[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike

最後黎左9支 有2支一樣 抵到傻

隻komb單支買都要19蚊美金

原來做緊優惠
An additional 1 in 2 buyers will receive an additional free 30mL for a total of 300mL!

我埋單加哂所有運費都係$515左右, 1個禮拜就到
好撚抵真係
淘油有無攻略?
買左D野唔岩用想放比巴打們睇下岩唔岩

全新TFV12 盒內跟兩個RBA $200
煙油兩支︰
蘋果+奇異果+密瓜 但係主要係奇異果隻味最出 60ML 70VG 30PG 0MG
可可雪茄味 盒入面有兩支 60ML果支先有味既 15ML果支係冇味
15ML果支係比你溝淡或者想大煙D用既

單買$200 兩支一齊買$370
只面交 九龍新界

上面三件貨都係拆開過 但完全冇用過
霧化器冇加過油
煙酒一滴都冇用過 味道都係試鋪頭果支

有意既TG:http://t.me/Baloney_one

唔好意思 而家補圖
霧化器
http://imgur.com/a/qSSaz
http://imgur.com/a/UiNED

煙油
http://imgur.com/a/VuMOV
http://imgur.com/a/EMd64

http://imgur.com/a/ZkFA2
http://imgur.com/a/tMuEI

再推下

原來做緊優惠
An additional 1 in 2 buyers will receive an additional free 30mL for a total of 300mL!

好撚抵真係

我都到左公司 星期一返去開箱
玩左幾日發現唔太岩玩
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)

推一推先

放幾錢

有無巴打用緊Kamry k1000 plus
心郁郁想買
有冇人答到我點解呢部野啲字會甩哂色

我哥用部銀色既 都冇事
我個部就甩q 哂色

我哥用部銀色既 都冇事
我個部就甩q 哂色

正常架,你放袋有硬物刮到就會甩

我哥用部銀色既 都冇事
我個部就甩q 哂色

哦..okay thanks
嚇死我

我哥用部銀色既 都冇事
我個部就甩q 哂色

嚇死我

呢部野甩漆問題出名嚴重 我都有部黑色 甩到傻

我哥用部銀色既 都冇事
我個部就甩q 哂色

嚇死我

我哥用個部銀色 白字又一啲問題都冇喎

原來做緊優惠

好撚抵真係

試左一半 食開薄荷果味覺得唔多習慣

我哥用部銀色既 都冇事
我個部就甩q 哂色

嚇死我

我睇返我果部 啲字又真係無甩過
只係佢黑色漆甩得嚴重

最後決定al85 kit做新手機,連埋一支bi-so青蘋果薄荷
細細部帶出帶入幾方便,不過單電真係用得好快,要買多兩粒替換。
而支油呢剛剛開個時聞落係好香青蘋果味既,但食落就比較重薄荷味,青蘋果味就唔係好食得出,女朋友試話似藥水味 擺左兩夜再開支油聞下,青蘋果味都變淡左。
之後應該好快會再買唔同霧化器同油試

原來做緊優惠

好撚抵真係

我都係,食開藍莓爆珠,食咖啡/茶/果汁嗰類唔啱口味

最後決定al85 kit做新手機,連埋一支bi-so青蘋果薄荷
細細部帶出帶入幾方便,不過單電真係用得好快,要買多兩粒替換。
而支油呢剛剛開個時聞落係好香青蘋果味既,但食落就比較重薄荷味,青蘋果味就唔係好食得出,女朋友試話似藥水味 擺左兩夜再開支油聞下,青蘋果味都變淡左。

如果試細煙,可以試鸚鵡螺x或者鸚鵡螺2,因為底
低watt,慳油慳電

如果試細煙,可以試鸚鵡螺x或者鸚鵡螺2,因為低watt,慳油慳電

呢隻聞落去真係好香

頭幾啖係幾好

耐左薄荷味出d

呢枝好味

我哥用部銀色既 都冇事
我個部就甩q 哂色

嚇死我

我睇返我果部 啲字又真係無甩過
只係佢黑色漆甩得嚴重

會唔會係金色字易甩?
我個部啲字原本金色既就甩哂
你同我哥個部都係白色字冇甩到

原來做緊優惠

好撚抵真係

巴打咁快玩厭
支komb好野黎喎

未試哂全部已經食唔慣
想放支tarot mini 係syp間鬼佬到買 乜都有齊 用咗唔耐 好新 送一支invvape and one naked 60ml berry flavour

新手say hi~台灣茶味真係好正

新手say hi~台灣茶味真係好正

邊隻茶味?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞