一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
Live
今晚有無文
發夢攬住肥仔喊
點知原來真係做咗出嚟

唔只喊啦 搞咗野了

文呢
番緊歸打
番緊歸打

琴晚....

肥仔講既琴晚.....

果一個夢....

係真既?

點解會咁........

我明明...控制唔到自己。

果個狀態,就好似訓著咗咁....

望住你既夢境由你預測唔到既時間推移....

「冇理由....」

「到底.....發生咩事?」

我望住自己....

唔通,真係小琪走咗出黎?

「唔可能既....」

雖然,我總係覺得.....自己哩幾日既心態變得好快咁。

自己好似變得....愈黎愈感性;愈黎愈同情女仔....

發生咗果件事之後,我愈黎愈討厭男人...

但即使係咁,冇理由我會......

完全控制唔到我自己,仲要做埋哩啲咁既野架嘛?

男人老狗搵人哭訴......點可能??

冇可能.....

一定係有啲咩事出錯架啫。

細細粒:琴日,唔好意思。

細細粒:肥仔一黎,就破壞哂...

我望住細細粒Send俾我既whatsapp,突然間覺得有感觸。

到底....細細粒面對肥仔...

會係一個咩感覺?

我唔知道。

佢對我....又係點?

我好想知道。

我諗起肥仔叫我幫佢...

幫佢求細細粒去見一見佢前度。

我唔知應唔應該咁做....

不過,如果一個人可以因為失去咗一個人既愛而要尋死....

我諗佢一定好痛苦。

我.....係咪應該幫佢?

我冇諗過,Sheshe friend會唔會因為見到細細粒而再一次傷心...

我只係....好單純咁想知到到底細細粒、肥仔...佢地之間有咩事發生咗....

我:我黎搵你好唔好?我有啲野想問你。

細細粒:嗯....上次傾計果個公園好唔好?

我:好。

肥仔,你冇同我講既說話.....

我依家就要親自問清楚佢。

我行緊去果個公園,又收到細細粒既whatsapp。

細細粒: 阿琪...你到邊呀?

我:就我到啦,你係邊?

細細粒:唔好意思呀,我可能落唔到黎住...有啲事係屋企做緊行唔開呀,你不如上黎搵我?

我:吓...?

細細粒:係隔離之嘛,我真係行唔開。

細細粒:唔係既...我地第日再見?你電話同我講?

哩啲野,我想面對面傾....

我想知道...細細粒既事。

佢同肥仔之間既事、佢同個EX之間既事、仲有...

對我.....

細細粒又係咩諗法?

唔知點解,平時...

明明冇女仔埋身、冇女仔對自己有咁大興趣...

一啲異性緣都冇既自己...

依家有啦、終於有女仔主動向你獻媚示好,你又擔心人地會玩弄自己、欺騙你感情....

冇蝕底架喎明明、女仔主動送上門....

作為男仔,哩樣當然冇得輸。

而作為女仔....人地都唔會做得出啲咩令你蝕底既事...

點解要咁執著,細細粒對自己既感情係咪認真呢?

我答唔到自己。

我問佢要咗住址。

果然....係同區。

仲要...新建商場既上蓋.........

死人有錢女。

細細粒:等你 (心) 。

我望住佢果個心形圖案....唔係好識得反應。

硬係有種送羊入虎口既感覺。

佢會唔會又強姦我....?

我一諗起佢著圍裙果時個屁股仔......

開始........有少少期待添。
樓豬仲有無寫其他故??有既話整條link黎ok??

https://www.shikoto.com/i/s5o

唔係好同風格既, 有甜
唔好上去啦
Pish
每日一篇已經完成,要等聽日了
樓豬仲有無寫其他故??有既話整條link黎ok??

https://www.shikoto.com/i/s5o

唔係好同風格既, 有甜

有排睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞