[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike

想問師兄 4毫克係成樽 定係用咩單位
我見黑冰1 係每支一毫克
想戒煙唔吸太多尼古丁

成樽啦緊係 搵d 鋪係冇丁架囉

想搵無丁油可搵ig : Letsvapepal

想戒煙唔吸太多尼古丁

你無睇錯 幫助戒煙嘅代替品 係得電子煙唔比含有丁
唔知咩政府黎

想戒煙唔吸太多尼古丁

你無睇錯 幫助戒煙嘅代替品 係得電子煙唔比含有丁
唔知咩政府黎

好撚古怪
咁咪好多人中伏

想戒煙唔吸太多尼古丁

想戒煙唔吸太多尼古丁

3 6 9 成日見
三嘅倍數見得多
寧寧舍舍4未見過
小心

想戒煙唔吸太多尼古丁

想戒煙唔吸太多尼古丁

想問隻茶韻幾 w d 茶未最出?
試過鸚鵡螺2 14w
smok baby 30w 都冇咩味

想戒煙唔吸太多尼古丁

你地幾耐rebuilt 一次

我打開睇番條絲都仲好正常咁所以好幾次都係換綿算

第一次玩rda,買錯左絲,d油又唔係咁岩食,擺低左好少食,就黎兩個星期都未有心機換綿

買左咩絲

Kennedy + a1 24g

口感味道好差,tfv8 baby成品仲好食,但又唔想買成品芯好貴

而加買左22g同8合1個d花絲試下,等緊寄返黎 再唔岩食就換霧化器算數

Kennedy 最好用22g or 花絲

The troll想玩口感咩絲好推介

第一次玩rda,買錯左絲,d油又唔係咁岩食,擺低左好少食,就黎兩個星期都未有心機換綿

買左咩絲

口感味道好差,tfv8 baby成品仲好食,但又唔想買成品芯好貴

而加買左22g同8合1個d花絲試下,等緊寄返黎 再唔岩食就換霧化器算數

應該24、26都得

買左咩絲

24g 5/6圈就可以
想問隻茶韻幾 w d 茶未最出?
試過鸚鵡螺2 14w
smok baby 30w 都冇咩味

smok baby 開60W 左右試試
其實雙春嘅霧化器可唔可以當單春咁用
其實雙春嘅霧化器可唔可以當單春咁用

有d 會加舊膠比你做單發 要睇你果款係咩
想入多個 500 人仔以下既 mod box
85w 以上
用18560 電
巴打們有冇推介

若果呢3 款大有乜意見
利申新手唔會自己整芯
用緊 al85 + baby + 鸚鵡螺2
想買多個 mod 宜家下下有丁冇丁係咁換霧化器好煩
你地係外國網買油用咩集運運反香港?
各位玩花絲既巴打用緊邊隻絲 幾錢, 覺得點
最近想換絲, 分享下

拋磚引玉, 我用緊台灣既手製風林火山絲 1.4ohm
$150一對, 雖然唔平 但口感平順 煙量大而濃厚 暫時好撚滿意

若果呢3 款大有乜意見
利申新手唔會自己整芯

巴打幫手比下意見

若果呢3 款大有乜意見
利申新手唔會自己整芯

巴打幫手比下意見

買隻rda咪得

若果呢3 款大有乜意見
利申新手唔會自己整芯

巴打幫手比下意見

買隻rda咪得

我想買 mod box..

若果呢3 款大有乜意見
利申新手唔會自己整芯

巴打幫手比下意見

大把新款嘅機出咗,點解要買舊款機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞