一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
每日一篇,快點
快d啦屌你
細細粒
Live左
救命
又要等到今晚
唔破處都起碼玩到噴水先啦
唔好破處
希望最後主角屌到細細粒變番heshe
屌點解我會睇到眼濕濕
好想斬撚死細細粒
佢究竟有冇俾人姦過呀屌你
做女仔都幾好吖
文呀
有文未啊
冇諗到今日每日一篇會FAIL

番工會射波, 番學都會唔交功課, 比樓主抖番日啦

番工會射波, 番學都會唔交功課, 比樓主抖番日啦

大家端午節快樂
有文
我望住細細粒,完全俾唔到反應。

變番男仔.....?

你.....講咩話?

「呀...等等我...」

細細粒將我果個口塞除咗落黎。

「咳咳...你...你講緊咩?」

我冇辦法相信自己既耳朵。

點解...細細粒會講啲咁既野?

「我問,你想唔想做番男仔?」

「你講咩呀你....?」

我個樣...一定成塊臉都青哂。

細細粒嘆咗口氣:「你想唔想做番張康麒呀?」

點解....細細粒會知?

冇可能架....

我以前...明明唔識佢。

「你講緊...乜野?」

細細粒搖搖頭:「唔使扮啦。」

冇理由架....就算係TT.....

都唔知道我就係阿麒....

冇理由架!

「你....唔記得哂果晚M記發生過咩事?」

「....果晚M記?」

黎M遞綿條果晚....?

咪住........

果間M記....

點解我會食果三盒麥樂雞?

「應該,冇咁容易完全唔記得哂架...」

細細粒走咗入房,拎咗一個口罩:「咁樣...會唔會有啲印象?」

我望住戴咗黑色口罩既細細粒....

有種好微妙既感覺。

然後,佢戴咗一頂cap帽。

「咁樣?」

佢同我對望咗十幾秒,見我依然處於一個好呆滯既狀態,就拎起一副眼鏡。

「咁樣...應該記得啦掛?」

望到細細粒哩個樣,我個腦就好似有種記憶被解鎖既感覺.....

口罩...妹?

食麥樂雞果晚,到底發生咗啲咩事....?
麥樂雞....試新醬。

我一個人買咗一盒十八件麥樂雞,諗住試下佢果四款醬到底有幾伏。

其實一早已經覺得麥樂雞係最原始果隻甜酸醬係最好食,

但遍偶每次老麥又拎點JACK出黎賣廣告,你每次都會心郁郁想試下點咗果啲醬同你平時食麥樂雞有咩分別...

我逐盒逐盒醬撕開,四隻唔同顏色既醬就擺咗係我面前。

我拎起一舊麥樂雞,望住果四盒醬料...

就好似皇帝翻牌子咁,深思熟慮我今日要臨幸既妃子......

忽然,一陣喊聲打擾咗朕既清興。

我循住喊聲望去,發覺喊既係一個戴住黑色口罩既女仔。

佢坐正係我前面張枱,一個人,孤伶伶。

如果唔係聽到佢既喊聲,我完全唔會知道佢係度喊緊。

因為,佢啲打扮實在太隱秘。

一頂Cap帽、一個口罩、一副眼鏡;我只係可以從聲音,同埋佢果隻發紅既眼睛判斷佢係咪一個人垂淚....

佢個樣,好痛苦........

關我鬼事咩?

「檸檬香草....」

我拎起舊麥樂雞,點咗好多好多,望住哩件沾滿啲新口味醬汁既麥樂雞,

我多數都會勸戒自己....

千忻唔好嘔。

我放入口.....仆街。

「屌你真係咩狗屎垃圾味都可以跟雞食....」

講完哩句說話之後,我見到啱先喊果個女仔。

佢企咗係我前面。

佢好似望住我,但粒聲都唔出。

做乜鬼野...?

我拎起咗舊麥樂雞,諗住繼續食落去。

點知,佢竟然坐咗落黎我個位度。

「小姐...?」

佢一手搶咗我揸緊果舊麥樂雞,點咗落去果個檸檬香草醬度....

一啖放入口。

「小姐???」

我完全唔知道佢係度做緊乜野。

我剩係見佢吞果舊麥樂雞既表情....十分之痛苦。

做乜鬼野...?

我到底問到第幾次?

「佢.....」

我見哩條口罩妹喊哂口咁,一邊喊、一邊咀嚼哩件點咗檸檬香草醬既麥樂雞。

「.....好難食呀。」

係囉?

頂你難食你又走去點??

口罩妹食完哩舊雞、終於忍唔住大聲喊出黎。

「佢最鍾意,就係哩隻味.......」

........?

小姐你失戀呀?

我真係冇留意佢既外表。

但係,我見佢果種神情....

真係好慘、好可憐。

「....唔好唔開心啦。」

哩一句,已經係我威力最強既安慰說話。

同飲多啲熱水一樣原理,我根本....唔知點樣可以安慰到佢。

我見佢...又拎咗舊麥樂雞,點滿果隻好難食既檸檬香草醬,慢慢放落口。

「..........佢正一衰人黎架。」

我冇介意佢不斷拎我啲麥樂雞食。

佢一路喊,一路點果隻醬放落口。

我甚至唔明白,哩一種係咪一種懲罰自己既方式。

強逼面對一樣自己十分討厭、而別人卻好喜歡既野....係咪一種折磨?

點解,你明明為咗佢而流淚,你仲要不斷嘗試佢喜歡既野?

點解小姐你失戀,但係啲行為仲蠢過拍拖果陣...?

佢食到第四、五舊既時候,佢停咗手。

我留意到...果一隻醬已經俾佢點哂。

佢喊,佢冇再繼續食落去。

我冇問佢到底點解要坐係我面前、到底點解要係我面前喊。

我冇咁多幻想,會FF佢會唔會突然鍾意我。

我只係擔心,自己點解會連一個三品識七既女仔都會拎黎當水泡....

我會唔會成世都溝唔到女?

我雖然咁諗....但務實既我,身體已經驅使自己變成一隻兵,去做佢哩一刻希望我去做既事。

我放低咗兩盒檸檬香草醬係佢面前。

佢索一索鼻,手指抹一抹眼液....

打開檸檬香草醬,繼續點我啲麥樂雞。

「食哂你地,我就忘記佢....」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞