[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
有冇巴打有AL85成品芯淘寶link
搵左幾間有信譽既都冇賣

IG : LetsVapePal

嘩!屌你賣100蚊一盒,平過淘寶呀,起碼都賣125先同淘寶平手
各位大佬各位巴打快啲救下我呀
有冇人知,或用過subtank mini
唔經唔覺用左幾個月
部野突然冇電用
明明叉左電
而佢個顯示畫面係满曬嘅電池圖示但係閃下閃下(平時冇電時正正就係空嘅電池圖示,又係閃下閃下)
點算有冇人識人维修,我覺得係電問題,但係又開到機,有畫面
求教各位

subtank mini 唔係霧化器黎咩

個霧化器係subtank
部機係subox
有冇巴打有AL85成品芯淘寶link
搵左幾間有信譽既都冇賣

IG : LetsVapePal

嘩!屌你賣100蚊一盒,平過淘寶呀,起碼都賣125先同淘寶平手

個幾十蚊,由佢啦
當同巴打s交個朋友
各位大佬各位巴打快啲救下我呀
有冇人知,或用過subtank mini
唔經唔覺用左幾個月
部野突然冇電用
明明叉左電
而佢個顯示畫面係满曬嘅電池圖示但係閃下閃下(平時冇電時正正就係空嘅電池圖示,又係閃下閃下)
點算有冇人識人维修,我覺得係電問題,但係又開到機,有畫面
求教各位

subtank mini 唔係霧化器黎咩

subtank mini 係霧化器
機係subox mini
sor

爆谷120ml🤤🤤🤤

120ml 食多幾啖會唔會好漏?
試過10ml 幾香
還原度都好

爆谷120ml🤤🤤🤤

120ml 食多幾啖會唔會好漏?
試過10ml 幾香
還原度都好

120ml真係好撚大支
玩左幾日發現唔太岩玩
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)
al85無啦啦變咗磚...點搞

依家用到不過black screen
玩左幾日發現唔太岩玩
想放AL85 Kit 連Sony VTC6 同埋一枝油(SAKURA TEA)

巴打賣幾錢
玩左幾日發現唔太岩玩

巴打賣幾錢

前日係鬼佬到買左$660
你開個價 因為食開煙 真係唔是好岩玩
我唔記得邊位巴打問我有無藍爆0mg, 要有一箱,請聯絡我

另外其他巴打,藍爆0mg我都有了

tg / wechat : arplay
ig : LetsVapePal
我唔記得邊位巴打問我有無藍爆0mg, 要有一箱,請聯絡我

另外其他巴打,藍爆0mg我都有了

tg / wechat : arplay
ig : LetsVapePal

換左個成品芯未入油唔覺意乾燒左幾下,係咪要報廢

冇濃is ok

依家用到不過black screen

點搞好

冇濃is ok

有濃味

冇濃is ok

有濃味

換啦
玩左幾日發現唔太岩玩

鬼佬買入$660
放$450
玩左幾日發現唔太岩玩

鬼佬買入$660
放$450

玩左幾日發現唔太岩玩

鬼佬買入$660
放$450

sent
想問下用al85嘅巴打
你哋部機會唔會淨返30%電 就話low battery用唔到?
鸚鵡螺2係咪好易漏油?
買返黎就咁加油,佢跟盒送果8條防漏橡冇用過

btw我幾鐘意鸚鵡螺2個吸力,係似食真煙,但漏油好似勁過al85原裝果個霧化,帶出街有d麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞