[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike

朋友送的,巴打點睇呢部野

我都有一部好用
細細部 好力 有Bypass Mode可以博RDA用
不過唯一就係個tank無SMOK個d咁多Coil俾你換
Otherwise 都係一部好好既Starting Kit😂👍👍
你朋友真好~~~

唔該哂巴打

對一個啱啱開始玩嘅人,你地係咪都唔會建議換野,例如霧化器...等等

問多個問題,買成品翻嚟我都係可以換其他野落去?

剛剛開始玩就 了解左部機既Limit先
例如部機幾多Watts,有幾多內置電量,可以用到最低幾多OHMS,機內有咩Mode可以玩(例如Tarrot 可以用到Bypass Mode 直接可以用係RDA上 之類)
不過我都係唔建議你換任何野住,用下個原裝Tank先,去鋪頭問下有無得配返佢個粒原裝Coil。
通常每款Tank都會有得簡一粒細火數D(食味道,細推力,少煙) 一粒大火數(食大煙,好口感)
可以了解曬個Starter Kit俾到你同俾唔到你既野先唸或考慮換頭或其他牌子既儲油頭~
通常買就買一Pack 成品Coil返來 5粒
食到佢唔好食或Burnt左就換第二粒

留多少少錢玩下唔同油仲好~
希望幫到你
唔明再問~

部al85 kit兩粒coil都玩完,諗住買埋個rba deck返黎玩,唔好浪費個tank

巴打有無計食左幾多啖就玩完

朋友送的,巴打點睇呢部野

我都有一部好用
細細部 好力 有Bypass Mode可以博RDA用
不過唯一就係個tank無SMOK個d咁多Coil俾你換
Otherwise 都係一部好好既Starting Kit😂👍👍
你朋友真好~~~

唔該哂巴打

對一個啱啱開始玩嘅人,你地係咪都唔會建議換野,例如霧化器...等等

問多個問題,買成品翻嚟我都係可以換其他野落去?

剛剛開始玩就 了解左部機既Limit先
例如部機幾多Watts,有幾多內置電量,可以用到最低幾多OHMS,機內有咩Mode可以玩(例如Tarrot 可以用到Bypass Mode 直接可以用係RDA上 之類)
不過我都係唔建議你換任何野住,用下個原裝Tank先,去鋪頭問下有無得配返佢個粒原裝Coil。
通常每款Tank都會有得簡一粒細火數D(食味道,細推力,少煙) 一粒大火數(食大煙,好口感)
可以了解曬個Starter Kit俾到你同俾唔到你既野先唸或考慮換頭或其他牌子既儲油頭~
通常買就買一Pack 成品Coil返來 5粒
食到佢唔好食或Burnt左就換第二粒

留多少少錢玩下唔同油仲好~
希望幫到你
唔明再問~

部al85 kit兩粒coil都玩完,諗住買埋個rba deck返黎玩,唔好浪費個tank

巴打有無計食左幾多啖就玩完

無數得計~
唔同coil有唔同翹法同棉花多少,油既VG/PG比例都會影響到 因為,油浸太耐,Coil會老化⋯
買左隻tea up鐵觀音 我麻麻地隻味

茶都係台灣做先好味

今日Handcheck
SubZero Competition Mod(紅銅)
Kenndy 24mm RDA WithCustom TopCap

你地今日食左未啊~

今日Handcheck
Kenndy 24mm RDA WithCustom TopCap

你地今日食左未啊~

你係MK InDragonet Vape店員?

茶都係台灣做先好味

我岩呀 留個telegram 呀

今日Handcheck

你地今日食左未啊~

店員位
兩個老闆是但一個
Fai? 定另外個個

今日Handcheck

你地今日食左未啊~

店員位
兩個老闆是但一個
Fai? 定另外個個

Nope~ 玩家Only
你地有上開去~

今日Handcheck

你地今日食左未啊~

Nope 玩家Only~

茶都係台灣做先好味

我岩呀 留個telegram 呀

想用電子煙食大麻
紋青巴個茶韻內面個包係咪茶葉黎

似係啦 我都唔敢開
同各位巴打say個hi,留個名,多謝紋青巴打 ,坑已入
AL-85
荷蘭正正喂!

細細部 好推力 正~

似係啦 我都唔敢開

係,飲咗,幾好飲

似係啦 我都唔敢開

係茶葉,vape 完可以嘆茶
終於試左綠爆

藍莓爆珠同綠爆可以做長糧

另外試過咖啡同茶,唔啱我口味
想用電子煙食大麻

食CBD Oil搵陣d
點解淘寶Halo油賣98人仔,官網賣 22美金,差咁遠

淘寶野你懂的

所以我試過一次不敢了

你扮有舗直接問啲牌子拎價就知道點解啲野會咁平
不過我信淘寶某些舗真假溝住賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞