d油又唔係咁岩食,擺低左好少食,就黎兩個星期都未有心機換綿

買左咩絲

買左咩絲

Kennedy + a1 24g

買左咩絲

口感味道好差,tfv8 baby成品仲好食,但又唔想買成品芯好貴

而加買左22g同8合1個d花絲試下,等緊寄返黎 再唔岩食就換霧化器算數

買左咩絲

口感味道好差,tfv8 baby成品仲好食,但又唔想買成品芯好貴

而加買左22g同8合1個d花絲試下,等緊寄返黎 再唔岩食就換霧化器算數

Kennedy 最好用22g or 花絲
口感型用咩霧化器好?
而家用緊鸚鵡螺X,但係我部機係最大30W only
唔知係咪霧化器定係油問題,好似冇乜味
Air Flow係咪應該開大D?
口感型用咩霧化器好?
而家用緊鸚鵡螺X,但係我部機係最大30W only
唔知係咪霧化器定係油問題,好似冇乜味
Air Flow係咪應該開大D?

囗感好似 w 數低 ok 架喎似食煙
例如你鐘意食 methol w 數大 methol 先會出
利申 : 新手

想問師兄 4毫克係成樽 定係用咩單位
我見黑冰1 係每支一毫克
想戒煙唔吸太多尼古丁

想戒煙唔吸太多尼古丁

成樽啦緊係 搵d 鋪係冇丁架囉

想戒煙唔吸太多尼古丁

想戒煙唔吸太多尼古丁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞