一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
肥仔唔鍾意女又姦主角?
咪住先,肥仔唔係唔知道阿琪比人姦左嘅咩😨
肥仔好可疑

重新睇過啦
今日出左每日一篇未

日常任務:每日一篇( 0 / 1 )

陰公,樓豬應該係重病
今日有啲事要忙,依家補
............

「你驚呀?...驚你又夠膽咁做?」

「我講過....只要佢仲係處、你就唔會有事。」

矇矓間....我聽到細細粒係度講電話。

「唉,一啲出息都冇。」

「不過你都幾冇用...肥仔咁多年冇見過你,都一眼認得出係你。」

「嘿....姐係你唔夠成熟囉。」

佢到底同緊邊個講電話?

肥仔認得出邊個.....?

發生緊啲....咩事?

頭先......

點解....我冇印像我做過啲咩既?

???

郁唔到既??

我擘大眼,望一望自己....

我仆你個街....做乜野???

我俾細細粒用繩綁到好似綑綁系列咁,綁咗我係張櫈上面!

仆街!!!

衫褲都除埋我...係咪玩啲咁既野呀細細粒??

唔唔唔!!!

「咳....」

仆街,佢哩啲乜尻野塞住我個口?

我但覺有條皮帶綁住咗自己個口,口入面俾粒好似膠波咁既野卡住....

仆街!!!

唔係玩SM呀嘛??

「啊...醒啦?」

細細粒放低手機,慢慢行近我。

「唔????唔!!!」

快啲放開我呀、賤婦!!

細細粒笑一笑:「哎呀,綁住你都仲係咁唔安份...」

點解我會俾細細粒綁住??

啱先我唔係.....?

咪住先......

我唔係上黎問佢同肥仔啲野架咩?

點解....點解會俾佢迷撚咗?

我望住自己全身既綑繩....我答唔到到底暈咗幾耐。

細細粒係我面前搖一搖我部手機,手機上面顯示咗肥仔打咗幾多次電話黎...

「睇黎...肥仔都幾緊張你喎,琪。」

我係細細粒眼中,似乎....望到一絲不悅。

我醒起啦!!

肥仔頭先打黎,同我講.....

強姦我既人....

有一個係細細粒既Ex?

「仲有好多Whatsapp添...」

「要你唔好接近我?唉呀....好人當賊扮。」

細細粒「嘿」一聲笑出黎:「我又唔明,肥仔到底擔心啲乜野......」

我用一個極疑惑既樣望住細細粒,到底佢城府可以深成點??

「肥仔實好擔心,覺得我有份

「只不過...係佢拒絕我之後,拍過一陣拖啫、嘴都未錫過....」

「不如你話俾我知....點解肥仔會當TT係我前度呀?」

TT....?

TT係細細粒前度??

「做咩呀?好驚訝咩?」

佢好唔在乎咁笑一笑:「佢以前打波好叻架....可惜呀、唔讀書。」

「唔!!!!」

仆街啦八婆!俾我講野我屌死你呀!

細細粒搖頭冷笑:「啲心思唔好用哂黎追女仔咪好囉。」

TT係.....細細粒講緊中學果個追佢既男仔?

細細粒拎住我部電話做緊乜.....?

做乜佢開到我部手機架???

我諗一諗我手機密碼....

仆街喇....。

「我係你呢,就應該更加保護自己既私隱....」

「嗚!唔唔!!!!」

我不斷掙扎、細細粒都不為所動。

「唔係個個好似我咁...會錫住你架。」

八婆!!!!

死八婆!!!!!!

「咦...?」

我望住佢好細心咁注視我部電話。

「哩條片......你唔應該留低。」

你講乜撚野?

細細粒將部手機屏幕面向我,果條片....

唔好!!!

唔好!!!!!

我千辛萬苦,冒險換番黎既對付TT既片....

唔好呀!!!!

俾佢刪除咗。

條片...對邊個都冇好處。

.............點解呀?

點解呀....?

點解要刪咗佢......?

屌你老母.....

冇喇............

乜野都....白費哂....
臭閪
細細粒伸手想幫我抹走眼淚、俾我一頭撞開咗:

「唔好咁激動啦,條片冇用架喇。」

佢既笑容令我心寒。

「最多...我應承你,TT唔會再就你既事去報警。」

我既事??

我既咩事??

TT話俾佢聽既...?

細細粒知道咗我同阿麒既關係...?

佢信TT講,係我殺咗自已??

「唔信我?」

細細粒笑咗笑:「TT份人.....好容易控制啫。」

仲要我信你....?

我望住細細粒,完全唔知有咩可以再交流落去既地方。

唔怪之得,佢果日一開門就攬住我...好似想安慰我咁樣....

原來,佢一早就知哩件事。

唔緊要,條片...有方法修復架....

我....可以再問阿頭攞過。

應該可以架....

唔好激動,阿麒........

哩一刻,你要過咗眼前哩個難關先...

今次唔再係佢想強姦你咁簡單....

細細粒佢.....想其他人都黎強姦你。

「唔唔!!!」

救命...

細細粒望住我笑咗笑,佢好似好享受我被五花大綁既哩一刻。

眼前既細細粒....我唔識得佢。

原來我一直都唔認識哩個女人。

依家眼前既細細粒....

陌生得令人可怕。

「唔使驚喎,傻豬...」

佢摸一摸我塊臉....

再用條脷係我塊臉度奶咗一下....

「我唔會俾哩個遊戲出意外.....」

遊戲???

「唔!!!!!!」

我要解釋呀!!

我要解釋呀!八婆!!

我個身不斷搖晃,嘗試將自己同張櫈撞向細細粒。

總之,唔可以俾佢就咁算...

「唔好亂郁啦,琪...」

「哎呀...真係麻煩、好硬頸既真係....仲點留多你一日呀...」

一日??

仲要扣住我係度一日咁多??

你痴撚線啊八婆!!?

細細粒嘆一嘆氣:「本來....我都唔想咁做架。」

佢講完之後行番入房,拎咗好多性玩具出黎....

佢拎住碌超長,雙頭龍既假鳩同我講:

「本來我仲準備咗....大大雯黎同你玩埋剩低果啲日子佢。」

又拎起一串震蛋話:「仲有佢地...」

我仲以為果串震蛋都有名....但細細粒拎完好快就放番低。

姐係頭先罐野飲一早就有問題...?

佢存心迷暈我既?

「可惜呀、肥仔咁快起疑心....」

「驚動到其他人,成件事就會變得......好麻煩。」

「雖然我可以繼續扮傻,慢慢等埋哩幾日過去......」

「但我覺得,咁樣發展落去.....」

「應該會唔錯。」

講完之後,細細粒又自顧係度傻笑。

或者,我由一開始就係想咁樣。

你到底係度講緊乜野???

我完全唔知細細粒個腦裝咗乜、諗緊乜...

我剩係知道,再俾個癲婆癲落去...會好危險。

唔!!!!嗯!!!

「殊~~!」

細細粒做咗個安靜既手勢:

「阿琪,我問你呀....」

「你...........」

想唔想變番做男仔?
要破處先變返做男仔
細細粒原來係boss
劇情超展開
個故個氣氛完全唔同哂

本身嘻嘻哈哈咪幾好
任務達成(1/1)
咁細細粒一開波做咩要接近阿琪?純粹為左磨豆腐?
咁細細粒一開波做咩要接近阿琪?純粹為左磨豆腐?

睇黎係細細粒係d 麥樂雞到加料
都話比肥仔㗎啦

個個都鍾意細細粒

肥仔上啊
點都好 唔好爛尾
加速啦屌
可唔可以sm左呀琪先再英雄救美
都話比肥仔㗎啦

個個都鍾意細細粒

肥仔上啊

咪係

一定係肥仔
快啲唔小心變番做男然後屌鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞