[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-8

1001 回覆
14 Like 24 Dislike
食左幾日電子煙,今日食返口紙煙,嘩,唔同左味嘅 ,難食左好多,有冇人都係咁嘅情況?

我都係咁
廿年煙齡,完全停左紙煙兩個星期,除左頭幾日有啲身體反應,而家都慢慢適應

[/quote]

唔正常。
係人入去買都加丁~
唔得掂

其實我有食開煙, 係我問佢有無得加嘅

🤦‍♂️ 加幾多丁

其實一開始食電子煙就唔好加丁住
因為第一香港都唔俾鋪頭賣丁油
第二如果你食咗有丁油
一開頭會好chur個喉嚨
其實普遍一開始都建議用3Mg 來開始
咁佢家園尼古丁之後有冇話比你聽用乜嘢火數推或者用乜嘢Coil去食,因為唔同嘅尼古丁嘅油落去唔同火數嘅機加Coil會有唔同效果 所以真係要慢慢來

咁大工程
我只係一碌i just s, 咩都無得較

咁IJUstS 係細火數機
所以本身食尼古丁都係冇乜影響嘅可能你唔習慣第一次食尼古丁油姐
但係都係果句啦記得下次食所有油既時候就算佢真係落俾你都唔好落超過3MG

其實我有食開煙, 係我問佢有無得加嘅

🤦‍♂️ 加幾多丁

其實一開始食電子煙就唔好加丁住
因為第一香港都唔俾鋪頭賣丁油
第二如果你食咗有丁油
一開頭會好chur個喉嚨
其實普遍一開始都建議用3Mg 來開始
咁佢家園尼古丁之後有冇話比你聽用乜嘢火數推或者用乜嘢Coil去食,因為唔同嘅尼古丁嘅油落去唔同火數嘅機加Coil會有唔同效果 所以真係要慢慢來

咁大工程
我只係一碌i just s, 咩都無得較

咁IJUstS 係細火數機
所以本身食尼古丁都係冇乜影響嘅可能你唔習慣第一次食尼古丁油姐
但係都係果句啦記得下次食所有油既時候就算佢真係落俾你都唔好落超過3MG

[/quote]

本身都諗住淘油,係見到有d實在平得好誇張留一留手...

本身都諗住淘油,係見到有d實在平得好誇張留一留手...[/quote]
基本上平過60蚊個啲油我已經唔會睇 我覺得一支60ml至要大約95-120呢個價位先叫食得落口

[/quote]

我本身都諗住陶支NAKED試下
有無邊間仲信得過

巴打你咩日子買,我上個月頭買左兩支藍爆,同月尾買既完全唔一樣,月尾果兩支多左個code驗證,兩種對比返,色水唔同,冇驗證碼果兩支淡好多,同一部機,同一個霧化,同一W食

巴打你咩日子買,我上個月頭買左兩支藍爆,同月尾買既完全唔一樣,月尾果兩支多左個code驗證,兩種對比返,色水唔同,冇驗證碼果兩支淡好多,同一部機,同一個霧化,同一W食

有無邊間仲信得過

有無邊間仲信得過

唔淘,香港有冇信得過
有無邊間仲信得過

唔淘,香港有冇信得過

lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞