一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
俾人告白嗰個應該喺肥仔個sheshe friend
搵到套男變女既小型劇,太子妃升職記,都幾撚正,愈睇愈好睇,當膠劇睇都ok

太子妃第三個結局係happy end

依家睇左十三集,開始覺得女主角幾撚索

睇完第一集已經迷上左佢 仲有男主角

男主角冇乜感覺,但套劇起係起得幾低,但依家個發展又好似幾緊張,女主角又由最初冇波咁依家谷下谷下又有啲野睇下
留名...
等左成日得咁少文

係咪俾tt捉住個頭口爆緊

對住tt唱歌
I like TT,
Just like TT
對住tt唱歌
I like TT,

屌你
對住tt唱歌
I like TT,

出文啦,加速啦樓主
起身呀!!!出文呀!!!!
一日出唔夠三篇,樓豬依世都要屌欣怡type既女,一係正版欣宜一係洪水橋欣怡,每日愈出得多樓豬將來既女愈高汁
搵到套男變女既小型劇,太子妃升職記,都幾撚正,愈睇愈好睇,當膠劇睇都ok

男主角冇乜感覺,但套劇起係起得幾低,但依家個發展又好似幾緊張,女主角又由最初冇波咁依家谷下谷下又有啲野睇下

因為愈後啲衫就愈露
快啲出文

因為愈後啲衫就愈露

真架

我睇到13啦
個青梅竹馬唔通係細細粒
十二點都未醒
等咗咁耐得咁少
啱啱先醒
啱啱先醒

咁你快啲出啦
「....你都痴Q線!」

如果我唔係咁嬲我肯定會笑出黎。

係咪警匪片睇得太多?

係咪柯南睇到上腦??

哩啲咁弱智既橋段都可以FF出黎既???

我殺咗人仲會唔會同你番工....

哎呀TT.......高估你智力呀...........

「係唔係痴Q線....報警咪知道囉。」

我望住佢.....以哩一個距離望住佢.....

老實講,好難頂下。

AV睇上腦對一個男人黎講的確係件好恐怖既事。

企係人地耳仔邊做痴漢要脅人果種壓逼感真係會搞到人作嘔....

「你...想我點?」

「我唔想你辭職。」

乜撚野唔想我辭職....?肯定唔係因為舖裡面既人手問題啦!

「然後?」

佢笑一笑:

「冇然後。」

我嘗試冷靜自己。

成件事個走向,同一套有劇情既AV頭果二十分鐘時間係一模一樣。

最多....咪又係咁?

可以對我點??

要玩,我同你玩。

除咗拍AV...

「我想問你一個問題....」

「果陣,小師妹辭職......係咪都係因為你玩埋哩啲野?」

TT個樣,忽然間好驚訝:「你點知邊個小師妹....?」

哩一次,輪到我笑。

你估下?

我諗起果一日小師妹對我既哭訴.....

以家睇黎,佢所指既野.....係冇錯既。

我唔想自己變成另一個小師妹。

TT,無論你報唔報警都好....

我受夠再屈膝係你地之下既日子....

我唔會俾你好過。

收咗工之後,我過咗隔離街間7仔。

我唔能夠再咁唔小心架啦....

由依家開始,TT處處都係度算計緊自己...

阿麒,你要醒呀!

你冇殺到自己,點樣都好.....

唔會真係出咩事....

但係佢條仆街咁對你,你一定要拖垮佢,千祈唔好再俾其他女仔受害....

唔好再製造多一個小師妹出黎....

回想起,哩件大約係一年前既事....

我已經入咗行年幾。

適逢旺季,公司請咗個女仔Partime番黎,負責企門口,派下傳單咁。

哩個女仔pt,我地個個都叫佢做小師妹。

小師妹佢啱啱讀完書、咩都唔識,天真爛漫咁...

係舖頭入面既開心果黎,好得我地鍾意。

好自然,一個女人仔身處係一班麻甩之中,難免會有多少感情瓜葛。

果陣,阿莊有女朋友,細輝性格孤僻,小師妹能夠無所忌諱傾訴既對像,就得番我同TT。

可惜,事與願違;能夠得到小師妹芳心既,唔係我哩個小林子....

而係TT哩個門派大師兄。

果陣已經成日覺得TT有意無意單獨搵小師妹落場幫佢做野。

以權謀私.....我地大家都知。

雖然,佢地都矢口否認,但我、阿莊、細輝.....甚至係阿頭都覺得佢地有啲野。

但始終係佢地兩個身上,又搵唔到任何情侶應有既特質,所以大家都冇正視過哩個問題。

但係,有一日....

小師妹突然喊住係後台跑咗出去....TT係後面追出黎。

然後就再冇番過黎公司。

我其實不住有Whatsapp佢,但佢都好似冇理過我咁。

直至係幾個月之後,小師妹既心情好似平復番,佢先同我講...

「番工既時候,TT不斷逼我做啲我唔想做既野。」

我開頭都唔係咁明白佢到底被逼做啲咩事。

依家,我經已可以感覺得到。

想控制我,唔會咁簡單既....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞