一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
咁叫唔得逞咩

比返張身份證阿琪

咁先可以同肥仔名正言順發展落去
嘔完變番做男仔
就算阿頭趕到返去,三個慾火焚身既色狼點都會上左女主先啦
追左一個post
完全吸引唔到我睇落去
棄故了
睇到好想嘔

點解只係口爆而唔係推車

三個人照計想點玩都得啦

點解只係口爆而唔係推車

三個人照計想點玩都得啦

三個人,一個口爆,一個後門,一個前門,boss趕到企埋一邊拍片加打飛機
得口爆真心失望

點解只係口爆而唔係推車

三個人照計想點玩都得啦

三個人,一個口爆,一個後門,一個前門,boss趕到企埋一邊拍片加打飛機

唔怪得主角都係睇到兩三分鐘就睇唔落去,原來咁激
或者真係行錯路
之前啲故好多都係推女主去死

發覺依家打落去好似好沉重咁,冇得再同肥仔嘻鬧
或者真係行錯路
之前啲故好多都係推女主去死

發覺依家打落去好似好沉重咁,冇得再同肥仔嘻鬧

係主角性格變哂

寧願你話主角係細細粒同肥仔之間,慢慢傾斜去肥仔度好過,例如今次係肥仔救左主角,肥仔一直監察住但又唔講唔俾主角知,重要關頭救左主角又因為之前既事,而好唔開心咁當救主角只係還人情,慢慢喚起主角既可憐內疚感

依家咁做其實我都唔知主角為緊乜
唔緊要啦,樓主加油
Push
一個男變女比人口爆
真心想知個主角會有咩感受
真係比人口爆左?我唔制呀
極不安 點解啲男人自己唔想俾人口爆但要口爆啲女
極不安 點解啲男人自己唔想俾人口爆但要口爆啲女

你比過人口爆?
成件事好gay😂😂
樓主每日一篇
樓主加油
肥仔如果屌主角 成件事好gay

但係我想睇喎,happy ending就very gd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞