一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
肥仔呆咗呆。

「你....講咩話?」

「只要你同我做愛、令到我高潮.....我先可以變番做男仔。」

阿麒雙眼唔再好似頭先咁,充滿迷醉、滿臉痴態。

佢其實....好清醒。

佢並唔係阿麒。

佢係阿麒既內心.....一個阿麒控制唔到既自我。

哩副女性身軀原來應該屬於既主人。

阿麒口中既阿琪。

只要你肯幫我,我就可以變番做...張康麒。

肥仔望住阿琪,不斷搖頭:「冇可能.....」

「唔好呃我.....冇可能。」

阿琪點頭:「...細細粒親口同我講既。

果然,一切就如肥仔想像中既一樣。

「唔係....唔係咁架。」

「唔會係咁架...」

肥仔冇辦法相信,細細粒就係搞到阿麒男變女既元兇。

佢更冇辦法相信....細細粒掌握住哩種「變性」既能力。

佢冇辦法相信既原因係....

現在發生緊既所有離譜怪事,都因為細細粒既關係...變得合理起黎。

「唔好信....」

「你唔好信,冇理由....」

「如果真係咁....點解要特登關住我地逼我地做....?」

「要強逼我地做既,肯定唔會係幫你變番做男仔咁簡單...」

望住肥仔哩個驚魂未定、猶疑不決既懦弱樣....

阿琪變得十分暴躁、激動:

你估我好想變番做男仔架??

「....吓?」

阿琪望住肥仔,帶汗既身軀不斷咁顫抖,佢既內心...其實都極之混亂。

「我本來.....」

「我明明同佢講,我唔想變番做男仔架....」

阿琪一下子由憤怒變成心碎、哀怨....

「但係....但係細細粒佢....」

阿琪不斷搖頭:「佢唔想、佢話唔想我留係你身邊...作為女仔既我。」

「佢怕我會勾引你、怕我會喜歡你....」

阿琪不斷搖頭否認,佢喊既時候,同一般女仔根本冇分別。

甚至,遠比一般女仔更加教人憐惜。

先前,佢先因為阿麒既關係,而被TT佢地企圖強姦過....

依家又因為細細粒既關係,再一次勾起佢既傷痛。

「佢一定要我變番做男仔....」

「佢逼我食藥、話如果我唔可以同你上床既話....」

「佢就.....」

「佢就........」

肥仔都不忍一個女仔傷心至此,開始有啲動容:「點呀...?」

阿琪跪咗落黎,不斷用手心抹去滑落自己臉龐既眼淚:

「佢就會叫TT佢地上黎,拎走我既第一次.......夾硬將我變番做男仔。」

「.............咩話!?」

肥仔臉色發白,佢估唔到.....細細粒既另一個人格可以喪心病狂到哩一個地步。

佢開始有啲慌亂.....但佢仍然試著安慰阿琪。

「肥仔,我好驚呀.....」

阿琪爬向肥仔,拉住佢上衣,不斷哭喊:

「我唔想呀....」

「我唔想再見到TT佢地...我唔想...唔好....」

「唔想俾佢地再強姦多次、唔想咁樣呀.....」

肥仔搭住阿琪肩膀,輕力搖晃,希望可以令佢清醒:

「唔會架....你唔好喊啦....」

原本已經臉紅耳赤既阿琪,因為落淚而變得更加紅腫,佢既歇斯底里,不過係

因為....

佢知...哩一刻既肥仔絕對唔會幫佢。

「你幫我呀.....救我呀肥仔....」

肥仔望住臨近崩潰既阿琪,一時間都難以抉擇。

太多太多.....佢無法接受既事實係佢腦海中盤旋。

肥仔開始質疑自己,質疑自己方才下既定論。

—唔通,當時花雯都係透過哩種方式.....?

佢....真係花雯?
Live
哎呀好緊張
個故嘅類型變晒
Hehe
屌到一半變番男人 咁條撚會插左去邊

男變女都要訓一教啦
唔好諗到咁恐怖,

男變女都要訓一教啦
唔好諗到咁恐怖,

我幻想係屌屌下變左做肥仔屌緊阿麒個屎眼
其實係咪吹水
屌完就一世變女變唔返男
好撚緊張呀加速啦
其實係咪吹水
屌完就一世變女變唔返男

我都係咁諗
細細粒同琪傾掂咗
其實係咪吹水
屌完就一世變女變唔返男

應該係,女人講野都好信既
其實細細粒都兩個人格
會唔會佢自已都食過藥黎?
變過呢?或者第二個人黎
只要阿麒比人屌到高潮嘅話就可以變翻男,咁之前細細粒引佢sheshe咁咪比咗機會阿麒變翻性
阿麒變得太快
回憶,再次係肥仔腦海湧現。

果一次,細細粒生日.....

果一次,肥仔拋低咗佢。

意識到自己做錯事既時候,係事發既第三日。

細細粒已經第三日冇番學。

肥仔初初都未知道細細粒係因為佢先唔番學。

直到第三日放學,佢先發覺細細粒既爸爸....終於忍唔住親口問自己。

「到底....你知唔知阿雯依家去咗邊?」

「如果,你俾我知道係你令佢做傻事......」

我一定會令你死得好慘。」

望到原本對自己一直仁慈客氣既世伯咁樣恐嚇自己...肥仔好心寒。

但佢冇質疑過細細粒爸爸既說話,從佢既身份、地位、勢力....

根本就唔難,莫講話佢自己、甚至係佢既家人.....

佢好焦急,佢好驚真係因為自己....而令細細粒做咗咩傻事。

佢衝落公園、衝向籃球場、走遍每一個同細細粒去過既地方....

始終都冇搵到細細粒既蹤影。

佢帶住失望番到自己所住既屋苑,係大堂之前,見到一個男仔...

好奇怪。

佢身上著既衫似乎都係衣不稱身,仲有些許污糟。

佢係大堂門外張望、踱步....

始終就係冇進入大廈範圍。

肥仔初初冇為意,行近哩個男仔,打算直接番屋企休息。

當佢行近哩個男仔,同男仔對上眼既時候...

佢發覺男仔嚇咗一跳,突然向後一跌。

肥仔眼明手快,一把拉住哩個男仔,問佢:「你冇事呀嘛?」

男仔搖搖頭,細細聲咁應肥仔:「唔該哂你...」

肥仔望一望佢身上面既衫,發覺哩個男仔除咗啲衫褲唔啱身之外,衫上面仲掛住價錢牌...

肥仔望住哩個男仔;而男仔不斷回避佢既目光...

哩個氣氛持續咗分幾鐘,肥仔向哩個男仔笑咗笑:

「要唔要上黎我屋企玩一陣呀?食餐飯呀?」

肥仔覺得....哩個男仔肯定有佢既苦衷,先會流落街頭,偷野...

佢一定好難得到一餐溫飽。

所以,肥仔盛情邀請佢番屋企作客。

雖然,佢仲好擔心細細粒,哩啲時候佢其實唔應該理其他人既閑事;

但係....肥仔就係一個咁善良既人。

佢留意到哩個男仔好有禮貌,對佢屋企人好客氣。

除此之外,對自己似乎仲有一種莫名既熟悉。

肥仔係佢身上,完全唔覺得陌生;反而仲有種親切感。

只不過係一餐普通既便飯,已經令肥仔有哩種好強烈既感覺。

原本,肥仔仲諗住請佢留宿;但男仔似乎....唔太領情。

臨分別既時候,哩個男仔問咗肥仔一句說話。

肥仔初時並冇為意,僅僅只係當做一個玩笑。

「如果,有個你好喜歡既男仔鍾意你;你會唔會.....接受?」

肥仔以為哩個男仔同佢開玩笑,佢並唔覺得哩個男仔係同性戀、更冇可能食一餐飯就會鍾意自己....

佢只係搖搖頭,不作細想:「我都唔係Gay既、唔會有鍾意既男仔。」

果個男仔聽完之後....唔知帶著一個點既心情離開咗肥仔。

過咗唔知一日定兩日....肥仔先再次見番哩個男仔。

而哩個男仔....竟然出現係細細粒既屋企度。

肥仔幾次見到哩個男仔,都想同佢搭話。

但係哩個男仔偏偏唔再理會自己,好似當自己透明既一樣。

自細細粒失蹤大約一個星期之後,細細粒先再一次番學....

哩一段時間,肥仔都好想問佢到底去咗邊、但係肥仔總係覺得細細粒刻意避開佢咁樣。

雖然冇同佢再有任何瓜葛聯繫、大家相互都唔再靠近對方...

但係肥仔始終放心唔落,暗中留意住佢。

肥仔發現到既....係細細粒已經唔再係佢認識果一個細細粒。

表面上,佢仍然好正常;但係....果啲只有肥仔能夠分辨既小動作....細細粒已經唔再有習慣去做。

失蹤既哩七日,似乎改變咗佢好多。

佢既父親同細細粒一家因為哩一件事而交惡,肥仔亦冇深究果個男仔到底係細細粒既邊個。

哩個男仔....就係花雯。

望住眼前一無所知既阿琪、果個消失咗本來意識既阿麒...肥仔終於諗通。

佢嬲自己點解咁蠢,去到哩一刻先組織到成件事出黎。

細細粒.....食哂果日諗住買黎同自己一齊食既麥樂雞。

佢同阿麒一樣.....以同一個方式變咗性。

細細粒佢並唔係人格分裂....而係好似阿麒依家咁,俾作為男仔既人格佔據咗佢既軀體.....

佢對自己一切報復、離間,陷害.....

通通.....通通都係身為男仔既佢搞出黎既....

「因為....我用哩個理由黎呃過花雯.....?」

「唔可以咁....」

肥仔想解救曾經既「佢」。

「砰砰砰砰」!

「開門呀!!!」

「我知你到底係邊個.....你俾番花雯我呀!!!」

「開門呀!!!!」

還番佢俾我呀!!!!

「.....慳番啖氣啦。」

阿琪望住門口,佢個樣....似乎已經絕望。

佢好似看穿咗細細粒既為人咁....

肥仔唔肯幫佢,就同要佢死冇分別;唔會有任何轉機。

「唔會架.....」

肥仔知道,當時既細細粒....的的確確係回復番以前。

佢相信...自己可以拯救到善良既花雯出黎。

只要,自己係真心愛佢既話......

「咔嚓」。

房門突然間被打開.....

見到打開門既果一位,肥仔同阿琪都表示震驚。

細細粒

你地........快啲走!
又細細粒又花雯 好亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞