[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
通常見人話coil燶或者糊左就要換,燶左我就食同睇得出。
但係糊係咩意思?糊味究竟係咩味?

一人一個HandCheck 自己用緊既Mod 或Kit set

Coilart 部Mod都正啊~
But ur Tube Mod looks great too!!

呢支係機械桿?
其實有冇d 一碌野既box 架?

有 但少 因為晶片大細影響

你e部RDTA Box 都係一個好既選擇
不過依家都出返好多叫左吱吱機既野
可以上網search下 都好方便 油同電同一時間係部機入面,另外買個配合到既滴油頭 Squanker 英文名叫
買左唔夠1個月 食左幾日都冇
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)

仲未放到

放到未?

一人一個HandCheck 自己用緊既Mod 或Kit set

But ur Tube Mod looks great too!!

呢支係機械桿?

巴打你部機買咗幾錢 而家係咪已經冇得買?

Google 搜尋一下又唔係好難既

Google 搜尋一下又唔係好難既

BMI 黑鏡 499USD
限量150部

呢支係機械桿?

限量150部

限量150部

我真係唔夠膽係大陸買
好多1比1翻版
不過可以博下既
但其實平d普通版都可以2K有
銀色,綠色,仲有其他唔記得咩色~~
太多款依家BMI出得~~

朋友送的,巴打點睇呢部野

我都有一部好用
細細部 好力 有Bypass Mode可以博RDA用
不過唯一就係個tank無SMOK個d咁多Coil俾你換
Otherwise 都係一部好好既Starting Kit😂👍👍
你朋友真好~~~

我都有一部好用
Otherwise 都係一部好好既Starting Kit😂👍👍
你朋友真好~~~

唔該哂巴打

對一個啱啱開始玩嘅人,你地係咪都唔會建議換野,例如霧化器...等等

問多個問題,買成品翻嚟我都係可以換其他野落去?
Lucky 13 溝 Subzero 好撚難食

我都有一部好用
你朋友真好~~~

唔該哂巴打

對一個啱啱開始玩嘅人,你地係咪都唔會建議換野,例如霧化器...等等

剛剛開始玩就 了解左部機既Limit先
例如部機幾多Watts,有幾多內置電量,可以用到最低幾多OHMS,機內有咩Mode可以玩(例如Tarrot 可以用到Bypass Mode 直接可以用係RDA上 之類)
不過我都係唔建議你換任何野住,用下個原裝Tank先,去鋪頭問下有無得配返佢個粒原裝Coil。
通常每款Tank都會有得簡一粒細火數D(食味道,細推力,少煙) 一粒大火數(食大煙,好口感)
可以了解曬個Starter Kit俾到你同俾唔到你既野先唸或考慮換頭或其他牌子既儲油頭~
通常買就買一Pack 成品Coil返來 5粒
食到佢唔好食或Burnt左就換第二粒

留多少少錢玩下唔同油仲好~
希望幫到你
唔明再問~

琴晚玩完Claptain Coil
口味濃郁~
買左唔夠1個月 食左幾日都冇
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)

仲未放到

放到未?

Lucky 13 溝 Subzero 好撚難食

基本上係lucky13難食

我都有一部好用
你朋友真好~~~

唔該哂巴打

例如部機幾多Watts,有幾多內置電量,可以用到最低幾多OHMS,機內有咩Mode可以玩(例如Tarrot 可以用到Bypass Mode 直接可以用係RDA上 之類)
不過我都係唔建議你換任何野住,用下個原裝Tank先,去鋪頭問下有無得配返佢個粒原裝Coil。
通常每款Tank都會有得簡一粒細火數D(食味道,細推力,少煙) 一粒大火數(食大煙,好口感)
可以了解曬個Starter Kit俾到你同俾唔到你既野先唸或考慮換頭或其他牌子既儲油頭~

希望幫到你
唔明再問~

部al85 kit兩粒coil都玩完,諗住買埋個rba deck返黎玩,唔好浪費個tank

我都有一部好用
你朋友真好~~~

唔該哂巴打

希望幫到你
唔明再問~

部al85 kit兩粒coil都玩完,諗住買埋個rba deck返黎玩,唔好浪費個tank

唔該哂
用一排睇下咩情況先
買左隻tea up鐵觀音 我麻麻地隻味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞