[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
smok al85 baby 同旋風有乜分別
玩高ohm邊隻絲好推介

淘寶唔洗一日送到

邊間先

一品

呢油信唔信得過?
順豐真到香港?

我都唔識分真假 佢唔係順豐 用 ems 尋日落單 今日到屋企

上屋企 加多30
要成60蚊運費

當支茶韻香港賣150 呢度特價都係100蚊hkd 計番落都抵

好核突

邊間先

一品

呢油信唔信得過?
順豐真到香港?

我都唔識分真假 佢唔係順豐 用 ems 尋日落單 今日到屋企

ems 都可以咁撚快

佢好似係深圳出貨

深圳出貨好快
我絲語買都快手

漠北買兩日先到集運倉
好核突

用緊咩絲
我第一個diy霧化器就買kennedy,雙柱雙孔好難上coil
好核突

用緊咩絲
我第一個diy霧化器就買kennedy,雙柱雙孔好難上coil

The troll原盒果條絲同綿
好核突

用緊咩絲

the troll比你果隻絲好撚軟
好核突

用緊咩絲

聽日去買綿順手買絲

低ohm要開好高watt

認真買既時候要點選

淘寶唔洗一日送到

巴打你唔等多一日先落單?6.18好多淘寶店都減價,我淘左茶韻75,西爆75,蘋果冰85蚊60ml

淘寶唔洗一日送到

邊間先

一品

呢油信唔信得過?
順豐真到香港?

上屋企 加多30
要成60蚊運費

當支茶韻香港賣150 呢度特價都係100蚊hkd 計番落都抵

全部有丁

淘寶唔洗一日送到

巴打你唔等多一日先落單?6.18好多淘寶店都減價,我淘左茶韻75,西爆75,蘋果冰85蚊60ml

hkd 定rmb 先
好核突

用緊咩絲

聽日去買綿順手買絲

低ohm要開好高watt

認真買既時候要點選

買24g or 26g

淘寶唔洗一日送到

巴打有冇食開茶味油?
Tea Up同茶韻既鐵觀音邊隻好啲?

淘寶唔洗一日送到

巴打有冇食開茶味油?

無呀 第一次食茶味油 茶韻呢兩隻味我食落就無咩分別

淘寶唔洗一日送到

巴打有冇食開茶味油?

無呀 第一次食茶味油 茶韻呢兩隻味我食落就無咩分別

茶味重唔重?會唔會偏甜?我想食濃味淡口

618 買抵到 pk

618 買抵到 pk

認真 點解仲買呢部
淘寶度度都減價 可以搵部好啦

淘寶唔洗一日送到

hkd 定rmb 先

淘寶唔洗一日送到

hkd 定rmb 先

其實淘油係怕佢假者 不過現階段黎講我買果D都算正常

618 買抵到 pk

認真 點解仲買呢部
淘寶度度都減價 可以搵部好啦

我尋日問邊部好冇人答我
未接觸過電子煙
想問下佢吸入肺的嗎? 會唔會有真煙果種少少wing 的效果?
屌啦聲 無等618 樣樣都貴左少少
未接觸過電子煙
想問下佢吸入肺的嗎? 會唔會有真煙果種少少wing 的效果?

無咩點wing法

一品

呢油信唔信得過?
順豐真到香港?

上屋企 加多30
要成60蚊運費

全部有丁

唔食丁硬食香港買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞