一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
樓豬

係咪寫完文j左幾次,之後攰得滯訓著左

定係

你就係TT,依家俾差佬拉鳩左
live左呀屌
鳩估 阿麒係咪籃球隊長
有預感會爛尾
食雞變雞?
仲未有文
文呢屌
speed唔好比人屌我呀

代入左

打錯字呀屌

真定假呀

自膠左啦放過我

又落左閘又熄左cam,你仲走得甩?

hi TT
「.......................................」

手機上面,播放著一條影片。

畫質唔太清晰,但大致上可以確認人物既身份。

三個男人,將一個女人逼埋牆角....

佢地扯住女人既頭髮,擘大咗女仔個口。

三個人都除咗褲。

片長大約十分鐘。

望住鏡頭裡面,果一個手無寸鐵、驚惶失措、完全係一個無辜受害者既自己...

我知道自己成功咗。

我睇到頭兩、三分鐘....已經唔想再睇落去。

喉嚨入面既果種噁心感,不斷反覆翻騰。

以身犯險....終於得到自己最想要既野。

我甚至唔敢咁快通知阿頭,一直等.....一直等.....

一早知道阿莊唔會咁輕易變節,但我冇辦法,如果唔俾佢地認為我係一個隨便既女人.....

成件事唔會升溫得咁快。

我一定要出賣自己俾阿莊。

我將哩條片,分別Send咗俾TT、阿莊同細輝...

我同阿莊、細輝表明...會唔會報警,全部由TT既行動去判斷。

如果TT要報警爆大獲、我就會將哩條片上交埋俾警方。

片入面,佢地既行為...已經足夠起訴佢地。

一心針對我既只有TT,我相信其他兩個人會成為制止TT既阻力。

我唔需要啲咩冰清玉潔...唔介意將哩啲影片公諸於世。

我只係唔想因為我自己身體上既變化,影響到屋企人。

我唔想屋企人接受唔到我由男變女既事實....選擇相信我失咗蹤而傷心。

家人哩個關口.....我終需要面對。

但...我仲未有哩個勇氣。

依家,所有事都如我所預料咁發展....

但我個心....一直平伏唔到落黎。

阿頭:妹、你要條片黎...做乜野?

我:保障我自己。你放心....我暫時都唔會報警。

我:啲錢我會過俾你。

阿頭本來唔太願意將影片檔交俾我...

佢驚我會拎去做證據,拎去報警....會連累到舖頭同事,影響生意。

雖然佢趕到過黎救我...但佢始終緊張舖頭生意多啲。

所有問題...都係一個錢字。

我用戶口上面,肥仔過俾我既錢.....去買佢哩條片。

肥仔佢個傻仔....真係過咗錢俾我。

阿頭:點解你會知道咁多野...?

阿頭:展示櫃櫃頂支Cam,係阿麒同你講既?

櫃上面果支細Cam,冇接到舖頭server,係阿頭一年之前,同我一齊裝上去。

得我同阿頭知道。

細輝熄Cam既時候...唔知哩一支Cam既存在。

果陣,我將小師妹既Whatsapp紀錄俾咗佢睇....

冇幾耐佢就要我同佢裝哩支cam。

我唔知佢相唔相信TT真係對小師妹做過啲乜野...

定還是...佢已經察覺得TT既為人,要預留一手防止佢變天...

阿頭救咗我。

阿頭:TT同我講,話你唔係阿麒女友,話你害咗阿麒.....

我:我係佢女友,係一個佢願意分享秘密既女友。

我:TT哩個人,你遲早要換...佢係成件事既主謀。

我:如果你唔想...再發生哩啲慘劇既話。

阿頭:阿妹,好抱歉。

我坐咗係床上面。

想要擺脫琴日既陰影。

如果琴日,阿頭趕唔切番黎、或者冇黎到....

「..............!」

我忍唔住嘔咗落啲被度。

喉嚨...好辛苦。
三個人加埋十分鐘

仲要一隻字都冇

代入左

打錯字呀屌

真定假呀

自膠左啦放過我

hi TT

hi阿琪
口爆左呀頭先返黎?
樓主係咪好想俾人口爆我諗你寫嗰陣一定扯哂旗
gayyyyyy
樓主係咪好想俾人口爆我諗你寫嗰陣一定扯哂旗
gayyyyyy

點解可以諗成咁
肯定有性病
每日一篇
竟然咁簡單帶過
等我仲除埋褲
竟然咁簡單帶過
等我仲除埋褲

等肥仔
竟然咁簡單帶過
等我仲除埋褲

等肥仔

屈鳩肥仔埋單,屌

代入左

打錯字呀屌

真定假呀

自膠左啦放過我

hi TT

hi阿琪

癡線

打錯字呀屌

真定假呀

自膠左啦放過我

hi TT

hi阿琪

癡線

等左咁耐得一篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞