一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
細細粒幾時死
我要屌死呢個八婆
劇情好緊張呀

嚇得我一口氣吞了三盒18件麥樂雞定驚先

文呢!!
成個故就係黑人??????????
究竟我睇緊d乜撚嘢
可唔可以屌到細細粒叫救命?

可唔可以比細細粒屌到叫救命?
冇野會痛苦得過....明明愛一個人,但係要忍痛離開對方。

可唔可以比細細粒屌到叫救命?

兩樣都好正
今日出左每日一篇未
屌 我唔想推到1001 快d出文啦好嘛
「.........嘶!」

肥仔按住自己後腦,係床上面轉醒。

已經唔知道昏迷咗幾耐,肥仔只係依稀記得自己明明同細細粒講緊野....

明明,成件事應該朝住佢希望既方向走....

肥仔唔明白,點解會突然間會俾人從後打暈。

佢發覺自己身上面既野都俾人攞走哂,電話、銀包...一件不漏。

佢略略望一望周圍,推斷自己應該仲身處係細細粒既屋企。

「嗯.......」

肥仔聽到一把呻吟聲,佢望一望床邊,發覺有個女仔訓咗係床腳。

「阿....麒?」

阿麒八字分腿咁訓咗係床尾,聽到肥仔叫自己....先施施然咁向後望:

「肥.....肥仔....?你終於醒啦.....」

肥仔望清楚阿麒,發現佢依家塊紅勁紅,頭髮濕哂,全身都出哂汗,汗水令佢件白色窄Tee變得半透,佢甚至連褲都除埋....

「你....你點呀你?」

「做乜...野?」

肥仔見到阿麒佢拎住一舊粉紅色既野,放咗佢下半身度....

不斷震,不斷震.....

「麒你做乜野......?」

阿麒佢印一印自己額角既汗,慢慢吐息:

「我....」

「我唔知呀........」

「一起身....就係咁......好熱.....」

肥仔向後縮咗一縮,佢開始知道咩事。

點解....佢要咁做?

「點算呀?我好熱呀........」

阿麒慢慢坐咗起身,佢望住肥仔....

以一個好奇怪既目光。

「肥仔.....肥仔....」

你....可唔可以幫我?

肥仔有小小唔識應對:「你...幫乜野...」

阿麒一步一步行埋黎,一邊細語:「我唔知呀....你應該可以幫到我......」

「你停、咪....喂!」

肥仔扯起啲被拋向阿麒、阿麒硬生生俾啲棉被飛中,呆咗係度....

「你果晚,明明想強姦我架.......」

佢既語調好奇怪,講野講得好慢好慢:「點解....依家會咁樣既?」

「你唔係....想要我架咩?」

佢個頭側一側:「依家,我俾你囉....我自願。」

的確,如果係當時既肥仔.....

佢應該唔會抗拒一個發情既女仔投懷送抱.....

但係,依家情況唔同咗。

佢唔止肯定咗眼前哩個女仔就係自己既好朋友,佢仲肯定咗自己既心意。

佢仲鍾意細細粒,仲鍾意果個善良既花雯....

肥仔唔能夠容許自己背叛佢。

「唔得呀,你自己玩震蛋啦!」

阿麒震咗一震:「唔.....冇用呀。」

「都唔知係咪特登既....好似唔夠電咁囉.....」

肥仔皺一皺眉頭,決定撇開阿麒,搵方法離開哩度。

佢推開阿麒,走向門口,用力推門,發覺道門唔似得一般住宅咁樣,竟然係由外面反鎖住房裡面既人。

「點解會咁架....」

佢見到道門咁既設計,都不禁有小小心寒。

即使細細粒係人格分裂,但都不至於要做埋哩啲咁既野掛?

「喂!阿麒!」

阿麒從後攬住肥仔,肥仔即刻拉開佢。

「肥仔呀.....」

被拉開既阿麒並唔心息,佢慢慢除埋自己濕透既T-shirt,再解開埋佢既胸圍,係肥仔面前坦露無遺...

佢摸一摸自己乳房,問肥仔:「乜....你唔心動咩?」

肥仔好大聲咁喝罵佢:

「阿麒你冷靜小小得唔得呀?依家唔係做哩啲野既時候呀!」

阿麒擦一擦自己身上面既水分,仍然意猶未盡咁問:「但係我....」

「依家既你根本就唔係阿麒!你唔使呃我啦...你根本都唔似佢...」

「我.....」

阿麒呆咗呆,支吾其辭:「我....可能....俾哩個身體影響咗我既內心....」

你根本就唔係我認識既阿麒!

肥仔咁樣一喝,將阿麒成個人嚇咗一嚇。

「阿麒點會想俾我....點會想俾人屌呀?」

肥仔不住搖頭、果一晚由阿麒敲佢房門既時候....佢已經有所懷疑。

果個軟弱、感性既阿麒,一定冇可能係佢所認識既阿麒。

只係短短幾日,佢認識既阿麒、佢既好朋友....絕對唔會突然變成咁!

「你只不過,你只不過係......」

「係一個普通女仔.....絕對唔係阿麒....」

「依家既你,最多只係阿麒變出黎既女仔....」

「個女仔,原本應該擁有既一個人格....」

肥仔講完哩一句說話後,忽然之間.....

佢好似諗通咗啲咩咁。

阿麒低頭,好用力咁握實拳頭。

「如果我話....」

咁樣做.....你就可以將我變番做男仔呢?
真係每日一篇?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞