一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
樓主你繼續出文啦
仲可以扑多一日
仲可以扑多一日

唔玩哩啲住
喂又冇啦

大家一齊拎碌假鳩插樓主

快啦好嘛
唔好阿 個處冇咗就冇㗎啦
文呢
文呢
樓豬又善良又可愛
可唔可以做我女朋友
咩話故事做咩崩壞左
屌! 手機鋪個段我當無睇過
live左
其實樓豬作得好好
變成女人係美麗既幻想
但世界並唔美麗
睇手機鋪會眼火爆係因為我腦補左阿琪係善良既女仔
但佢仲有一半係入世未深行事唔周全既毒男,
而佢係一個充滿邪惡既社會。
出發點係正義,阿琪同阿麒既本質係無變
但無左平日毒男既保護色,換成好多人都想得到既女神
用上一樣既行事方式就變成悲劇

眼火爆既第兩個原因係男主角無能力反抗
但以阿麒本人本來唔可能睇到真相
而面對三個人阿麒同阿琪亦無能力反抗
只係唔同既悲劇

樓豬既故事好好,
再夢幻既事發生左,樓豬變左女神,
但身處既依然係現實,唔係童話
唔可能一切都係美麗
追逐幻想過後,可能最美好既仲係你身邊,等你夢醒。

好有意思
快d加甜繼續黎好正

live左
其實樓豬作得好好
變成女人係美麗既幻想
但世界並唔美麗

只係唔同既悲劇

樓豬既故事好好,
唔可能一切都係美麗

好有意思

打咁多字感想……

可能難啲接受on9故有哩啲橋段
我覺得女仔總會遇到哩啲問題,未必去到咁嚴重但總會被人輕薄…
文呢
文呢
live左
其實樓豬作得好好
變成女人係美麗既幻想
但世界並唔美麗

只係唔同既悲劇

樓豬既故事好好,
唔可能一切都係美麗

好有意思

反而想睇毒男變咗性之後變成肥婆醜女
live左
其實樓豬作得好好
變成女人係美麗既幻想
但世界並唔美麗

只係唔同既悲劇

樓豬既故事好好,
唔可能一切都係美麗

好有意思

打咁多字感想……

可能難啲接受on9故有哩啲橋段
我覺得女仔總會遇到哩啲問題,未必去到咁嚴重但總會被人輕薄…

「吓?我...唔....唔好啦...」

「嘿,都係既....破壞哂個氣氛。」

「阿雯,你.....係肥仔既朋友?」

佢呆咗呆,語重深長咁答我:「我係佢朋友既Ex。」

終於親口承認咗....你鍾意女仔既....

咁我呢?

我算男定算女??

細細粒...依家咁做又算唔算鍾意我?

但其實佢不過係好浪漫咁迷姦緊我...?

「只係咁簡單?」

佢用一個好誠懇既眼神同我講:「只係咁簡單。」

.............堅定流呀。

細細粒對住我笑一笑,佢摸一摸我塊臉:「但咁樣唔影響我點對你...」

「你係一個好得意既女仔。」

「係M記果陣見到你既時候...我已經咁樣覺得。」

「我承認我係有少少急進...」

佢捉住我隻手:

「但,女人擁有時光應該花係對既人身上,一分一秒....都唔應該浪費。」

佢愈講,個頭就愈靠埋黎我度....

我明白佢既意圖。

合上眼睛,感受細細粒既一片丹唇。

深吻。

唔再係攻城錘....

一個好有感情,好浪漫既濕吻。

我既初吻其實都係啱啱俾佢餵粥果陣奪去咗。

其實嚴格上黎講,我分唔出咩係浪漫、咩係唔浪漫。

只不過....哩一個吻,舌頭再冇抗拒過細細粒。

好主動地、去迎合細細粒既舌頭。

舌頭、口水...互相交纏係一齊.....

人地話,愛同慾念...先會由舌尖作出交流...

哩刻,我覺得我將一切交哂俾細細粒。

哩個,或者先係一對情侶之間既吻。

我可以感受得到...我地之間果一份強烈既情感。

我依家既心情.....

好矛盾。

到底.....

我係以阿麒既身份....

定係以阿琪既身份去接受哩個吻?

依家既我,係哩一吻入面,停頓咗時間。

我,到底係張康麒...定係章安琪?

我喜歡你,無論如何。

講哩一番說話既時候,細細粒既眼神裡面,泛濫著一股同對白相異既情緒。

佢企咗起身,行咗兩步....

然後又回頭望一望我,應該係...掃一掃瞄哩個衣衫不整既我。

佢問:「真係....唔想繼續?」

我愕然。

細細粒你到底係咪性上癮呀....?

佢彎低腰,點一點我個鼻:

「咁呀....喜歡一樣野就梗係想盡快佔有佢架啦。」

「不如....俾我繼續啦?」

我搖頭。

佢答我:「但係...藥效未過.....好辛苦架喎。」

哦,仆你個街....終於認你落藥啦咩??

我詐癲扮傻問佢:「咩藥……?」

佢笑一笑:「...感冒藥。」

哦......嘩!?你唔好答我胃的素?

我好肯定佢24小時都可以亂噏24,我都唔知信唔信佢好。

「我.........」

佢望住我,唔出聲。

臉上臉依然保持住笑容。

好似....期待緊我既回答咁。

我猶疑咗好耐,始終講唔出自己既想法。

哩一刻既身份,面對細細粒.....

真係有啲尷尬。

如果佢真係喜歡上男兒心女兒身既我.....

到底,仲算唔算一個女同性戀者?

我覺得自己.....

好似有小小虧欠咗細細粒咁。

佢掃一掃我啲頭髮,一路掃....

一路同我講:「唔緊要.....哩兩日,再搵你。」

臨行出房門,佢轉身同我講:

「啊....小小雯放係你度先啦,我諗你會有敢要用到。」

..........................

小小雯

小小.....雯
「吓?我...唔....唔好啦...」

「嘿,都係既....破壞哂個氣氛。」

「阿雯,你.....係肥仔既朋友?」

佢呆咗呆,語重深長咁答我:「我係佢朋友既Ex。」

終於親口承認咗....你鍾意女仔既....

咁我呢?

我算男定算女??

細細粒...依家咁做又算唔算鍾意我?

但其實佢不過係好浪漫咁迷姦緊我...?

「只係咁簡單?」

佢用一個好誠懇既眼神同我講:「只係咁簡單。」

.............堅定流呀。

細細粒對住我笑一笑,佢摸一摸我塊臉:「但咁樣唔影響我點對你...」

「你係一個好得意既女仔。」

「係M記果陣見到你既時候...我已經咁樣覺得。」

「我承認我係有少少急進...」

佢捉住我隻手:

「但,女人擁有時光應該花係對既人身上,一分一秒....都唔應該浪費。」

佢愈講,個頭就愈靠埋黎我度....

我明白佢既意圖。

合上眼睛,感受細細粒既一片丹唇。

深吻。

唔再係攻城錘....

一個好有感情,好浪漫既濕吻。

我既初吻其實都係啱啱俾佢餵粥果陣奪去咗。

其實嚴格上黎講,我分唔出咩係浪漫、咩係唔浪漫。

只不過....哩一個吻,舌頭再冇抗拒過細細粒。

好主動地、去迎合細細粒既舌頭。

舌頭、口水...互相交纏係一齊.....

人地話,愛同慾念...先會由舌尖作出交流...

哩刻,我覺得我將一切交哂俾細細粒。

哩個,或者先係一對情侶之間既吻。

我可以感受得到...我地之間果一份強烈既情感。

我依家既心情.....

好矛盾。

到底.....

我係以阿麒既身份....

定係以阿琪既身份去接受哩個吻?

依家既我,係哩一吻入面,停頓咗時間。

我,到底係張康麒...定係章安琪?

我喜歡你,無論如何。

講哩一番說話既時候,細細粒既眼神裡面,泛濫著一股同對白相異既情緒。

佢企咗起身,行咗兩步....

然後又回頭望一望我,應該係...掃一掃瞄哩個衣衫不整既我。

佢問:「真係....唔想繼續?」

我愕然。

細細粒你到底係咪性上癮呀....?

佢彎低腰,點一點我個鼻:

「咁呀....喜歡一樣野就梗係想盡快佔有佢架啦。」

「不如....俾我繼續啦?」

我搖頭。

佢答我:「但係...藥效未過.....好辛苦架喎。」

哦,仆你個街....終於認你落藥啦咩??

我詐癲扮傻問佢:「咩藥……?」

佢笑一笑:「...感冒藥。」

哦......嘩!?你唔好答我胃的素?

我好肯定佢24小時都可以亂噏24,我都唔知信唔信佢好。

「我.........」

佢望住我,唔出聲。

臉上臉依然保持住笑容。

好似....期待緊我既回答咁。

我猶疑咗好耐,始終講唔出自己既想法。

哩一刻既身份,面對細細粒.....

真係有啲尷尬。

如果佢真係喜歡上男兒心女兒身既我.....

到底,仲算唔算一個女同性戀者?

我覺得自己.....

好似有小小虧欠咗細細粒咁。

佢掃一掃我啲頭髮,一路掃....

一路同我講:「唔緊要.....哩兩日,再搵你。」

臨行出房門,佢轉身同我講:

「啊....小小雯放係你度先啦,我諗你會有要用到。」

..........................

小小雯

小小.....雯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞