一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
起身出文啦

戲肉開始啦
起身出文啦
搖滾準備
禁緊慾,唔好咁甜唔該
禁緊慾,唔好咁甜唔該

去搵鬼故睇啦,唔好入黎住
起身出文啦

出完再出啦
仲未有文
禁緊慾,唔好咁甜唔該

唔係要成村人就你一個呀
頂唔住就搵啲戒慾文嚟睇,成人台大把
禁緊慾,唔好咁甜唔該

去搵鬼故睇啦,唔好入黎住
Live左

出文未呀
仆野仆左三日
文文文文文呀
Push
每日一篇
肥仔快d救阿琪啊
肥仔,我既救星.......

救我........

我見到肥仔個樣,神情好怪。

佢似係驚訝、又似係難過。

我見細細粒冇再將碌無鳩隊入黎既意思,個心定一定。

我發覺咗一個好嚴重既問題......

嗯...

點解......

點解肥仔可以咁樣目不轉睛地望住我地兩個裸女既呢?

「你個卑鄙無恥既狗賊....!」

完全冇人理我。

包括細細粒。

佢係我覺得係我地三個人入面最奇怪既一個。

點解你依家冇著衫褲俾肥仔望到實一實你都唔識得怕羞架呢?

細細粒見到肥仔,佢個反應都真係好奇怪。

「你好嗎?肥仔。」

佢哩個狀態仲可以好友善咁同肥仔打招呼!!

WTF?

「......花雯。」

花紋?

咩花紋??

「你係度....做緊啲乜。」

細細粒望住肥仔....

一個下半身濕哂既裸女望住哩個肥斯大隻既肥仔足足成分鐘....都冇講過任何野。

我諗緊到底細細粒係咪其實個腦有問題,久唔久就會短暫當機。

哩個氣氛,實在太尷尬....我選擇慢慢離開佢碌假鳩既震動範圍...

「啊...!」

............................仆街妹。

細細粒視若無睹:「你見唔到咩?」

「.........見到。」

見到你仲唔合番埋隻眼關門出番去!!!!!

「哎、收番你碌野先唔該...」

仲係冇人理我!

我兩隻手捉住佢支假鳩,震到我個人都開始郁埋...

但都係推唔開佢隻手。

「咁你仲企係度做咩?」

肥仔耷低頭,用一個好沉重既語氣咁講:

「阿詩佢入咗醫院。」

又邊個阿詩???

細細粒個身震咗一震,然後慢慢咁「喔」一聲,似

乎好奇、又似乎唔在乎:

「佢...咩事?」

「割腕。」

佢個身又震咗一震。

求下你唔好再揸住碌假鳩打冷震啦,隊到我……

「嘿...」

細細粒笑咗一聲,問肥仔:

「唔...關唔關我事架?請問?」

肥仔個樣好意外:「你…你覺得呢?」

細細粒終於放低咗佢支假鳩,熄埋個震動開關。

呼……

佢執番起件大圍裙著番住佢,同肥仔講:

「佢自己為情所困...應該唔關我事架?」

咦...?為情所困??

我發覺有啲唔妥。

肥仔話佢同朋友過澳門,依家佢先啱啱番黎....

姐係佢係同哩個叫阿詩既女仔去咗澳門?

仆街肥仔收埋咁多女仔Friend既.....?

而佢係過程既途中發現個女既想自殺...

為情所困......?

咪住!!!

個叫阿詩既女仔係肥仔個Sheshe Friend?

咁細細粒咪.....

咪個Sheshe Friend既女友??

仆街啦…

咁碌假鳩算係咩?訂情信物呀?

「佢為咗你自殺;但你依家搞第二條女...會唔會好過份?」

細細粒冷笑咗一聲:

「情到濃時好難避免架,何況我又點知個傻妹會咁睇唔開呢?」

喂咪住.....好似你落我藥先會咁架喎..............

「..............花雯,你唔好咁啦。」

細細粒又笑咗笑,突然望住我。

終於,終於都有人發覺到我係仲存在緊既....

佢低頭,又錫咗我一啖。

我唔反感,但係好討厭....

依家既我就好似一件道具咁。

「我鍾意佢,好似唔關你事。」

肥仔望一望我,嘆咗口氣:

「阿詩佢仲好愛你。」

講完之後,肥仔就番咗房。

....................??

你走咗,咁我點算?

我望咗細細粒....

佢果個又白又嫩既屁股仔就係我面前....

我忍唔住想去搣一搣佢。

佢另轉身望住我.....

我發覺佢塊臉仲係好紅、好紅好紅......

我諗係啲藥效仲未散既關係。

只不過,佢眼神之中,似乎已經唔再係純粹既色慾。

我估唔到……

佢係哩一個時候,哩一個狀態,第一句竟然係問我哩樣野:

「你仲....想唔想繼續?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞