一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
黑雨扮工

追緊

等你出文
加速
阿琪留返俾阿麒屌得唔得
追數
屌你老母 出文未
阿琪留返俾阿麒屌得唔得

點先可以做得到
等死人
每日一篇 重要凌晨先出post
到底,肥仔既回憶...會係邊幾個女優?

我打開一睇...

好多...

相。

...............

又係佢果堆Game相。

影咗好多好多....

我真係唔知隻Game幾多年前....望落啲畫質都坐底有成十年咁多。

我禁咗大約三、四十張上下黎睇...

我發覺,每張Game相都係以一個角色做主。

個角色名叫做...

雪月

我真係...忍唔住笑。

我相信哩一個人就係肥仔。

肥仔叫雪月.............

同丁次叫自己做雪兔哥哥有咩分別....?

我一路禁、成個File差唔多有成百張相,未必全部都係哩一隻Game...

但好多好多...

每張相面後,似乎都有一個意義係裡面。

....對於肥仔黎講。

「咦?」

相既最後,我見到一張合照,相入面有一男一女....

「.............................」

竟然....係咁?

個腦一時間有好多想法彈咗出黎。

一時間...冇辦法去處理。

我應該...HAND咗機。

係諗野既過程之中....訓著咗。

我發咗個夢。

係夢入面,天黑都黑哂。

半夜三更,我突然間擘大眼...醒咗。

訓唔到教,輾轉反側....始終冇辦法再度入睡。

...我起咗身。

「叩叩。」

我落咗床,行咗過去肥仔既房門。

「叩叩。」

「叩叩。」

我係度....敲緊肥仔房門。

我唔知自己到底想做啲乜。

唔知敲咗幾耐,肥仔終於應門。

肥仔打開房門,佢個樣...好似冇訓過咁。

我完全控制唔到我自己....控制我自己哩個夢。

我望住肥仔....

夢入面既肥仔,同依家既佢一模一樣....愁容滿臉。

「...做咩?」

我望住佢....冇講任何野。

我所做既第一個動作....

連我自己都好意外。

我攬住咗肥仔。

.....??

我相信哩刻我同肥仔一樣咁驚訝。

搞乜鬼野...到底想點?

「肥仔...」

「你做咩啊...?」

「你知唔知....」

「知唔知......」

我既視線愈黎愈模糊。

眼淚。

淚水影響咗我哩個夢境既清晰度。

我知自己點解會喊。

雖然....俾細細粒折騰咗我成大個下就。

但係我知道....

果一個軟弱既內心並沒有真真正正被修復。

依家喊緊既....就係哩一顆受傷既心。

肥仔顯然不知所措,佢縱係傷心,但係都唔會對我棄之不顧。

「你做咩呀...?」

「嗚....」

我依然係度喊。

不停喊。

將我內心既苦,內心既委屈,全部喊哂出黎。

我可以好真實地感受到肥仔個肚腩。

「有咩唔開心呀....?」

佢好生硬咁掃緊我背脊...

實在差過細細粒好多好多....

肥仔應該唔常安慰人。

或者,正正係因為佢唔識安慰人...先搞到佢個Sheshe Friend要自殺。

我唔知....夢裡頭既自已並沒有我想象之中咁冷靜。

我不斷喊、不斷喊。

肥仔只係不斷機械式咁做哩個動作...

完全冇諗過有咩其他野可以做。

不過.....

似乎........

奏效。

係自己開始冷靜落黎之後....

我同佢講咗...我係舖頭裡面既遭遇。

跟住落去...我已經再冇畫面啦,個夢....已經完咗。

到底...哩個夢代表咗啲乜野?

哩一個「我」....係咪又代表咗我自己?

代表咗....我希望得到肥仔安慰既心?
我呀琪要比細細粒屌呀
要求she she 唔要hehe
加速
慘過做每日一篇

加油啊樓主
我黑雨都要翻工啊
哩幾日,我一直都擔心....

我會變唔番男仔。

唔係話我抗拒去做一個女仔。

而係....我欠缺一個身為女性既身份。

章安琪....係唔存在架。

而且....

我亦欠缺一個屬於女仔既內心。

我驚....

我怕一直以一個男仔既內心被囚禁係哩副女性既軀殼度。

依家...我要點樣面對自己?

諗真啲....

嘿。

其實,我唔抗拒依家既外表、身體既原因...

都不過係因為我原來既軀殼....比依家擁有既更醜陋啫..........

一道白光...

我擘大眼,發覺我依然係自己張床上面。

果個夢......

我仲記得好清楚。

我望一望時間....

原來我已經訓到第二朝。

琴日全日....好似剩係食咗少少啲春藥粥水。

我好肚餓。

我落咗床,搵哂成個雪櫃,剩係發覺雪櫃得啲啤酒同埋雞脾。

「..............仆街。」

我投降,拎咗隻雞脾去叮。

望住果隻雞脾,係微波爐入面轉黎轉去....

仆街。

我竟然有少少身同感受。

我竟然有啲可憐哩隻雞脾。

仲要剩係可憐隻雞脾...唔係可憐隻雞。

我就好似哩隻雞脾咁...

係微波爐入面,兜兜轉轉...

俾人玩弄咗咁耐....

下場都係俾人食。

冇權選擇啲乜...冇能力反抗啲乜....

又有冇人諗過,你叮緊既哩一隻蜜汁雞脾...

其實佢係想去炸架呢?

我咬咗一啖雞脾,得出咗一個結論:

「.............好味。」
我睇完文,得出咗一個結論:

「.............每日一篇。」
肥仔快啲同主角表白啦
唔係訓醒變撚番男呀
拖左咁耐就係食雞脾
細細粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞